ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Как сладко сменят модела - пак от същото, но за повече пари. Мутри, вие много се изправихте
Автор: Любомир Минчев 14:58 / 23.04.2021Коментари (4)12159
©
Новите депутати от т.н. "протестни партии“ в 45-ото Народно събрание не само не са изчегъртали ГЕРБ от властта, но са на път да изчегъртат себе си. За броени дни те ударно задраскаха лозунгите от площадите и с комсомолски плам прибират всичко, което може да се прибере.

Те бързо си измислиха "допълнителни задачи“, които може да им възложи Народното събрание, и ги осребриха с 25 на сто от основната им месечна заплата. Така вече могат да прибират към 10 000 лева, а това е за предпочитане, вместо да се въргалят в палатките до Орлов мост. Всъщност, онези, които спяха там в дъжда, спокойно могат да излязат пак и да викат "Мутри, вие много се изправихте, вън!“

Адвокат Николай Хаджигенов дори бил готов да направи голяма жертва и да се съгласи да е премиер – да свърши мръсната работа с отстраняването на ГЕРБ. В същото време той внася откровено лобистка поправка – ако държавното обвинение две години не внесе обвинения в съда, делото се прекратява и обвинените олигарси и бандити са свободни за нови престъпления.

Какъв модел сменя Хаджигенов и компания, като пак ще правят същото, но за повече пари.

Модела, модела да сменяме, мажоритарни избори и никакви пари за партиите. Така крещяха по площадите. Наивността на протестиращите изпрати в парламента хората, които сега нямат никакво намерение да сменят модела, защото им харесва. Отказаха се от мажоритарни избори и обясниха, че не му е дошло времето. Едва ли ще имат по сгодно време.

Партиите да не живеят с народни пари, стига вече! Добре, но гласувахте пак така да живеят. Защото вие няма да живеете, както искате. Обяснете го сега на онези от площадите, ако не ви е страх, че ще ви прогонят с камъни.

Всичко това само за няколко дни. Площадът вкара в парламента хора, които сега казват:

"Благодарим ви за помощта, властта е сладка и нямаме никакво намерение да се връщаме при вас. Ако един ден се наложи, все ще се разберем кой да хвърля камъни и кой да блокира улиците до окончателната победа. Призовахме ви да се изправите. Е, ние се изправихме и се гордеем с вас!“


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Ще продължавам да го повтарям. Когато можеш да нагласиш избори да ги спечелиш,така може да ги нагласиш и да "спечелят" други. И понеже ти е ясно как ще похарчат "печалбата",сеира ще остане за избирателите им ,а накрая ще ти оседлаят коня :)
+8
 
 
Само за няколко дни се видя, какви хора са се намърдали в парламента, на държавната софра! Същите, дето се търкаляха по жълтите павета и се гавреха с НС, с домати и яйца! Сега са вътре и се държат отново нагло, защото не могат по друг начин! Те са си такива! Не очаквайте чудеса от Слави, Мая и Пинокио в комбина с Нинова и ДПС ! Но, на следващите избори ще ги изметем на бунището откъдето изпълзяха !
+10
 
 
Ами това са те - лиляво-пембяните прУтестъри,синчета и внуци на червени катили,неуспели адвокати,дърти сливенски моми,откровени пацавури и прислужнички на братя галеви,изобщо ,измет!!! Това са чалгаджиите,за които гласуваха недоучените отрепки,купили дипломи или откровени аутсайдери в живота!
+8
 
 
Е какво против тях? Аз ги използвам за тъпомер. До скоро не знаех как да отсявам хората, кои са бунаци, кои са читави, а сега е много лесно. Бая народ се издаде.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: