ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Отврат! Майка на дете показа условията в голяма болница в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:40 / 14.08.2021Коментари (6)28418
Жена, майка на дете, се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели своя потресаващ разказ с читателите ни, към който има и снимки. Ето за какво става дума:

"Здравейте. Наложи ни се тези дни да останем в детското отделение на Окръжна болница с двегодишната ми дъщеричка. Меко казано съм потресена от условията на заведението, от храната, която се предлага, подчертавам - на болни и подрастващи и отношението на част от персонала към ромите.

Тук, в някои от стаите, няма нормални матраци по леглата, шкафчетата са изпочупени, стари и мръсни, с бъкащи по тях бацили, няма топла вода, да не говорим за баня, сякаш сме в третия свят.

Санитарният възел е под всякаква критика, гнусно е да се влезе, а тук се лекуват, повтарям деца. Санитарките минават колкото да отбият номера, не се поддържа абсолютно нищо. Част от персонала чух да обижда ромите с епитети, цитирам: "боклуци и изроди", като заплашваха, че няма да им се постави инжекция на децата.

Те са длъжни да лекуват всички, независимо от расата и цвета на кожата, държанието им е абсурдно. Храната е повтаряща се, безвкусна и нездравословна, (например маргарин със сладко, това всеки ден за закуска). Иска ми се това да стигне до повече хора. Пазете децата си здрави! Пазете ги от тази болница!".


Още по темата: общо новини по темата: 12
06.07.2018 »
04.07.2018 »
04.07.2018 »
04.07.2018 »
15.02.2011 »
28.06.2010 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 15.08.2021 г.
0
 
 
И хлебарки са ме лазили там след операция :) Майка ми ми донесе чаршаф за леглото... ама се оцелява. Какво да се прави...
0
 
 
За щастие не ми се е налагало да лежа в болница в България, за нещастие обаче мои роднини са лежали. Положението е ТРАГИЧНО! Да не си болен ако останеш в болница ще се разболееш най-малко психически! В момента се лекувам в Турция. По препоръки на познати - положителни за Турция и отрицателни за Българските болници. Не мога да скрия очарованието си от отношение, база и организираност. Много хора сравняват турците с циганите, но поне откъм здравеопазване са на меко казано светлинни години от нас. Болно ми е да го призная, но е факт. Болница по-добра откъм база от повечето хотели у нас, удобства и МНОГО ВАЖНО И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО, любезен и вежлив персонал. Дори да изключим базата, тук отношението на лекарите е трагично, да не говорим за останалият персонал. Едните гонят някакви пари по някакви пътеки, другите чакат да им дойде пенсията... Нищо лично, масово хората работим на този принцип, но тук говорим за здраве... Брутално тъжно ми е в чужда държава за сходни суми да се държат с мен като с човек, а в моята собствена роднина да се налага да се чувстваш "като куче" - гледа се на теб като касичка, болниците и храната са отвратителни и те подритват от лекар на лекар и все предният е виновен! Ужасна работа! И като заговорих за кучета, там дори уличните кучета и котки винаги имат подслон, храна и вода... Няма какво да се коментира "мангалите" както повечето хора приемат турците са светлинни години пред нас. Срам ме е да го призная, но е факт. Иначе лежим на историята колко сме велики! Ужас! Пожелавам си някой ден отново да сме им опонент, но... Надали
0
 
 
Ти, "независима от расата и цвета на кожата" - колко осигуровки и данъци плати на тази държава?
+7
 
 
"сякаш сме в третия свят", че ти в кой свят мислиш си, първи?
+8
 
 
Май не си съгласна,че мангалите са изроди и боклуци?!?А те са главната причина за това състояние на болницата,уверявам те!И дали ти идва в куфалницата,че ти им плащаш и лечението,и *детските*,и всичко друго за което се сетиш?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: