ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Зико: Махнете кръговото до Водната палата и ще видите как трафикът ще се отпуши
Автор: Цвети Тончева 13:36 / 14.07.2021Коментари (13)19305
© Plovdiv24.bg
Не съм водил разговори с нито една партия, каза кметът на Пловдив Здравко Димитров по отношение гласуването на новия заем, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той обясни още, че ако има ново мнозинство в Общинския съвет в Пловдив, то това е мнозинство спрямо съвест и спрямо отговорност.

"Поръчките ги почваме веднага, имаме проектна готовност, още другата седмица", каза още кметът. За пробива под Водната палата Здравко Димитров каза, че ще се изисква от фирмата изпълнител да даде гаранция за най-бързо изпълнение, за да не се блокира градът. 

"Всички проекти са важни за града, това не са просто мои прищевки. Ако махнем кръговото на Водната палата, ще видите как ще се отпуши трафикът. Говорил съм с най-добрите експерти, на Водната палата завоят ще остане само десен, както си беше", добави Димитров.

"Проблемите на Пловдив са факт, всеки кмет обещава това, когато се кандидатира, след което всички знаят, че те трябва да се решават", добави кметът.  

Зам.-кметът Величко Родопски каза, че при представянето на предложението са били убедителни с анализа, заемът е важен, обектите също и затова е минал. По думите му, Пловдив е градът с най-малко заеми, а лихвата по този ще бъде около 1.400 млн. лева за 20 години. Това именно е дало превес за гласуването.



Още по темата: общо новини по темата: 98
02.08.2023 »
06.03.2023 »
22.12.2022 »
02.12.2022 »
20.09.2022 »
03.05.2022 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Егати и тъпия кмет дето си имаме. Къде е живял преди да направят колелото, в Каспичан ? Още преди 10 години когато колите са били значително по-малко , колите пак стигаха до ул. Ибър заради светофара. Сега поне можем да пресичаме цар Борис. Истината е да се направи поне и западната страна на бул. Марица , както е източната с две входни ленти към колелото или най-доброто ........на две нива.
0
 
 
махнете зико и оправете някой по голям булевард с тези пари
на 14.07.2021 г.
+2
 
 
Тоя пуяк слуша ли се въобще , какви ръси : "Поръчките ги почваме веднага, имаме проектна готовност, още другата седмица" - това звучи като изказване на Митьо пищова , но не и кмет на голям град . "Говорил съм с най-добрите експерти, на Водната палата завоят ще остане само десен, както си беше" - експерти по какво - как да изперем огромни суми - поне имена имат ли си тез Иксперти и все пак е интересно : Айде за експертите разбрахме - има някакви , но питал ли си хората , които живеят в района , хората които минават всеки ден там и как така толкова бързо избрахте фирма изпълнител ??? "Не съм водил разговори с нито една партия, каза кметът на Пловдив Здравко Димитров по отношение гласуването на новия заем..." - то май с никой не се водил преговори ( е освен измислените Иксперти ) , което тотално противоречи на : "...това не са просто мои прищевки..." А това същество: "Зам.-кметът Величко Родопски " и това изказване "По думите му, Пловдив е градът с най-малко заеми, а лихвата по този ще бъде около 1.400 млн. лева за 20 години. Това именно е дало превес за гласуването." - е убийствена логика и много "тежък " превес - то тия пари ги нямат за нищо - каква са 1.400 млн. лева ... Значи за тези хора да имаш малко заеми е нещо много , ама много лошо и трябва да се оправя ... И пак повтарям , лошо няма да се правят проекти , но поне не трябва да се обмислят и да свързани , а не тука подлез , там мост , еди къде си градинка с три дървета ... P.S. И CAB е доста прав , че проблема с тапата , не на моста или около него , а на светофара на 6-ти септ посока тунела , но нали не експерт - значи мнението му не струва - сори бро :( :( :(
+2
 
 
На калпав ..., вълната му пречи. ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ В Пловдив Е : Туткави шофьори и мудно изнасяне от кръстовища и светофари. Липсата на динамика в шофирането се залага още от неадекватните за съвремието шофьорски курсове.Пример за това са влачещите се като охлюви учебни автомобили с инструктори от миналия век.Честата липса на колегиалност и провинциални маниери на каране и паркиране също спомагат за утежняване на ситуацията.
+3
 
 
Колкото се отпуши за Прослав кръстовището като пуснаха светофара на 4 нива. Изтрая 2 дена... Айде стига с тъпите решения. Това там отдавна трябваше да е решено с нормален проект запазващ преминаването във всички посоки. Града (държавата) щеше да е рай ако не лапахте толкова от нашите и европарите.
+4
 
 
Да ти имам експертите, нали тези коли ще отидат на 6 Септември
+3
 
 
Говорим за това пръскало на снимката ,а не за 6-ти септ посока тунела.....нещо бъркаш посоките.....
+5
 
 
тапата е от светофара на 6-ти септ посока тунела, а не от кръговото олигофрени не го ли разбрахте за толкова години. Колите пак ще са там, само дето няма да може да се използва бул. Марица за преминаване от Източен към Западен....
0
 
 
Ами кой го сложи там,абсолютна тапа,след пробива или там като го направят ще стане излишно,в Турция са едни естакади много удачни стават бързо,но дали може да се направи конкретно там.....иначе хубав басейн ще стане както се пълни гладстон че и повече.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: