ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Златински: Искам Локо (Пд) да е шампион, но Лудогорец е много пред всички останали
Автор: Стойчо Генов 10:57 / 24.08.2021Коментари (2)4402
© Фейсбук
Един от най-класните български футболисти, играли за Лудогорец в Европа - Христо Златински, вярва, че "орлите“ не само не са загубили шансове за краен успех срещу Малмьо, но дори ще стигнат до него.

"Надявам се Лудогорец да изиграе добър мач и да победи. Пожелавам им успех, защото прекарах хубави години там, а и винаги искам българските клубове да се представят успешно в Европа. Това издига авторитета на нашия футбол, нищо, че конкретно в Лудогорец няма много български футболисти. Моята прогноза е 2:0 за Лудогорец в редовното време и победа с дузпи“, демонстрира оптимизъм пред "Мач Телеграф“ Христо Златински. В момента бившият халф работи с децата от набор 2010 в школата на Локомотив Пловдив.

"Съгласен съм, че Лудогорец не игра добре в първия мач и Малмьо спечели заслужено. Това обаче не бива да ни учудва, защото те са доста класен отбор. Възползват се от почти всяка грешка на противниците – нещо, което на такова ниво правят почти всички отбори. Може би играчите на Лудогорец бяха малко стъписани, но в крайна сметка всеки играе толкова, колкото му позволява противникът. Физически  шведите стояха по-добре, докато при Лудогорец със сигурност по-слабата част е отбраната. Подкрепям и мненията, които се чуха, че липсата на Кирил Десподов в Швеция даде сериозно отражение. Смятам, че той е най-добрият български футболист. Играл съм срещу него и виждам, че е израснал много в сравнение с периода, в който бе в ЦСКА – сега играе с огромно самочувствие", каза още Христо Златински, който е бивш капитан на Локо (Пд) и освен това е избиран от феновете за Футболист №1 на клуба за 2012 година.

В случая е добре за Лудогорец, че правилото за гол на чужд терен отпадна. Аз обаче съм от старата школа и съм твърдо против промяната в това правило и твърдо против ВАР. Питате ме как трябва да играе Лудогорец? За мен със сигурност трябва да се напада от самото начало. Ако се действа търпеливо и се чака удобния момент, той може да не дойде. Опитни отбори като Малмьо може да използват шанс за контраатака и да решат много неща в своя полза. Ако се действа търпеливо и накрая се заиграе "ва банк“, това крие доста рискове. Когато аз бях в Лудогорец, винаги излизахме да се надиграваме. Дори и когато отсреща беше Реал Мадрид. Затова си мисля, че и сега Лудогорец ще атакува от самото начало, а и няма да му е много трудно, защото е свикнал да действа така, да доминира.

Определено при Дамбраускас отборът играе по-добре, отколкото преди година - доминират, доста по-резултатни са. Личи си, че човекът е възпитан, ерудиран и работи. Що се отнася до първото място – надявам се да има интрига. Аз работя в Локо Пд и искам този отбор да е шампион, но за мен Лудогорец са много пред всички останали и много трудно някой може да ги свали от върха“, завърши Христо Златински.
Още по темата: общо новини по темата: 338
08.08.2022
30.05.2022
29.05.2022
27.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Къв си ти, че ще даваш мнения бе, златински? Докато играеше в Лудогорец, целуваше тяхната емблема на мачовете срещу нас на Лаута и все още помним каква радост показа, като ни отбеляза гол и се радваше все едно си вкарал на кръвният си враг! Аз даже не знам с какви очи се връщаш на Лаута и заемаш пост дори и в ДЮШ! Хващай си пътя за Враца или Гоце Делчев от където си родом и не се занимавай с Локото и не давай излишни интервюта! ЗЛАТИНСКИ, НЕ ЗАСЛУЖАВАШ ДА СИ ЧАСТ ОТ ЛОКОТО, бе майна! ЛОКОМОТИВ Пловдив не е сиропиталище за ПРЕДАТЕЛИ НАЕМНИЦИ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: