ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Славчо Атанасов: Съветниците от "Марица" да не дават оценки на пловдивския кмет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:50 / 23.09.2009Коментари (26)7734
© Plovdiv24.bg
"Всеки има право да коментира каквото си ще. България е демократична държава." 

Такава бе първата реакция на Славчо Атанасов след изказването по негов адрес на съветника от община "Марица" Петър Минков, че бил най-слабият пловдивски кмет през последните двайсет години. Не можел Пловдив да ръководи, та камо ли селищата от "Марица" и "Родопи".   

Съветникът Минков даде оценката си по време на днешната сесия на община "Марица". Притеснени, че с предприетите от новото парламентарно мнозинство промени в административно-териториалното устройство на страната, могат да останат без община, той и колегите му приеха протестна декларация, която Plovdiv24.bg публикува.

"Това, че уважаемият господин Минков ме смята за слаб кмет, изобщо не ме смущава. По-важното за мен е пловдивчани да ме имат за добър кмет. На този етап, според сериозните социологически проучвания в града, се ползвам с подкрепата и уважението на значителната част от Пловдив", подчерта Атанасов пред журналисти.

Той напомни, че още заедно с предшественика си Иван Чомаков е поставял въпроса за присъединяване на измислените общини "Марица" и "Родопи", защото Пловдив се задушава и заради тях не може да се развива. Според него обаче трябва евентуалният нов закон да влезе в сила с президентски указ в деня, в който изтичат мандатите на местната власт. Администрациите е възможно да останат, но не като общински, а като районни под шапката на Пловдив. 


Още по темата: общо новини по темата: 146
28.12.2023 »
20.12.2023 »
18.12.2023 »
18.12.2023 »
17.12.2023 »
17.12.2023 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какви са тези проучвания? Извадиги на показ да ги видим? Да почнем със сайта на община Пловдив - объркан, неподреден, никакви новини не поместват, некадърно е направен. Няма как да се разбере кой за какво е там. Само имена на управниците и това е... Слаб кмет е Славчо за огромно съжаление. Вместо да ми строи паметници и да се чудят кои паметници да маха да се стегне и да разчисти Пловдив и да вдигни икономиката на града....
+2
 
 
Естествено , че трябва да се слеят с Пловдив. 1. по голям град - по голям бюджет 2. по добра комуникация с районите 3. хората живеещи в тези общени масово се прехранват в или от Пловдив , също и всеки ден използват наща инфраструктора, тогава ще плащат данъци наравно с нас. 4. целия западен свят е тръгнал към глобализация, а нащи комунисти са на принципа разделяй и владей! 5. А дали ще се подобри обслужването, естетвено. Комуникацията м/у районни кметства и голяма обшина е много по добра, от колкото на селските кметове с тяхните общини, а те с пловдивска община. 6. да не говорим колко некомпитентни( да не казвам необразовани) кадри работят в тези общини назначавани на комшийски принцип!
You can't rely on other people to make you happy
на 23.09.2009 г.
+2
 
 
Съвсем прав е Славчо. Кой, как и защо си позволява да коментира нещо, което не го касае. Да не говорим, че който и да трябва да ръководи селищата от "Марица" и "Родопи" изобщо няма да му е трудно да надмине настоящите управници. Хората, живеещи там, са като във филм със заглавие "Изостанали във времето". Нямат улици, нямат канализация, превозът се извършва от съмнителни фирми със съмнителни микробуси и стари автобуси, върлува голямо беззаконие и всеки се оправя кой както може. Например който може да си купи джип, си купува, за да може да се придвижва по улиците, които са като офроуд, а останалите - на ремонт през месец. Така че да вземат да видят първо себе си, пък после да коментират Славчо.
+5
 
 
Тези "общини" Марица и Родопи са супер измислени и нелогични. Не може да нямат административен център и кметствата им да са в Пловдив. Не може само да се възползват от преимуществата на Пловдив, а да лапат пари и да се тупат като най-богатите общини в България. Заводи като Либхер, Сокотаб, Шнайдер се намират на територията на община Марица! Данъците вървят при мръсния, алчен бай Запрян! И като влезеш в села, не по-малките, ами да вземем Труд-освен една главна улица всички останали са леш, за по-малките пък да не говорим изобщо. Не може табелата за край на община Варна да е на 80 км. от града и онези да се бият в гърдите, че били станали втори град! Време е да се спре тая олигофрения! И нещо много се подплашихте селски комунистчета-май кранчето взе да изсъхва и отивате към резонния си край! Боклуци крадливи! А бай Запрян подмина и Чомака и Софиянски взети заедно, даже серГей ме съмнява да може да се сравнява с него!
+3
 
 
Най-хубавото е, че и на сЛАфЧО и на измислените общини краят им се вижда.
+3
 
 
l1 КОЛКО ХУБАВО Е ДА СИ СЪВРЕМЕННИК НА ОТИВАЩИТЕ СИ , ИЗМИСЛЕНИ ОТ ТЪПИ КОМУНИСТИ ОБЩИНИ-А ЗА ТОВА КОЙ КОЛКО Е КАДЪРЕН ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕл
0
 
 
слаФчо е слаб кмет и си заслужи "всенародната любов". Безгръбначен, слабохарактерен, инфантилен! Това е слаФчо! Увеличи администрацията във време, когато всички говорят за криза и откри един- два еврокенефа, та да има на какво да му с--ем след мандата!
-2
 
 
Първо: какъв си ти та да говориш от името на пловдивчани "тъпунгер"!!!Второ: В "Родопи" и "Марица май усещат, че идва края на лапаницата и много ги е яд, въпрос на време е тази идиотщина да свърши!!!Трето: Име Главчо няма, освен ако детето ти не се казва така, но ти нямаш такова, защото си на 15 години!!!
-3
 
 
Празни глави, научете се да пишете на български и тогава коментирайте!!!
+3
 
 
Срокът ще бъде спазен, спор няма. Но нека не се залъгваме, нито мостът, нито булеварда до "Герджика" са заслуги на Атанасов. То у нас като цяло е модерно да се биеш в гърдите за това, че си довършил работата на някой друг, но не е редно да е така. Аз също съм на мнение, че Славчо е най-слабия ни кмет от много време насам. Честен, но слаб. Не, че предпочитам корумпираното прасе Чомаков пред Славчо, но не трябва да казваме на черното бяло само заради честните му църни очи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: