ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Джамбазки: Бях в Турция по време на изборите и видях как там се прави организация
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 06.04.2021Коментари (6)6567
©
Недостатъчен - така определи резултата за ВМРО на парламентарните избори в неделя евродепутатът Ангел Джамбазки. Това е решението на българския народ. Между другото, решаваха повече в Турция и в Западна Европа, но такъв е законът, заяви пред Радио Пловдив представителят на ВМРО. 

"Аз бях в Турция по време на изборите и видях как там се прави организация от турската държава, от Движението за права и свободи, работиха отлично за тях. Даваха им предварително приготвени бюлетини, те гласуваха", разказа българският евродепутат и уточни, че е описал всичко това в жалби. 20 хиляди гласа дойдоха от Турция, обобщи Джамбазки.

Резултатът на ВМРО в Пловдив

4,41% печели ВМРО в Пловдив град на изборите на 4 април тази година. За сравнение - на предишните парламентарни избори през 2017 година резултатът е 10%.

Загубата на тези близо 6% от гласовете Ангел Джамбазки обясни с тогавашната по-голяма коалиция, в която е била ВМРО. Той изрази съжаление, че с времето тази коалиция се е разпаднала, но отбеляза, че обективните обстоятелства са такива. "Реално ВМРО защити близо 120 000 гласа, това не е малко", подчерта Джамбазки.

Уроците

Много уроци има оттук да се гледат. Първо трябва да се премисли организационната структура, смята Джамбазки. 

Той заяви, че ВМРО има най-добър резултат в Благоевград - в Петрич и Сандански. Пловдив има какво да научи от Благоевград, категоричен е евродепутатът. 

По думите му, не бива да се забравя, че ВМРО са били част от управлението на страната и това носи нормален негатив. Имаше хора, които ни припознаваха като по-голямата политическа сила в това управление, каза Ангел Джамбазки. Платихме цената за това, че защитавахме някакви свои каузи. Това е безспорно, категоричен е той. 

Самостоятелното явяване на изборите

Гадание върху несигурно събитие, така представителят на ВМРО нарече хипотезата за евентуален друг изборен резултат, ако патриотичната коалиция, формирана през 2017 година, се беше явила в този формат и на тези избори. 8 години ни плюят зверски, всички, отвсякъде, отбеляза Джамбазки. 

Темата Македония

Без нас щеше да бъде пълен погром, обяви Ангел Джамбазки и призова: Сега вижте цялата тази група от леви, леви, леви и леви, които са в управлението, какво ще направи.

Ние няма да им позволим национално предателство. Вече ще видите истински протест, а не тези театрални постановки с хвърляне на риби, храни и други такива, закани се евродепутатът. 

Мястото на ВМРО

Ние от ВМРО сме хора, които сме преживявали и без парламент, и извън парламент. ВМРО е най-добро извън управлението. Ние сме били винаги най-силни, когато не сме се съобразявали със задължителните норми на поведение по време на участието ни в управление. 

ВМРО е най-добро извън управлението. Няма проблем. Ние ще се справим извън Народното събрание, даже много повече, увери представителят на ВМРО.

Няма да ни се налага да бъдем любезни. На нас повече ни отива да си казваме нещата "Право куме в очи!"

Джамбазки подчерта, че вътрешните си въпроси от ВМРО обсъждат винаги при затворени врати, а не в медиите. 

"Има такъв народ" и Македония

За тяхно добро е да ни слушат, защото те не са много грамотни по политическите теми, обясни Ангел Джамбазки. 

За новия парламент

Ако новите депутати бъркат, ако водят политика, която е национално предателска, ВМРО ще раздава политически шамари! Ще ги срещне бързият влак! Нека да го знаят, категоричен е евродепутатът от ВМРО пред "Радио Пловдив".


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Е, както и да го лъже-маже джамбазчето тесногръдо, народът си каза тежката дума: духна им под опашката на патреотчетата и сега и боб ще проядат. Не стига, че тръбяха само негативизъм и омраза, с отпуснати шкебета само за разни химерни борби и боеве (с кого и за какво, и те не знаят), оклепаха за години напред доборосъседските отношения със РСМ (и Турция), яхаха здраво популизма, а единственият резултат от "дейностите" им бе увеличаващата се грамада от торбички Билла в мазето на агент Иванушка. Амин десе-войводчета ненаиграли се, непораснали.
-1
 
 
На тримата отдолу само ще им кажа! Е те сега ще видите какво е продажба!!!Орел, рак и щука и златен пръст на нЕкой....щото иначе нЕма правителство! То и председател на парламента нЕма да има, ако няма златен пръст. Хахаха ... алъш вериша ще е на макс! Ще се поизхарчат малко пари, па да видим дали ще има полза!
0
 
 
Там ти е мястото- при манафите !!! Върнеш ли се в България, те чака Народен съд, затвор !!! Кюнец бездарен !!!
+1
 
 
Смешна подлога. Продадохте майките си за да влезете във властта, агресивната ви кампания нямаше равна, а сега "по-добре било за тях да са отвън". Глупендери, никога вече да не видите парламент!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Отварят за посетители сграда "Ирини"
Строеж на AM "Русе-Велико Търново"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: