ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Бербатов, Мартин Петров и Стенли ме обиждат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:15 / 17.08.2021Коментари (8)7100
© Plovdiv24.bg
Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде интервю пред "Мач Телеграф", в което нападна словесно Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров, които вчера дадоха обширно интервю пред "БТВ". Крушарски се е засегнал от думите им, че в "българския футбол не се прави нищо" и даде пример със своя клуб:

"Тези момчета ме обиждат. На няколко пъти повториха как в българския футбол "нищо" не се прави. Твърде много усилия те определят като "нищо". За пет години в Локомотив мисля, че направи нещо. Имаме един сносен клуб, който разполага с шестима национали, ако броим и някои от чужденците. Освен това самият аз съм построил 5 футболни терена с лични средства. Забележете: с лични средства.

От доста време питам - те колко от своите пари са дали за българския футбол? Радвам се, че тези специални млади хора направиха силни кариери и в чужбина. Това обаче няма нищо общо с управлението. Питам ги - като изкараха десетки милиони лева от футбола, колко инвестираха в него? Оказа се, че управляват бизнеси, но те явно не са свързани с играта. Влагат явно в други сфери", заяви той. 

Аз не чух нито една конкретна идея. Програма за 10 години в детско-юношеския футбол... Хубаво, но дайте нещо по-точно. Така ми звучи като поредната пропаганда. Мисля, че по-бързо трябва да се случват нещата. С общи приказки и излъскана фасада няма да има развитие. Не защитавам сегашното управление. Казвам, че има нужда от промяна, но тази алтернатива не мисля, че е достатъчно добра", добави още Крушарски.

"Нищо ли е, че имаме отбор, който отстрани шампиона на Гърция и е на крачка от това отново да влезе в групите на Шампионската лига, ние бихме третите в Чехия, Осиек не знам на кое място е в Хърватия, но и те си заминаха... Те са по-голямо нищо като кандидати за БФС", завърши коментара си Христо Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 218
12.04.2024
11.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
02.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На всички ни е ясно, че от години копаем дъното. Дилемата дали млади и доказани спортисти във властта вместо доказани спортисти, но без успехи като ръководители е много спорен. Уважавам ги всички, но все ми се струва, че Михайлов трябваше с чест да се оттегли и да има някаква приемственост. Сега обаче остава впечатлението, че е там заради парите. Триото( не отровното разбира се) искат да влязат с гръм и трясък и може и да имат някакви аргументи и чисти мисли. Едва ли обаче има много хора, които просто ей така да им се доверят. Вижте само какво направиха Байерн Мюнхен. Назначиха Кан и други свои кадри една година преди оттеглянето и на Хьонес, а сега и на Румениге. И те знаят с каква задача са назначени. При нас в последните 30 години всичко е една голяма говорилня и никой нищо не прави. А колкото за собствениците е хубаво това, което и Крушарски направи, но ако не може нека да не се оплаква постоянно. Хвърляш кърпата и по живо по здраво.
0
 
 
де**а и дъртия пиян циганин , ако се махне и тоя ... не ги виждам столипиново 19?6
+1
 
 
Крюшо да си натиска парцалите. Футболът в БГ не са 5 клуба, а 572 регистрирани. Паразитите в БФС обричат поколения български деца на корумпиран подбор и пародия на тренировъчни бази. Перуката, Венци, Лечков и сие…. са низша форма на кърлежи. Крюшо направи много за Локо Пловдив, но да не говори от името на феновете. Излага ни нон-стоп, а в Пловдив винаги ще е набеден гост, ако ще и Шампионска Лига да спечелим. Нагъл комунига парашутист.
0
 
 
Този човек даже не разбира, че сам си противоречи и спори със себе си. Хем БФС бил супер и всичко било наред с футбола ни, хем той сам давал лични средства за построяването на терени. Е чия е вината тогава, че футболът ни е евтин продукт, който не привлича мощни рекламодатели и инвеститори, че не се използват средства по фондове, че няма стратегия за финансиране, рентабилност и резултати? Или вместо логика най-важно е плюли в устите си перачи на червени пари да дават "лични средства" и да бранят вонящия на нафталин комунистически БФС като свидна рожба?
0
 
 
Някой ще обясни ли, защо така неистово се вярва на Бербатов и компания? Сегашното БФС е фарс, но какво е предложил Бербатов? Преди перуката всички плюеха Батето и искаха "героите от 2004-та". ...Сега ситуацията е досущ същата. Крушарски в случая казва много истини и задава много вярни въпроси и изрично казва, че не защитава сегашното БФС!
+4
 
 
Всички дърти мастии ревнаха е един глас- Венци, тоя, бил инвестирал- ако не ти беше дал Боко вместо 24 милиона, 42 милиона на скалъпения конкурс щеше да инвестираш шишарки от Говедарци! Ето го статуквото и липса на желание за каквато и да е промяна!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 17.08.2021 г.
+2
 
 
нищо не та обиждат . дъртите фролове - вън от бфс до един .трябват нови хора с достоиство ,не крадци рушветчии нагаждачи ,лапачи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: