ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акциите на Локомотив остават у Христо Крушарски!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 16.07.2021Коментари (31)6188
© Plovdiv24.bg
Акциите на Локомотив (Пловдив) остават у Христо Крушарски. В последния момент преди Общото събрание бизнесменът е решил да промени решението си и в крайна сметка не бе гласувана смяна на собствеността.

Гласуван е нов Управителен съвет, в който влизат собственикът на групата колекторски фирми "С.Г. Груп" Здравко Иванов, партньорът му Лауринас Розгис и Христо Крушарски. Последният е племенник на собственика на акциите. Той и литовецът заедно ще са изпълнителни директори и ще подписват договорите в клуба. Георги Иванов, който досега бе част от УС, остава на "Лаута" като спортен директор.

"Да, акциите остават в мен. Всичко останало е така, както се бяхме договорили отдавна. Най-важното е да има качествено партньорство, от което да печели Локомотив. Имаме високи цели и ще ги преследваме. Искаме да отстраним поне два съперника в Лигата на конференциите и да участваме в битката за титлата", коментира Крушарски пред "Мач Телеграф".

Ангел Славов, Георги Узунов и Радко Врагов са другите, които отпадат от ръководството на Локо. Доскорошният директор на административните въпроси Румен Руйчев също вече не изпълнява футкциите си на "Лаута".

"Управителната структура е такава, каквато ние сме решили, че ще бъде. Опростена е и всеки си знае какви са му задачите. Така трябва да бъде, за да постигнем това, което отдавна искам - клубът да започне да се самоиздържа. Не сме далече от този момент, но за да го постигнем, ключово е треньорите да започнат да постигат резултати в изграждането на наши момчета, които да помагат в първия отбор и да не се налага всяко лято на пожар да търсим попълнения, откъде ли не", каза още Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Колекторска фирма на Латвийска компания за Бързи Кредити…..Крушарски е пълен кретен. Разбрахте ли?
-1
 
 
Пловдивчани, отивайте за билети, че свършват. Селските да си мислят, за себе си и за Цингата, че там е по-мътна от нашата. Ние изпадаме и се разпадаме също като миналата година по това време:::))) Само да не ни вземат купите, петата и 6-0. Това стане ли, лошо:::)))
+5
 
 
Крушарски плаща и той решава.Да хубаво е да се самоиздържа но засега не може.
-5
 
 
Много прилича на ситуация, в която някой не може да си върне кредита и му го събират принудително. Предстои да раберем дали това е истината. Радвайте се мургавелци. Колете коча и веселбите да започват. Крушарски остава собственик. А другия ей така ще хвърля едни пари да помага на любимия отбор. Ей, големи наивници!
-3
 
 
В цялата работа има нещо,което не звучи разумно.Значи,ако отбора ще се самоиздържа и е на път това да стане,защо му е на Крушарски ортак,който реално придобива изпълнителната власт в клуба?И то точно преди постъпления от евро турнирите,телевизионните права и може би трите най-апетитни трансфера:на Минчев,Илиев и Карагерен!Акциите,че са в него нищо не означава.Те са носител и на задълженията на клуба!Та това е странното,преди да започнеш да си пълниш джоба/по приказките на Крушарски/,да вкараш ортаци и да делиш горница с тях,нещо не кореспондира със здравия разум! Другият вариант е споменатият по-горе.Забатачил си е бизнеса и ще си изчисти кредитите,като ги представи като вътрешноклубни заеми към новите партньори!
+2
 
 
Много добре. Нямаше смисъл от разделение на акцийте. Най важното е, че ще има нови богати хора които ще помагат на Крушарски и Локомотив. Това са отлични новини за нас и мрачни за всички канари. Чакат ни още купи, титли и незабравими победи, Европа също. Честито локомотивци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: