ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Славия наказа Ботев в "Коматево", Волен Чинков също помогна
Автор: Стойчо Генов 19:38 / 17.04.2021Коментари (18)10112
Ботев (Пд) изнесе слаба продукция и загуби от Славия с 0:1 в мач от 24-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в "Коматево", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ивайло Димитров (14) вкара единственото попадение за гостите.

Двубоя от трибуните изгледаха националният селекционер Ясен Петров и бъдещият собственик на Ботев Антон Зингаревич.

Така възпитаниците на Азрудин Валентич прекъснаха успешната си серия от 6 поредни шампионатни двубоя без загуба. Жълто-черните остават на 10-о място във временното класиране с актив от 24 точки. Славия обаче вече на 11-ата позиция с 22 точки.

Срещата започна с минута мълчание в памет на починалия лекар на Славия д-р Любен Ангелов. "Белите" поведоха в 14-ата минута, когато Ивайло Димитров - Косъма засече с глава центриране на Филип Антовски отдясно - 0:1.

В 36-ата минута се създаде суматоха пред вратата на Славия. Мите Цикарски се озова в добра позиция в малкото наказателно поле, но Петър Патев успя да изчисти топката пред краката му.

Три минути преди почивката Филип Антовски отправи топовен шут от 30 метра, при който вратарят Георги Аргилашки успя да докосне топката, а след това тя рикошира в напречната греда.

Ботев създаде първото си чисто положение за гол чак в 64-ата минута. Славчо Шоколаров центрира от фланга към Атанас Илиев, който засече с глава, но в напречната греда.

В 74-ата минута реферът Волен Чинков ощети сериозно "канарите". При едно центриране в наказателното поле Георги Вълчев изпревари Салиф Сисе, но игра с ръка. Чинков обаче даде знак играта да продължи въпреки протестите на домакините.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Па Конате, Виктор Генев, Марио Младеновски (85- Кристиан Добрев), Станислав Работов (52- Салиф Сисе), Мите Цикарски (52- Мишел Еспиноза - 76-Кевин Янсон), Филип Филипов, Славчо Шоколаров, Емануел Току, Реда Рабей, Атанас Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Много сме зле. Най-слабият отбор в групата. И най-вероятно и ще изпаднем.Ръководството да се покаже и обясни какво се случва, защо руснака не взима акциите. Ама истината да кажат, а не да ни лъжат. Явно ще се прави нов отбор с ново име. Натам вървят нещата.
+2
 
 
С оглед на класирането и в пряк мач с отбор от твоята черга ,като домакин да паднеш си е падение от всякъде. Не знам какъв треньор е ,но поне равен е минимум. И разликата със Слабия се запазваше 5 точки. А сега е две. И имаш мач с Ч.Море гост и Лудогорец Домакин. А Слабия още следващия кръг може да отупа Ботев Враца и да изпревари Ботев щото сега точките са 2 между тях. Ако това не си проумял и търсиш класиране ,а не оценяваш важността на двубоя ,като най важния ти до момента значи не си треньор ,а сопол. Слабия имаха мач за купата с Арда и играха така,все едно не са уморени. Ботев все едно са копали вчера.
Сподели какво ново....
на 17.04.2021 г.
-1
 
 
Добро сме играли , але сме немали шансу!
+2
 
 
Само си представям Супата как щеше да вие след такава недадена дузпа за неговия отбор! Чест прави на нашите треньори, футболисти, че нито за миг не споменаха за неотсъдената дузпа за нас и си признаха, че противника ни надигра, поне за това можем да признаем за достойно поведение.
-1
 
 
На Свинята Венци, който ги съсипва от гавра щом се навеждат.... 1912 смешки.
+2
 
 
Трагично е положението. Ако имаме късмет може и да се спасим. И треньор и 95% от играчите абсолютни некадърници.
+4
 
 
Много сме силни и можехме да ги бием, ама им дадохме мача, за да не изпаднат! Иска ни се да е така, ама за съжаление е далеч от истината. Това са ни силите, треньорът си го каза, ние дадохме максимума, но той не стигна да се доберем да равенството. Славия просто са по-добрият отбор, надиграха ни по всички показатели. По-бързи, по-комбинативни. Атакуваха с по пет шест футболисти, защото имат физически сили, овладяваха всяка спорна топка, ние играхме само с изритани топки, няма комбинации!
-1
 
 
Такова порно, между двата порно отбора на Ефбет лигата, няма и по ххл :) мъжа слабия, жената ботевка :)
-2
 
 
Байонзи и мангал от Шикера добре ли са хахахаххахахаха
+1
 
 
голяма уговорка. Славия цял мач си правят каквото си искат, изтърваха 5 гола, а до сега нямаха победа като гост..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: