ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Слави Трифонов: Нашето предложение за министър-председател е Антоанета Стефанова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 26.04.2021Коментари (25)24044
©
"За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама.

Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас.

Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има такъв народ" няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост.

Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор". Това написа Слави Трифонов във Фейсбук преди минути.


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Добре бе Славейче! Нямате ли ПР-и нямате ли мислещи хора там във вашата партия или в партийната ви ТВ??? Като ще отказваш мандат ми ПОНЕ излъжи ги, че ти си номинацията за ПРЕМИЕР! Знаеш ли колко повече ХОРА щяха да ти се вържат??? Гаранция щеше да ви донесе актив на новите избори, ако просто беше взел и върнал ТИ мандата? Сега, реално, просто посочваш някакъв човек? Е какъв е смисъла от това, че стана депутатин и си прецака телевизията да стане партийна? Ами играй блъфа до край и стани кандидат за министър-председател макар и за 1 минута! А пък после пак си спечелете изборите и дайте предложение за друг министър-председател...Ааа толкова стратегически грешки не бяхме виждали от многооо отдавна! Сега ще те разкъсат, избирателите от вашата партия искат бързи и ясни действия от ТЕБ, а ТИ мълчиш 30 дена и накрая просто посочваш някой и да седиш отзад....поне го изиграйте стратегически умно преди другите избори!
+2
 
 
Не знам какво може да се очаква от един неудовлетворен човек, на лицето на който не съм виждал усмивка от не знам кога ??? И вие чакате този човек да управлява държавата!!! Голяма грешка! Единственото хубаво е, че Бойко ще се завърне на бял кон месец юли! След изхарчени 50 милиона ненужно!
+7
 
 
Маските взеха да падат.След като се кри един месец като бит пидюраст в градска тоалетна ,накрая издигна кандидата на Черепа.Браво другарю Славчо.Поне всички те разбраха колко струваш.Тая работа не е като оная работа.Да четеш от аутокюто няколко изтъркани лафове не е като да ръководиш държавата.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Единият редил кабинет по гащи, тоя сигурно гол е избрал мин. председателя, що го е страх да се покаже. Хъш бил патриот бил и се скри зад една жена.
-3
 
 
Да ....за един който се плези по телевизията.....добро решение
+4
 
 
А защо не Мара Дълбоката от квартала на червените фенери в Амстердам ??? Говори на всякакви езици и особено на френски. Достоен представител по критериите на ИТН.
+8
 
 
И това е бягство. Първо се криеш,после менторстваш. Няма лошо в успехите на момичето,но шаха е игра ,а политиката изисква и други качества. Схемите в шаха,не са ,като схемите в политиката. Иначе и Каспаров и Карпов станаха политици,но заради шаха ,а не заради качествата им. Та не си изтривай безотговорността и безличното безсилие с някого. Отговорността трябваше да я поемеш ти. Днес ти свършва карантината. Можеше да отидеш да се видиш с твоя приятел и ментор в пРезиденството и да върнеш мандата по същия начин,както и г-ца Стефанова. Но ти си мислиш,че все още си в шоуто и трябва да наставляваш бенда и Ванката.
+8
 
 
Ще борим калинките с калинки. Тоя иска и премиер калинка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: