ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Ще играем на кръв! Никой в отбора не трябва да мисли за трансфери
Автор: Стойчо Генов 08:44 / 04.08.2021Коментари (3)4133
©
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден път заяви, че е оптимист преди предстоящия двубой с Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

“Не знам защо ръководството на гостите отказа традиционния обяд преди двубоя. Доколкото разбрах, са се отказали от съображения за сигурност. За мен и за нашите футболисти няма да има специална премия преди този първи мач, но ще има премия, ако отстраним Копенхаген и продължим в турнира. Освен желязна игра и победа, друго не очаквам от двубоя. Борбата ще е безмилостно жестока и епична. Ще играем на кръв", заяви пред "Мач Телеграф" бизнесменът.

"Имах среща с момчетата и си поговорихме дълго. Наясно са какво се очаква от тях. Трябва да прескочат и този кръг. Това е нашата цел. Със сигурност знам колко сериозен противник има срещу нас, но искам увереност от нашите футболисти. Българите не сме по-долу от нито една нация. Проблемите често си ги правим сами и нарушаваме реда. Никой в отбора не трябва да мисли за трансфери или да се разсейва с каквото и да е. Добрите игри са най-добрият начин всеки да си вдигне цената и да предизвика вниманието, което заслужава", допълни още Христо Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Локото взе максимума, като отстрани Словачко и донесе добри приходи в клубната каса! Няма как да не сме щастливи. Срещу Копенхаген шансовете ни са илюзорни, но празника на стадиона е гарантиран! САМО ЛОКО!
+1
 
 
Успех на гранда на Пловдив. За поредна година ще прославяме града и Бългатия. Локомотив за поредна година показва, че не всичко е пари. Толкова купи и успехи, каква радост за всички локомотувци и пловдивчани. Само циганите байонзи, мангал от шикера и родопската яка ще стискат палци на краката да паднем. Но не резултата е най важен драги ми индианци, важното е радоста от тези мачове, радоста която ни поднася Локомотив в последните години.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: