ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Известен фен на Локо с емоционални думи в подкрепа на Тунчев
Автор: Стойчо Генов 12:45 / 30.08.2021Коментари (30)7671
©
Един от емблематичните привърженици на Локомотив Пловдив - Владимир Владимиров - Дарбито, публикува емоционални думи в подкрепа към треньора на представителния тим Александър Тунчев. Владимиров е един от авторите на клубния алманах за историята на "черно-белите" - "Оттук започва любовта". Мнението му бе провокирано от все по-засилващите се слухове за предстояща треньорска смяна в Локомотив.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса това, което Владимир Владимиров написа в личния си профил във Фейсбук:

Гледам, че бъдещето на Сашо Тунчев в Локо Пд, по един или друг начин е поставено под въпрос!!! Няма начин да не си кажа и аз мнението, без да се опитвам да го налагам разбира се! Като човек, който повече от 40 години подкрепя любимия си отбор и както съм видял най-хубавото (до сега) в същото време съм израснал в едни от най-трудните времена за нашия клуб, ми се ще да кажа следното!

Та!!! Кога толкова бързо взехме да забравяме?!

Как изобщо може да ни мине през акъла, че имаме проблем, за който е виновен Сашо Тунчев, но... Дори и да е така, което аз лично не смятам!!! То... Не смятате ли, че на този човек и хората до него дължим поне полусезон и половина....

Полусезон и половина е горе-долу времето, в което този човек не ни предаде и ИЗБЯГА, както направи Бруно.... полусезон и половина, в който направи така, че отборът ни да вземе за втори път в историята ни СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ!!!

Е?!! Кога станахме такива, че да забравяме толкова бързо?! Защо толкова бързо забравихме колко много време бе дадено на Бруно Акрапович и спокойствието и най-вече сигурността, което му бе осигурено от ръководството даде своите уникални резултати!!! Е?!! Сега защо?! Защо.... при положение, че този човек бе лишен от РЕЗЕРВНА СКАМЕЙКА, а впоследтвие и от толкова много ТИТУЛЯРИ....

Какво толкова сме си мислели, че може да стане?! След напусканията на титулярите всички се молехме да достойно представяне в ЕКТ, а то бе повече от такова!!! Не само елиминирахме (неучаквано, предвид обстоятелствата) СЛОВАЧКО, но се представихме много, много добре и срещу Копенхаген!!! Който не вярва, нека види резултатите на другите съперници на датския клуб!!!

Е... Защо тогава?!

Нека ние фенове и ръководство застанем зад него и отбора и съм сигурен, че нещата ще се получат... пак казвам.. дължим му поне полусезон и половина... най-малко!!!
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
-Странното е, че пуска Минчев , нападател който има 1 гол за 20 мача. Е как да побеждава отбора. Туната сам се прецаква с това решение. Има ли в света тренер, който ще пусне такъв футболист титуляр?! Сега с Левски, като го пусне пак, пак загуба. Тунчев не се учи от грешките си! Така няма да израстне като треньор!!!
-1
 
 
Това с уволнението на Тунчев е плод на болен мозък! Още 5 мача да паднем, Тунчев трябва да е треньор на Локомотив Пловдив! Само да припомня, че Акрапович имаше 13 мача без победа 6 от които завършили наравно. Останалите загуби! Локомотив постигна повече от достатъчно през последните години и ние феновете сме пред доволни! Тунчев трябва да получи време и качествена селекция!
0
 
 
Извинявайте господин фен, но имам няколко въпроса:1. Тунчев няма ли вина за селекцията? Ако няма, то кой свестен треньор остава друг да му прави селекцията??!!2. Колко време искате да му дадем? Ако "бляскавото представяне" продължава през този период и се нанесат непоправими последици вие лично ще поемете ли отговорността?3. Каква смятате, че беше ролята на Йордан Юруков през миналия сезон? 4. Имате ли ФУТБОЛНИ аргументи в защита на Тънчев. Не казвам да го сменяме, защото едва ли ще има пари за по-добър. Просто задавам въпроси, които всеки с мнение по въпроса трябва да си зададе
на 30.08.2021 г.
0
 
 
1936 г.хора писали фалшива история са за презрение.Няма да го има вече Бокича и вашите легенди измислени да го търсят по магистрали и села да ви урежда купи и мачове,гответе се за фалит и Б група
-1
 
 
Всеки нормален човек би подкрепил Сашо Тунчев. По никакъв начин не мога да го виня за лошия ни старт. Няма смисъл да повтарям причините, всички ги знаем. Важно е да подкрепяме отбора СЕГА, когато пак дойдат победите ще е лесно! Момчетата се нуждаят от нашата покрепа СЕГА!
0
 
 
Тунчев не е виновен и всички знаем къде е причината в сегашното представяне. Вижте с какви пари са Лудогорец и ЦСКА, а ние станахме 2ри без пари, само с един страхотен колектив. Тунчев е възможно най добрата опция за нас! Късата резервна скамейка, Митко и компания компенсират с мускули и мъжка игра. Оня ден при малко повече късмет мача с Враца го взимахме. Няма място за драми.
-2
 
 
Реално погледнато Локомотив надигра малкото локо, Славия и истинския Ботев, но взехме само точка. Отборът има голям потенциял. Не мисля че на Тунчев му трябва сезон и половина, за да изгради нов могъщ Локомотив. Още срещу говедарчетата след паузата ги почваме...Е, недай Боже, да има още продажби, тогава действително ще трябва сезон и половина...
-2
 
 
Чест е за мен да познавам Владо и да съм израстнал като локомотивец покрай него в прекрасната Гюл Бахча. За пореден път това което пише, е това което е в душата на истинските локомотивци. Сашо Тунчев заслужава нашата подкрепа и разбиране! Аз вече съм на 39 и мечтите ми се сбъднаха, взехме две купи и то срещу най омразните ни отбори, смачкахме сопотските коматевци с шестак, капитан е Митко Илиев, взехме среброто, а Тунчев ми харесва повече и от Едо (ще ме прощават някой), играхме срещу може би най силните отбори, които можеха да ни се паднат в Европа, но играхме като истински мъже, които атакуваха. И ако някой ми беше казъл преди няколко години, че всичко това ще се случи, нямаше да му повярвам.....
-3
 
 
Никога не е ставало дума за напускане или махане на Тунчев.Не той продаде трима титуляри и трима избягали.Сашо ви каза иска се време новите да се обиграят .Само Локо пд.Който не помни 6-0 , вицешампионската титла ,победата в ЛК и мача с Копенхаген не е локомотивец.
-1
 
 
Браво Дерби! За тези, които не го познават, моля вземете пример. Апропо, цял живот е бил изключително мил пич. Алекото майна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: