ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Родител от Пловдив: Не е ли непредумишлено убийство, ако антиваксър зарази хронично болно дете?
Автор: Георги Кирилов 09:37 / 25.08.2021Коментари (108)30561
©
Даваме думата на родител, който се свърза с Plovdiv24.bg, за да се изкаже относно антиваксърството. Според него тези, които не се ваксинират заплашват живота на другите, най-вече този на децата. Ето цялата му позиция.

Здравейте, пиша Ви във връзка с продължаващото безумие на неваксиниране в България, което мисля, че е крайно време да спре.

Искам да се обърна към всички антиваксъри, към всички, които смятат, че единственото им слабо място е криптонитът, защото са непобедими като Супермен. Всички са наясно с войната на пътя. Всички са на мнение, че ако един идиот Х мине на червено и го направи в пълно съзнание / а и не само/ и убие някой на пътя, то това би било непредумишлено убийство. И всички ще скочат в такъв случай с призив: "Ама как може?

Какво е това безумие и къде са институциите? Хайде сега си представете, че един Супермен, който не подлежи на ваксинация, защото просто така е решил, зарази едно хронично болно дете и то почине? Не е ли това отново непредумишлено убийство? И да, говоря от чисто човешка и морална гледна точка, тъй като ми е ясно, че правото няма нищо общо с морала.

Всички Вие, които Сте решили, че няма да се ваксинирате, защото просто имате правото да не го правите, питате ли се къде са правата на другите? И, ако започнете да се пенявите, че другите могат да се ваксинират, ако искат, то спомнете си, че децата ни в момента нямат този избор.

Имате ли представа, че всяко ПЕТО дете, което се ражда в България е с вродена сърдечна малформация? ВСЯКО ПЕТО ДЕТЕ! И това са само със сърдечни проблеми. А всички други- онкоболни, астматици, с чернодробни и всякакъв друг вид хронични заболявания? Къде е тяхното право да живеят?

И не, няма значение, че смъртността сред децата в момента не е голяма. Вие, които имате избор дали да преживеете две инжекции в рамото, не трябва да отнематe правото на живот на тези, които не могат да бъдат ваксинирани. Вие, които отказват да се ваксинирате, нямате право да подлагате на този и медиците, както и всички хора на първа линия. И тъй като всички говореха за плашенето с липсата на черни чували миналата година от НОЩ, то вижте документалния филм "Ню Йорк Сити в епицентъра на 11.9-2.1.2021". Ако искате да преживеете такъв ад, аз определено не искам.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Mangurov-
spodeli-falshiva-novina-za-kovid-krizata-v-Ispaniy
a-1118988
0
 
 
Призовавам поне един от вас да вземе да напише писмо до редакцията с неоспорими факти за конспирацията, Ковид, ваксините, смъртни случаи и защо изобщо не трябва да се ваксинираме/ не само с Ковид ваксина/ Но не само с лични мнения, а с факти- с писмени доказателства, публикувани в сериозни медии / и моля, не само в една/. С удоволствие ще я прочета, ще видя всички линкове, които оставите. И само и единствено тогава ще преразгледам мнението си. До тогава всичко, което кажете за мен/ и не само/ ще бъдат голи приказки без абсолютно никакво покритие. До тогава всичко ще бъде само тип "Абе, нема да ми казват ко да праа. Просто шот така".
-1
 
 
Кое е измислица, че нещо не разбирам? Може би вирусът, или епидемиите в миналото, умрелите от тях? Кое точно е измислица? Имам предложение - дайте да затворим всички болници, аптеки, лаборатории. Да спрем да лекуваме всичко и да стискаме палци. Колкото се гътнат- толкоз. Там едни 50-100-200 милиона годишно... Кво толкоз? Нали си имате свободна воля. После ще се уповавате само на нея като вземем да измираме. И за всички, които ще ревнат, че преувеличавам с бройката - моля да проверите колко хора измират всяка година от болести, които тук смятаме за леки, само и единствено поради липса на лекарства и ваксини.
0
 
 
Абе не се ваксинирайте,тъкмо ще понамалеем малко с няколко идиота в излишък.Не мога да ги разбера всички кво са се загрижили за другите.Комунизма си умря,а идиотите си останаха в повече
-3
 
 
Чисто убийство си е, и то съзнателно убийство, защото се знаят последствията за болните хора и деца. Само не се знаят имената на тези които ще умрат. Все едно да се стреля в група хора: знае се че ще има убити, но не се знае кои ще са те. Това се нарича КРИВО РАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ!
-2
 
 
Господин Пръч, Оборете фактите в исторически план, които давам, свързани с ваксините с доказани факти, а не с обидни категоризация към мен. Дали съм "офса" и лъжа, че всяко пето дете е с ВСМ, може да питате лекарите в Трето ДКЦ в София. И не-това не е статистика след Ковид и Не Ковид Не Е виновен и за това.Да не говорим, че според психолози- личните нападки изразяват само и единствено слабост и липса на аргументи. Личните нападки към мен няма да променят факта, че ваксините работят и доказателство за това са болестите, които са изчезнали именно с тях. Престанете да гледате в собствената си паница. Относно сравнението- аз сравних и свободната воля на антиваксърите със свободната воля на нацистите да строят концлагери. За мислете се каква е цената на свободната ви воля и до какво води за цялото общество, не само лично за собственото ви съществуване, защото искате или не- човекът е обществено животно.
+2
 
 
В Чифутландия/СРАел (Израел) именно младите мъже ги лепваше микроинфаркт от ваксините, за какви заболявания говори тая офса? Някое дете ще има сърдечно заболяване и ти ще му набиеш ваксина която може да му докара микроинфаркт?! Или ще се надяваш, че някой ваксиниран ще пази твоето дете? Ми то ваксинираните също разнасят вируса, то бива бива да си кух ама чак толкова не бива
+2
 
 
Към автора на този въпрос имам имам един много, ама много по-прост въпрос: Сравнявате заразяването от друг човек с пътен инцидент. В случая (тъй като и ваксинираните също разнасят заразата) ми обяснете каква е разликата дали трезвен или пиян водач на МПС е причинил смъртта, при положение, че и двамата са причинили смърт, кой по невнимание, кой от тъпотия. Каква в случая е разликата, ако някой се зарази от ваксиниран или неваксиниран?
+1
 
 
Добре де,само за протокола искам да попитам. Тези страхотни ваксини нали ужким предпазват ваксинираните, защо тогава е тази истерия и нападки срещу хората които не желаят да се ваксинират? Ваксинираните ги пази ваксината - значи няма причина да се страхуват от неваксинираните!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: