ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гонзо: Без да имаш достатъчно пари, е много трудно да повториш успехите
Автор: Стойчо Генов 09:25 / 26.05.2021Коментари (9)4373
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо заяви, че не може да обещае, че след два месеца клубът ще бъде "окей" финансово.

"Годината беше трудна за нас - като започнем с напускането на треньора Бруно Акрапович и с това, че имаше финансови проблеми. Но така и успехът е по-сладък. Надявам се нещата скоро да се нормализират, защото вече футболът е бизнес и без да имаш достатъчно пари, за да осигуриш нормални условия за съществуването на един клуб, е много трудно да повториш успехите".

"Хубаво е, че тази година успяхме, но не съм убеден, че ще успеем и другата. Говорим със собственика и той дава сигнали, че нещата ще се оправят, но в крайна сметка не мога да кажа, че нещата ще бъдат окей след два месеца", каза Гонзо в предаването "Антена Спорт" по радио "Пловдив".

Ето какво още каза спортният директор на черно-белите:

Създадохме един добър колектив с мъжки момчета, които се разбират на терена и извън него. Имаме и добър треньорски екип, който работи с тях. Те изцяло си заслужиха това второ място и показаха, че не винаги големите клубове с големите бюджети и скъпоплатени футболисти са по-добри и могат да имат повече успехи от футболисти, които оценяват какво е Локомотив и искат да побеждават.

Направихме отбор, който има манталитет на победител и това се вижда от резултатите - ние мисля, че имаме 3 загуби за годината. Мачът с Тотнъм беше черешката на тортата миналата година. Това, че спечелихме Купата и докарахме Тотнъм в Пловдив беше голям успех. В последните 3 години Локомотив може да бъде горд с успехите, които постигна - 2 купи, една Суперкупа и второто място.

Промяната в БФС е задължителна. Това, което се случва в последните 10 години във футболния съюз, е смърт за футбола, това е отрова за футбола! Смятам, че Бербатов или който и да е, не трябва да се избира по името или дали се казва Бербатов, Иван или Драган, а трябва да представи концепция за развитието на футбола в България. За да може на всички нива - детско-юношески футбол, аматьорски футбол, професионален футбол, женски футбол - да знаем на всички нива всеки един какво прави.

Най-лошото в този футболен съюз е, че те са създали правила, има закони, има правилници, а в същия момент същите тези хора, които пишат законите, те ги заобикалят. За мен ги заобикалят, за теб ги заобикалят, за третия ги спазват. И става една анархия, която в крайна сметка не помага на никого. И всички ние сме недоволни, а те искат да си седят още 10 години и да си продължават по същия начин. Ние, ако така продължаваме, скоро трябва да се радваме въобще, че имаме национален отбор, а не че не можем да бием никого.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не е гаранция, че като имаш пари успехите ще дойдат. Ние си взехме нашето и станахме най титулувания клуб след ЦСКА Левски и Лудогорец. Сега ще си правим кефа в Европа и така.
-2
 
 
Какви ги говориш Гонзо?Круши каза ясно до кога клубът е осигурен,ама ти не слушаш!Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски увери, че в следващите 50 години клубът ще диша спокойно, защото е финансово осигурен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: