ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мъж към дете в Пловдив: Ще ти скъсам главата, майка ти е тъпа ненормалница
Автор: Цвети Тончева 13:32 / 26.05.2021Коментари (13)21834
©
Силно афектиран родител сигнализира Plovdiv24.bg за заплахи и агресия на възрастен към 8-годишния му син. Георги Кръстев изпрати писмо на редакционната ни поща, в което разказва подробно за случая, станал тези дни. 

Кръстев търси свидетел, защото е твърдо решен да заведе дело срещу агресивния мъж, заради който детето му е стресирано и не може да спи.

Ето текста на писмото му, което поместваме без редакторска намеса:

“На 22.05 (събота) следобед 8-годишният ми син преживя изключително грозна случка. "Ще ти скъсам главата, също на майка ти и на баща ти", "майка ти е тъпа ненормалница" - това само част от нещата, които синът ми чува, след като е блъснал по невнимание 2-годишно дете, докато се е люлял на еди от фитнес уредите на откритата фитнес площадка в парка на бул. “Свобода" откъм бул. “Васил Априлов".

Чичото на малкото дете решава, че синът ми го е блъснал нарочно и го привиква при себе си на една от близките пейки, след което с висок и силно агресивен тон започва да го заплашва, обижда и унижава. Точно в този момент съпругата ми заедно с по-малкото ни дете не са били в непосредствена близост и тя дори не е разбрала какво се случва.

По-късно от други хора разбира, че е имало конфликтна ситуация и въпросния господин му се е скарал. Същата вечер синът ни беше силно стресиран и не искаше да говори по никакъв начин за преживяното. Решихме, че е заради скарването и не обърнахме особено внимание на случая. След 2 дни жена ми среща същия господин отново в парка, пита го какво точно се е случило и тогава нещата се изясняват.

Сам си признава за някои неща, другото разбрахме, след като разпитахме детето по-подробно. Вече има подадена жалба в близкото районно управление срещу него, но поради факта, че синът ми заради преживяния шок не си спомня подробности, не може да посочи имало ли е други деца, или възрастни наблизо станали свидетели на случката, не могат да му бъдат повдигнати обвинения.

За това моля, ако някой от читателите на медията ви е станал свидетел на случилото се, да се свърже с мен. Твърдо решен съм да не оставя случая така и въпросния индивид да си понесе последствията!".

За да се свържете с читателя ни, пишете ни на novini@plovdiv24.bg или позвънете на редакционния телефон 0886 598 267.


Още по темата: общо новини по темата: 240
26.03.2024 »
26.03.2024 »
17.03.2024 »
10.03.2024 »
22.02.2024 »
20.02.2024 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе разбирачи, човекът пита дали има свидетел не моли да му натяквате какво неправилно е направил. Забравихте едно време как падахме от глобусите /топките или както ги наричаха кръглите катерушки/, бутахме се нон стоп и падахме...Е не помня някой родител от блока да е заплашвал и да се е саморазправял. Естествено, че на селяка трябва да се поиска отговорност
0
 
 
Не разбирам псуването, кълненето и заплахите към едно дете. Като е сбъркало, хваща се за ръката и се води при родителя. Реално погледнато и на 8-годишното, и на 2-годишното не им е мястото на фитнес площадката. Днес мъникът е бил ударен от друго дете, утре някой батка ще се метне по невнимание върху него и ще го утрепе. Да не отварям дума как 2-годишните не гледат нито накъде ходят, нито кой е около тях.
на 26.05.2021 г.
0
 
 
Еех едно време какви шамари раздаваха възрастните ако имаше защо и след това и родителите довършваха започнатото
0
 
 
Със сигурност едно 2г.дете не може да пресъздаде приказките на голям човек към родителите,защото едва ли е запомнило "ще ти скъсам главата" и "ненормалница". Освен ако не ги чува в къщи.
+4
 
 
А какво прави 2 годишно на фитнес площадка? Кофички или набирания? То тва бебенце излязло преди 5 мин от майка си ти го водиш да се набира айде изчезвай да не ти скъсам аз главата
+3
 
 
Поне ще разбере и преживее, че ако направиш нещо не както трябва, по невнимание или не - има последствия. Отглеждате морално и социално неграмотни деца. Когато пораснат ще страдат много хора около тях, включително и родителите им.
+2
 
 
Такова е, човек вече не може да си оставя децата сами, пък ако ще и да са вече пораснали. Моралът е нисък, възрастен може да налети на дете, както и обратното и не е като да не се случва ежедневно.
+6
 
 
може и да е бил прав! дете, не се оставя без надзор на такива площадки! щом не сте разбрали какво се е случило имате вина!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: