ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Левски признаха историческите факти за ФК Ботев от 1907 година, последва отговор
Автор: Стойчо Генов 12:01 / 19.06.2021Коментари (11)9298
©
Привърженици на Левски, членуващи в Сдружение "Сини Сърца", признаха историческите факти, изложени от Сдружение ПФК Ботев по време на вчерашното събитие в Историческия музей в Пловдив, видя Plovdiv24.bg. Независимо от традиционното съперничество между двата клуба, "сините" фенове поздравиха колегите си за откритите документи, показващи съществуването на ФК Ботев още от 1907 година.

Ето какво гласи позицията на Сдружение "Сини Сърца":

Сдружение "Сини Сърца“ поздравява Сдружение ПФК Ботев за изложените новооткрити документи и артефакти от първите стъпки на футболен клуб "Ботев“ Пловдив.

Независимо от традиционното ни съперничество, всяка изследователска дейност, свързана с родния спорт, заслужава уважение. Приемете нашите адмирации, че съхранявате миналото на своя клуб и го популяризирате.

Изложените от Вас реликви хвърлят нова светлина върху учредяването на "Ботев“, но носят и безценни сведения от историята на българския футбол. Пожелаваме Ви нови открития, свързани с любимия Ви клуб.

С уважение,

Сдружение "Сини Сърца“

Последва отговор от Сдружение ПФК Ботев, което е собственик на футболния клуб със 100-процентово притежание на акциите.

Ето какво се казва в позицията на "жълто-черните":

На вниманието на Сдружение Сини Сърца / Blue Hearts Association

Уважаеми пазители на историята на Левски София, приемете нашата най-искрена благодарност за уважението, с което се отнесохте към нас и историята на нашия футболен клуб, Пловдивския Ботев!

Вие показахте на дело как се уважава противник, въпреки десетилетията на съперничество между нашите клубове и градове.

Ние, от своя страна, оценяваме с подобаващ респект Вашето джентълменско отношение.

Вековните "Ботев" от Пловдив и "Левски" от София могат и трябва да служат на бъдещите поколения като пример за родолюбие и благородство, съхраняващи нравствените ценности на своите първооснователи.

С уважение:

Сдружение ПФК Ботев
Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Големите отбори се уважават въпреки голямото съперничество , но тук глас нямат мангалите които нямат история :) да мълчат защото Пловдив е само Жълто-Черен !
+2
 
 
Когато големите говорят, малките нямат работа там !
-1
 
 
Говеда и папагали присвоили си имената на най великите българи.Срамно е да носите тези имена и да се е*авате с тях.Как ви звучи Ботев би Левски или Левски го тури на Ботев.Срамно е.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 19.06.2021 г.
+1
 
 
па ний от Локуту дзяпаме като шарани тая новина, щото сме 1936, най точно 1951г БДЖ Локумутив.
+1
 
 
Единствено малцинството не уважава историята и традициите, поради факта, че нямат такива.
-5
 
 
Как си бъркат по дупките шопите и жълтите от Коматево. Нямат срам, баси и порното!
-1
 
 
И двата клуба са пред разпад, затова така се мазнят...Нали знаете когато, човек е болен става много мил и хрисим. Та същото сега е положението и двата отбора - на смъртния ордер винаги гледаш да си добър. За БотевЪ това закриване няма да е ново, но за Левски си е срам и резил. Колкото до взаимната размяна на нежни ласки и любезности, сега да видим крайните ви фенове дето толкова години ни се подиграваха за добрите отношения, как ще реагират те на тези милувки. Сега остана да си бръкнете и по дупките с говедата.
-1
 
 
Ние от Локомотив Пловдив пожелаваме на Коматево след 2-3 години да намерят доказателства, че са създадени през 19-ти век, а ние да подобрим рекордната си победа от 6-0, както и да преживеем още победи, като онази на 15.05.2019г. Тези от "сини сърца" са двучленна организация, но не от София, а емблемата им е доста забавна. Прилича на такава на джендър движение!? Честито!
+4
 
 
Велики отбори, легендарно съперничество - на терена, трибуните, дори и по улиците! Има много общо между двата клуба. Имената, историята, масата фенове, успехите, тежките загуби, провалите..., но дори когато сме падали, винаги сме се изправяли. Заради огромната енергия на синята или жълто-черната стена от привърженици! Респект, вековни съперници!
-1
 
 
И двата клуба са пред разпад, затова така се мазнят. Нали знаете когато, човек е болен става много мил и хрисим, Та същото сега е положението и двата отбора - на смъртния ордер винаги гледаш да си добър. За БотевЪ това закриване няма да е ново, но за Левски си е срам и резил. Колкото до взаимната размяна на нежни ласки и любезности, сега да видим крайните ви фенове дето толкова години ни се подиграваха за добрите отношения, как ще реагират те на тези милувки. Сега остана да си бръкнете и по дупките с говедата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: