ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Моторист се изгаври с полицаи в Пловдив, те дори не тръгнали след него
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:11 / 27.05.2021Коментари (19)71172
©
Десетки сигнали за гонки с коли и мотори в Пловдив.  Заради високите скорости по време на една такава гонка за малко не се стигна до фатален инцидент с полицаи на пътя. Случаят е от преди ден и беше споделян и коментиран многократно в социалните мрежи.  На клипа се вижда как  мъж с мотор с бясна скорост препуска по централния булевард на Пловдив "Цар Борис Трети Обединител“.

Мотористът, който сам е направил запис на опасното си изпълнение, влиза с мощна скорост в тунела. После излиза от него. И при опит да бъде спрян от двама полицейски служители, които му вдигат стоп-палка, той едва не ги премазва. Минава покрай тях с пълна газ и не спира.

Екипът на Нова потърси полицията за коментар по случая. Оказа се, че двамата полицаи, които са били застрашени от този инцидент, не са докладвали за него и дори не са тръгнали след извършителя. След като от МВР се запознаха със записа обявиха, че ще издирят нарушителя и той ще бъде наказан с цялата строгост на закона.



Още по темата: общо новини по темата: 2
31.05.2021 »
27.05.2021 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
то те станаха като богове недосегаеми е*ават ни за щело и нещело корумпирани до безобразие сабират се на вълчи глутници и слекота пишат актове 5 пъти по големи от пенсията на маика ми и за кво да намалеели ПТПтата .надпреварват се с коя от коя нелепици а тиквеникат си поставил за цел да качва софянци на градския транспорт .и намаляха ли смъртните случаи като последните 5 години тикван гласува нелепиците си НЕ . НАПРОТИВ . ЗА ТОВА КАЗВАМ САМО ТАКА И ДА СТАВАМЕ ПОВЕЧЕ БРАВО НА МОТОРИСТА НАПРАВИХ НИ на маимуни .и заслужават да получават маймунско поведение към тях
-3
 
 
Браво на моториста. Така трябва да се държи със скапаните куки....да ги беше прегазил, изроди мръсни!
+3
 
 
Всеки ден града след 21ч се превръща в писта за тези малоумници! И така от поне 5 години става все по-зле и никой не прави нищо по въпроса. Толкова ли е сложно да се издирят и да им се отнемат моторите!
-2
 
 
Къде го намерихте този бавно развиващ състезател да коментира. Кви работи говори тоя индианец само тои си знае???
-2
 
 
Нали ги видяхте старшинките какво правят.Застанали след тунела,дето от тъмно на светло за малко нищо не се вижда и те точно там.Втория дра щна се изпречи пред мотора,за да може моториста да го блъсне.Абе аланхоолю,ти малко акъл имаш ли.Парво пазиш себе си и после мислиш да изкараш някой лев от бързащия моторист.Имах сащото на кръстовището на Практикер в Кичука.На десен завой старшинката ми застанал на 3 метра от кръстовището срещу колата.Викам добре де,ако съм пиян,ако объркам пе*алите и натисна газ вместо спирачна нали съм те утепал.Той се учуди защо му говоря така.И на него му обясних-ти си още млад,научи се първо да се пазиш после да спираш коли.Много полицаи си отидоха акерне.Ето заради такова спиране.
+6
 
 
После пази моториста. Как да ги пазиш, минават на милиметри от колата с висока скорост. В нашия лунен пейзаж ако решил леко да кривнеш за да заобиколиш дупка и такъв олигофрен като този минава, няма как да избегнеш инцидента. Някои мотористи са пълни олигофрени
+5
 
 
От МВР казали, че щяли да го издирят и накажат с цялата строгост на закона. А казали ли са какво ще се прави с двамата служители, които не само демонстративно са отказали да изпълнят служебните си задължения, но и са прикрили нарушенията, без да докладват?
+1
 
 
Опъват едно тънко стоманено въже на нивото на каската и чакат....
на 27.05.2021 г.
+7
 
 
След това идва един момент когато близки и познати казват - Той беше толкова кротък и възпитан . Как можа на него да се случи непоправимото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: