ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Слави Трифонов публикува във фейсбук страницата си разсъждения на Филип Станев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:26 / 16.04.2021Коментари (17)23061
©
Слави Трифонов за втори път днес публикува в своя профил във фейсбук. Този път това не са негови разсъждения, а такива на депутата от "Има такъв народ" Филип Станев:

Моят колега Филип Станев от два дни е депутат в българския Парламент и поиска да напише нещо, което аз да публикувам. И сега ви го представям, прочетете го:

"Парламентарната група на "Има такъв народ“ е от два дни в новоизбрания български Парламент.

И тази парламентарна група е в пълен шок от поведението на една друга парламентарна група –

тази на ГЕРБ. Шок е меко казано. Ние сме омерзени.

Защо? Защото една част от групата на ГЕРБ използва брутални цинизми в пленарна зала и се държи арогантно и просташки в общуването си с колеги депутати от други парламентарни групи.

Използват се подвиквания като: "Ква си ти, ма?“ "Я, трай бе, глупак!“, "Ти знаеш ли кой съм аз, къв си ти бе?“ "Ела ми отвънка бе, тъпак!“ "Сядай бе, гном, пак ще

получиш инсулт!“ както и доста цинизми, които не могат да бъдат публикувани в публичното

пространство. Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма!

Винаги сме се съмнявали, че депутатите от ГЕРБ са некомпетентни, но дори не сме подозирали, че

един некомпетентен, невъзпитан и арогантен човек би изглеждал като професор по ядрена физика,

ако застане до някой депутат от ГЕРБ.

И още нещо. Може би премиерът в оставка е научил от собствената си парламентарна група

онези думички, които използва в онези записи. Може би...

Филип Станев"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Вече никой не ви вярва,Славчо.То народа тъп,тъп,ама не чак толкова.Разкриха ви,но то не е трудно.С младите,нови и красиви Мая,Таня,Корнела,и.т.н.Поне си изпълни обещанията за мажоритарен вот.
+1
 
 
Малее точно пък този Тошко е толкова див селяк, че нямам думи. Всяка негова втора дума е някаква простащина и то от трибуната на парламента. А това, ча Слави публикува чужди писания говори само по себе си,че не може 3 реда сам да измисли и ще управлява под диктовката на някоя друга партия, защото толкова е капацитета на тяхната. Българите в чужбина ни ги набиха тези шибеци и сега ще ни гледат сеира. Ако си мислят, че Слави ще ги върне в България, значи има много наивници изван страната.
-1
 
 
Да бе какво поредно съвпадение, тааааамън Тошко и "оня другия (дето не му знам името)" сценарист се изцепиха от трибуната днес, а вчера за малко Тошето не каза кърджалийска п* от трибуната във второто си изказване иииии идва възмущението им от груб език. Еххх ама изпускате положението тотално ОПРЕДЕЛЕНО! Вече май и вие не си вярвате като ги пишете тези неща на пожар! Вчерашното списване беше пълно с неточности и честно казано лъжа, а тазвечерното е тотална щета...
0
 
 
Дами и Господа новия модел на управление!!! Очакваите министерските постановления в Фейсбооок!!!!! Така става когато чалгата влезе в политиката.
0
 
 
Първо ,що не го каже сам ами ти ще му предаваш думите ,второ СЛАВЧО зае*и ГЕРБ ,кажи какво стана с мажоритарната система ,имате мнозинство ПРИЕМЕТЕ Я !!ИНАЧЕ ИЗЛЪГА 2,5 мил. БЪЛГАРИ !!!!!ЧАЛГАР ПРОСТ!
+3
 
 
Ма верно ли бря.Те били омерзени.Вие ли бре чалгапитеци дето всяка вечер плюете по всеки който не е с вас.Вие ли бе кречетала дето за вас няма срам да се подигравате с хора на които може само да им връзвате обувките.Ей сега ще видите колко сте любими и дали ще си ги плещите без да ви отговарят на нападките.
0
 
 
Хахаха. Безсилието ражда селска партизанщина. Понеже онзи сценарист няма ФБ ,решил да натовари болния шеф с лайна. Дето се вика за заседания е болен,но за лайна е много активен.И понеже чухме какъв е стила на неговия шут Тошко и от ефира и от парламентарната трибуна ,затова сега си мисля,че шефа маже лайната с някакви детски отвръщания. Арогантността и високомерието е характерно за вашето поведение и идва от шоуТо което осмиваше дълго време определени политици. Сега обаче сте в парламента и трябва да ковете закони ,а не да се оплаквате ,като в детската градина,че другите деца ви обиждат и хвърлят лайна. Каквото почукахте,такова ще ви го на***ат. И аз мислих,че Славчо има интелект ,а той един посредствен селяндур с фасони и претенции и много его.
0
 
 
Вместо да се съберат и да направят смислен кабинет и да се справим с пандемията ,те пак обсъждат Бойко така ,Бойко унака.Или днешното парламентарно събрание пълна идиотщина.Явно наистина др партии не ги интересува кой,какво и справяне с COVID ,а моля ти се бат Бойко , и изказването на дъртата Манолова ,която навсичкото отгоре псува член на МС.Първо правят забележки на други,а същевременно те правят такива грешки и накрая вс са им виновни.И за поред път излъгаха българина и в парламента се намъдриха новите-стари муцуни, и хора неразбиращи от политика.Къде бяха те ,излезнаха ли да предложат нещо както на (платените) протести.Не те продължиха да плюят МС.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: