ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Аргументи: Защо гласувах за "Има такъв народ"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:47 / 08.04.2021Коментари (12)11034
©
Васил Асенов е актьор от Драматично - куклен театър "Иван Радоев" Плевен. Открито признава, че е гласувал за партията "Има такъв народ". Мнението му е взето от профила му във фейсбук. Това са неговите аргументи за това защо е дал гласа си на ИТН:

Да, аз гласувах за "Има Такъв Народ".

Не само, ами и помагах всякак като доброволец за изборите. И това не стига, ами положих къртовски труд пак като такъв, за референдума преди 5 години на който гласуваха 3,5 млн. души.

Дори не съм член на тази партия.

Завършил съм художествено училище, в което се слушаше от Корн до Жан Мишел Жар. Имам вродена, органична непоносимост към чалгата.

Е как тогава става това? Защо? Може би, в същината си душата ми е чалгаджийска, посредствена? Окей, значи за мен е настанал момент, в който животът и хората, ще се произнесат дали това е така или не. Нямам драма с това.

Ама ако се окаже, че е зарад нещо друго? Нещо като морал? Достойнство?

Нещо като “нови, млади и талантливи хора, които до сега НЕ СА участвали в управлението"?

‘Щото с Пламен Данаилов, за когото съм пуснал гласа си, съм бил заедно на площада. Той преживя насилие, аз не. И без да знае, съм го подложил на най-трудния каст: Да разбера дали е морален, добър човек или не. Много рядко в живота се случва, когато тръгнеш да кастваш някого така, той да прецака теста още в зародиш. Да го парира. Да е такъв човек, че да няма нужда от тоя кастинг.

Понеже споменах хора – и аз много искам Сашо Морфов да е министър-председател, министър на културата Георги Господинов а Камджалов да му е заместник. Как да стане това, когато цензурират представленията на Морфов, и вместо цветът на нацията вече да беше направил революцията само за това, той цяло лято мълча?

Ама Слави не участва ли в кампанията?

Абе, маниаци, как си представяте вашият човек да седне в студио до Марешки? Нали веднага ставаш Марешки и ти. Или, който и да е там от тия. Прост чалгар да ви преподава урок по хигиена.

Относно "Да България" – пичове, вие сте изключително отблъскващи, себични и лицемерни. Вие сте моето голямо разочарование. Без лоши чувства. Лошото е, че вие не предизвиквате никакви чувства. Само стоях и наблюдавах от месеци – една лоша дума не се каза срещу вас, но вие се оляхте. Плюете по простака, ама гостувате в телевизията щото знаете, че е трибуна, нали?

Ваши симпатизанти са някои от свободните журналисти, ама и те да поочернят триото и новия месия.

И след като ще се делим на умни и красиви – прости и грозни, явно закономерно ДПС ви изпревари. Мерси, ама ще си остана при чалгаря.

От много хора прочетох "има толкова прост народ" заради това, че са гласували за него. Така е, прави сте. Вие давате отговор на хамлетовския въпрос: защо преходът (който не е преход, а период) продължава 31 години. Мерзко е да наричате българите в чужбина така, защото те са най-големият инвеститор във вашата икономика. На обяд са прекрасни като стоят по опашки, ама вечерта са прост народ, понеже наказателния вот не е отишъл при вас.

Ако екипът, избран от Трифонов, ви излъже, имате чудесната възможност да излезете и вие на площада и да го свалите така, както аз свалих Борисов. Това укрепва гражданското общество, не чакайте с години. Поне няма да бъдете бити. Всеки сам отвоюва свободата си.

И днес, аз празнувам своята.


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кукловодите са неми,но умели в пръстите. Затова Слави мълчи,но конците му се клатят. Актьорчето от Плевен е наясно с това. Нали все трябва да има и политически неграмотни интелекти.
0
 
 
Не , БЪЛГАРИТЕ в чужбина гласуваха не за Слави, а за промяна. Гласуваха против всичките други партии и коалиции, които се опитват да се доберат до властта. Много хора не могат да разберат това. Не гласуваха за чалгата, а за промяната.
+1
 
 
Гласувал си за итн защото,извинявай,ама защото си глупак.
0
 
 
Нищо не се разбира човече! Някакви обърка мисли на някакъв объркан човек! Ама и кефи де, бил свалил Борисов, така ли Ви надъхва високия? Виж му предаването, виж му телевизията - едно мнение, една линия на поведение, едни и същи гости по политическите теми случаЕно съвпадащи с неговите виждания! НИКАКЪВ ама НИКАКЪВ плурализъм на мненията, жив деспотизъм, нещо като телевизия Алфа! Странно как там си видял морал и си запазил достойнство с подкрепата!
0
 
 
"Мерзко е да наричате българите в чужбина така, защото те са най-големият инвеститор във вашата икономика." За 2019-та година от данни на БНБ, се вижда, че чуждестранните инвестиции са близо 1,553 милиарда евро, за 9 месеца българите в чужбина изпращат близо 1,219 милиарда евро. Ами не са най-големия инвеститор.
0
 
 
И сега как се чувстваш като препикано камилче? Вече пет дена лидера ти се крие като страхливец....или чака да чуе : ГАВАРИТ МОСКВА! Точно вас младите които не помните какво беше преди 30г. сега другарите като слави трифонов се изгавриха с вас и ви излъгаха по най брутален начин! БОЛИ НАЛИ?
0
 
 
За съжаление си бил употребен. Обикновено популистите точно на това разчитат - на многото обикновени, честни и почтени хора, които обаче са достатъчно наивни, за да повярват на абсурдните и неизпълними обещания. Основната цел на популистите е да са в опозиция, защото така могат да манипулират поддръжниците си. Но когато (ако) дойдат на власт, се провалят жестоко. Примери достатъчно, дори и в България - Сидеров, Бареков, Джонсън, Зеленски. Самият факт, че се обясняваш, говори достатъчно. Да дадеш власт на популист е голяма глупост - резултатът е ясен. Защо трябва да настъпваме мотиката втори, трети и четвърти път? Пожелавам ти успех след няколко месеца, ще ти се наложи да протестираш и срещу ИТН. И така нататък...
+6
 
 
Еди кой си , че не ти запомних името, ти си абсолютен глупак моето момче. Няма смисъл да ти обяснявам защо, защото няма изобщо да разбереш. След някой месец ще си пак на площада и ще плюеш тези , за които си гласувал
0
 
 
Когато си посредствен търсиш място на посредствено място. Хората на Слави не са били в управлението,но са били в политиката,като експерти. И той е от 10г.в нея ,чрез "културата"си и специфичния си стил. Проститутките варират от компаньонки с езици и обноски,до долнопробни к**ви. Тъй,че политиката е проституция. Ти си много щастлив,че си се вкарал в тоя бардак,но е по важно как ще излезеш. За твоя лидер има охрана и върви с кохорта пазванти,но за вас няма да има. Апропо....харесва ти,не защото не харесваш чалга,а защото се занимаваш с куклен театър. Марионетките и кукловодите са твоя живот,както и "политиката" на плевенския бастун.
0
 
 
Чакай чакай "нови, млади и талантливи хора, които до сега НЕ СА участвали в управлението"? , този човек трябва да е доста малък, защото този филм го гледахме даже бяха и образовани. Ако човекът избран за мин. председател се издъни, кой ще носи отговорност, даже и съдебна? Ако партия ИТН управлява мин. Председател трябва да е лидерът и да си носи персонална отговорност.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: