ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тормоз от гонки с шумни коли и мотори. Пловдивчанка: Идва ми да сляза и да опъна едно въже
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 21.08.2021Коментари (32)27816
© Plovdiv24.bg
Илюстративна снимка
Читател на Plovdiv24.bg се свърза, за да изкаже своето мнение относно мотористите, около които се надига все по-голямо гражданско недоволство.

Тормоз. Това е всяка вечер. Форсиране на мотори и коли по бул. “Източен". Имам бебе, което щом заспи, поне по веднъж се буди от някои среднощен състезател състезател. Невъзможно е спането на отворени прозорци. Невъзможен е целия този тормоз. Всяко лято, всяка вечер. 

Не разбирам, ако те са на мое място и им будят детето по този начин, какво ли щяха да направя. Защото на мен вече ми идва да сляза и да опъна едно въже.

От VI-то и IV-то районно нехаят. От КАТ също.

Кой тогава ще  помогне да спим нормално, ние, които живеем около този булевард?

Многократно сме писали по този казус. Всичко по темата - ТУК.

Много пъти ние от Plovdiv24.bg, сме публикували материали, след подадени от наши читатели сигнали за пилои-изтребители, които всяка вечер тормозят много граждани и създават големи предпоставки за инциденти. Много пъти сме апелирали за по-силно полицейско присъствие, за повече патрулиращи полицаи, които да попречат не само на мотористите, но и на всички, които използват пловдивските булеварди като писта за излитане.



Още по темата: общо новини по темата: 86
13.09.2023 »
31.07.2023 »
26.06.2023 »
11.06.2023 »
03.05.2023 »
09.03.2023 »
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
На който не му харесва да се маха от града гонки има от много време и ще продължава ...Да не ви пука въртете яко гуми сама така и без това живеем в държава на която не им пука за нас и на нас няма да ни пука за тях хаха ..Rage Against System :Р
0
 
 
Те на такива им висят снимките по стълбовете.
+2
 
 
Денонощния терор от гърмящи коли и ревящи мотори в Пловдив е реалност от много години .КАТ с действията си доказва,това е една абсолютно маргинална административна структура която не контролира по никакъв начин нито трафика, нито участниците в него .Единственото което прави е статистика ,точно като МВР ...Пасивен наблюдател .
+1
 
 
В един друг пост го казах: НЯМА Я ДЪРЖАВАТА!! Тогава някои се емнаха да философстват за първите 7 години, възпитание и пр. клишета! Как не го проумявате? 30 години държавата абдикира целенасочено, защото ченгетата знаят що се случва постфактум! Това е целта! Те горе с кинтите, ние долу с проблемите! Е, тогава какви 7 години, какви 5 лева? Откъде да дойдат умните родители? Ами ето ви функцията на държавата...налага правила! Ето защо демокрацията още Древните Елини са я обявили за скапана форма на управление! Огледайте се!!!
+4
 
 
По Цар Борис ІІІ от Сточна гара към тунела е страшно.
-3
 
 
Ееее колко слаби коментари...Дайте малко повечко злоба де....Излагате се! Искам злоба,да нахраним сетивата!!! Няма нищо по-хубаво от подобен тип,новина и отдолу да се лее омраза!!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+1
 
 
Това е всяка вечер и са едни и същи тъпани! Маршрута им е един и същ от полицията е нужно само да застанат някъде по пътя с шипове и конфискация на моторите... ама няма кой!
+1
 
 
има павета , има въжета, има арбалети /безшумни/ , има жилки със стоманени сачми. СЪС ТРЕТОТО ПАВЕ УСПЯХ ДА СВАЛЯ ЕДИН. Полицията да си закупи ленти с шипове и да конфискуват мотори и книжки /който има/. Който няма в панделата. Не може шепа пе**ли да тормозят целият град !!! Ако трябва се правят нелегални отряди и се елиминират говедата по един или друг начин в тази бананова държава. Ще спечели избиратели този който се справи и започне от такива неща които са в полза на хората. С право е възмутен писалият ви гражданин и е прав ,че въжето е едно от малкото истински решения.
+1
 
 
Стреляне по тях с ловна пушка също не е лошо решение. Сачмите се разпръсват добре и ще покрият повече кретенчета. А иначе аз се спирам на брадвички по 5 лв. Взимам си 10-тина, скривам се някъде и си пробвам късмета да уцеля някое копеленце по тиквата. Така и така полиция няма.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: