ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
От партията на Слави най-после проговориха и отговориха на предложението на Нинова!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:27 / 06.04.2021Коментари (18)51773
©
Два дни след края на вота повечето формации, които влизат в новия парламент, тръгнаха да се надпреварват да ухажват партията на Слави Трифонов "Има такъв народ". БСП дори обяви, че в името на изгонването на ГЕРБ и Бойко Борисов от власт, е склонна да подкрепи кабинет на "Има такъв народ". "Държим на думата си. От БСП могат да казват каквото си искат, но коалиция с тях няма да правим", коментира днес пред "Сега" Тошко Йорданов, сценарист и кандидат за депутат.   

Йорданов допълни лаконично, че очакват окончателните резултати от парламентарния вот, след това трябва да се свика Народното събрание и пр. Ще вървим по стъпките, които са регламентирани, допълни той. И отново потвърди думите си от изборната нощ - без пазарлъци и коалиции с ГЕРБ и ДПС. Всъщност от "Има такъв народ" остават отворени за разговори за бъдещо управление единствено към "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!".


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Жалко,но факт! От това,което чета и слушам по телевизията,най главното е не как да помогнем на народа да живее по-добре,а да махнем Б.Борисов.Това ли е най-важното в момента,във време на пандемия.Много пиявици искат още да се навъдят и да смучат от народа ---чалгари,отровно трио,Недоказаната пчеличка Мая,обидения ХР.Иванов и т.н.Речника на Този от ИТН-Тошко е просташки.Как може така да обижда Военния министър.С една дума -ПРОСТАЩИНА.Такива ли ще са новите лица на България?Пази Боже сляпо да прогледне!!!
-3
 
 
Чопи, калинко... Кефя ти се. Хи хи хи. Колкото и да философстваш, нали знаеш, че приказките си имат край. Е... Не винаги е щастлив, понякога любимият ти герой влиза зад решетките. Но ти си лесен, лесно ще си избереш друг герой.
+2
 
 
Скъпи сънародници.То е ясно като бял ден, че Бойко Борисов няма да управлява в този формат като преди.Тук обаче е и най-голямата уловка.Започва един омагьосан кръг на избори до дупка.Така или иначе БСП,МСП и прочие искат единствено властта за лично благоденствие.Така, че на нас независимите(защото нищо не зависи от нас) остава да затягаме коланите и да се готвим за следващата агония.Успех през следващите 30 години.Поздравявам всички медицински работници с Професионалния Празник
+1
 
 
Тоя филм ще свърши,като на Орешарски. Копелетата на Кремъл и Черепа заедно,а Курникова ще ги докрепя! До следващата фалирала банка и спрени фондове. И после ще ревете,че Борисов пак спечелил :))) Главния чалгар е оставил на Тошко да научи,щото бастуна ако не му е написано е кух,като г*з. Мунчо 2. Ако не вярвате и преди време писах,че Има такъв идиот е партия на Радев. Но идиота я управлява. Това е кремълски проект в случай,че Курникова осере пътеките. Едно е сигурно,в политиката трябва да управляваш и да седиш зад думите си,а не да се криеш и мълчиш. Тая загадъчност е в началото. После ще ти задават въпроси. Когато си разпродал гъ*ъ си,не очаквай да имаш съвест.Щото тоя г*з ще го ползват купувачите.Слави е поредния памперс,който кукловодите на Решетников използват за влияние в България. Но понеже вече не могат чрез една партия,го размножават чрез 3-4. Нали се сещате,че Борисов не е умрял и не е нужно да упорства ,а да погледа отстрани известно време ,как ще си нагласят кокала. Комунист и селски бек не може да не се скарат ,ако някой краде повече и рано или късно ,човека от Банкя пак ще чисти насраното.
-2
 
 
нормално.. Славчо с Маджо и Черепа.. не сме очаквали друго.
-3
 
 
Всички са проруски партии, подържащи РР и против ББ и гл.Прокурор Гешев. Ще направят правителство и ще чакат Европейските пари на куково лято.С тях да купуват Руска ваксина Спутник и ще разпространяват Натовски тайни.На народа ще пускат чалга и сръбска музика.
-1
 
 
Тошко уе, не сме тъпи.....защо да е коалиция, като може да е златен пръст? Ама златният пръст има способността да унищожава партии бързо бързо, а и банки, както се видя предния път! Та тошко внимавайте златен пръст за втори път за последните 5 години ще е пълен смях дори и да си го помислите!!!
+2
 
 
Да, ама тея трите правят около 30%.ГЕРБ и ДПС например са 35%.Славчо Тиквундеров бая ще се озори, ако ще иска да управлява.Между толкова партии едва ли ще излезе някаква коалиция. Бойко отстрани само ще им гледа сеира.Накрая народа ще опере пешкира.АнтиГЕРБ коалиция едва ли ще се Случи.С Курнелия никой няма да се съюзи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: