ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пародия! БФС пак погази собствените си правила! Най-ощетен е Локомотив!
Автор: Стойчо Генов 14:44 / 05.05.2021Коментари (1)4731
©
Ръководството на БФС за пореден път грубо погази собствените си правила. От футболната централа не спазиха наложеното от тях изискване да се отлага мач при наличието на повече от 10 заразени с коронавирус футболисти. Веднъж го направиха за двубоя Локо (Пд) - ЦСКА 1948, но пък странно "се извъртяха" за други две срещи на "армейците" - срещу ЦСКА-София и Арда.

Така тимът на ЦСКА 1948 ще бъде принуден да излезе с юноши за въпросните два двубоя, а когато се насрочи отново мачът с Локо Пд (най-вероятно на 19 май) вече ще е с повечето си титуляри.

Plоvdiv24.bg публикува без редакторска намеса лишеното от всякакви принципи решение на БФС:

Във връзка с молбата на ФК ЦСКА 1948 за отлагане на планираните двубои на клуба от първенството на ППЛ поради бум на положителни тестове за COVID-19, ръководството на Българския футболен съюз държи да внeсе следните уточнения:

- По предложение на Медицинската комисия към БФС от 5 август 2020 г., съгласувано с държавните здравни власти, мач от професионалния ни футбол може да бъде отложен при над 10 доказано заразени с коронавирус играчи. Поради тази причина СТК взе предвид съображенията на ФК ЦСКА 1948 и отложи срещата с Локомотив (Пловдив).

- Предвид сгъстената програма на ППЛ и насрочената дата за финал в турнира за Купа България, въз основа на изискванията на УЕФА за краен срок на завършване на шампионатите преди старта на европейското първенство по футбол и предстоящите ангажименти на българския национален отбор, както и с оглед спазването на феърплея и равнопоставеността между клубовете при формиране на крайното класиране в Първа лига, Спортно-техническата комисия към БФС няма възможност да уважи искането на ФК ЦСКА 1948 за отлагане и пренасрочване на останалите двубои на клуба и те ще се проведат по предварително обявената програма.

- Ръководството на Българския футболен съюз си дава сметка за изключително сложната ситуация, в която се намират не само футболните клубове, но и цялото ни общество и призовава към строго следване на мерките и препоръките, наложени от Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта. Още веднъж настойчиво препоръчваме на всички клубове от системата на БФС да спазват противоепидемичните мерки с цел минимизиране риска от заразяване и нормално протичане на футболните първенства.
Още по темата: общо новини по темата: 334
30.05.2021
25.05.2021
21.05.2021
20.05.2021
19.05.2021
19.05.2021
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
няма да има отлагане нали ЦСКА трябва да спечели Ганчев не разрешава трябват им точки за да са 2 че може да паднат на финала от АРДА за да могат да играят в Европа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: