ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ексклузивно: Потресаващ разказ на майка за агресия в елитно училище в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:44 / 04.06.2021Коментари (9)33368
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Душо Хаджидеков":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Потресаващ разказ на майка публикува Plovdiv24.bg. Той е направен преди няколко часа в социалната мрежа Фейсбук:

"Дъщеря ми е 1-ви клас в ОУ "Душо Хаджидеков" Пловдив и от началото на учебната година целият клас е системно тормозен от едни и същи 4 деца. Имаме потресаващи ежедневни, понякога и ежеминутни случаи на ръкопашен бой, разбити носове с кървища, ритници в гърба, тормоз в тоалетната, събуване на гащи на дете пред класа, обидни думи и псувни, унищожаване на пособия и дрехи, изхвърляне на храна в случай, че не им се даде и безобразно държание към преподавателите...

Поредната от 26.05. потресаваща: наръгване с ножица в корема (на който аз станах неволен свидетел), след която аз изригнах и всички родители се обединиха (без 4-ма) с искането: едно от децата да се премести в другата сграда, а с останалите 3 да се работи незабавно и професионално... еми, да ама не, само с искането ще си останем, на всичкото отгоре потулиха случая и ни го презентираха официално, че децата са рязали тиксо в присъствието на учителя, ножицата отхвръкнала и така се одраскало коремчето на детето.

Пуснаха учителя в болничен и изкараха писмено становище от психолог за случилото се така, както на ръководството им отърва, бясна съм е меко казано.... и не мога да се побера в кожата си от безскрупулното поведение на педагозите, както и неадекватното поведение на родителите на тези деца, които освен, че толерират агресията им, ами ги карат и да лъжат.

Да не говорим, че се саморазправяха с мен и ме заплашваха, защото съм анонсирала случая, в който детето беше с 2 огромни дупки на тениската (на рамото и корема) и порезна кървава рана 2 см от пъпа (явно ножицата е отхвръкнала мин. 2 пъти) и учителя беше вън на двора с останалите деца

Днес група родители сме пуснали жалба до Мон, ДАЗД и копие до инспектората в Пловдив. Дано някой се сезира мигновено преди да е пострадало още някое дете, вкл. и моето. Стискайте ми палци, нашата жалба да не бъде потулена, като всички останали към Душото. НЕ НА АГРЕСИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".


Още по темата: общо новини по темата: 2
07.06.2021 »
07.06.2021 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако такива трилъри се разиграват в 1 клас, то не мога да си представя дори какво ще е, когато станат по-големи. Филмите на ужасите ще ни се сторят направо комедия. Тези деца трябва да бъдат изключени и да се работят в индувидуална форма на обучение!!
0
 
 
Тези лекета, за съжаление, са изгубена кауза. Надявам се всички да започнат да странят от тях и да живеят без нито един приятел до себе си, освен малоумните им родители, които са го докарали до това състояние.
0
 
 
Това е плод на новия "възпитателен" метод да не се казва "НЕ" на децата! Виждал съм как родител стои с блага усмивка, а до него отрочето му прави всякакви идиотии.
+6
 
 
Точно така, родителите липсват във възпитанието на децата си. А училището/учителите са с вързани ръце. По - калпав закон, и по-калпави наредби досега е нямало в българското училище. Вместо наказания за родителите, които не си възпитават децата, сега учителите ще трябва да оказват "подкрепа" за малките хулиганчета. А това се случва още в първия клас. Какво ли ще става във времето?!? Другото са измислените, "елитни" училища като това, с деца на новобогаташи, самите те чалгаджии. Ако се провери, ще се види, че по-голямата част от децата идват от различни краища на Пловдив в "елитното" училище. Кой допуска това?!!
За кого е детската площадка в Цар Симеоновата градина? За деца или възрастни? Онова,което видях на 14.04.ме възмути много ,но изглежда само мен !
на 05.06.2021 г.
+7
 
 
Не се отказвайте и доведете нещата докрай! Желая Ви успех! За съжаление ,докато бюджета на училището се определя от броя ученици ,ще е така -агресия ,тормоз ,толериране на определени деца,поддържане на изкуствен рейтинг .....няма да спрат ! Крайно време е да се възвърне класата на българското образование и на някой започне да му пука какво поколение си отглеждаме!
+8
 
 
Що за ДЕБИЛИ И ПРОСТАЦИ са тези родители?!?Училището учи,семейството ВЪЗПИТАВА!Държавата и обществото имат утвърдени възпитателни мерки в такива случаи - детска педагогическа стая,специални интернати,след това затвор и т.н.Какво чакат?Някой от родителите да *раздаде* право?И после говедцата да излязат *мъченици*?
+9
 
 
В това тъпо училище беше така и преди 10 години.. Явно нищо не се е променило и децата ще продължават да си патят.
+9
 
 
За съжаление много токсична ПАПЛАЧ има. Бог да ни е на помощ и дано има справедливост.Жалко за невинните, нормалните и добри хора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: