ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Венци Стефанов: Защо не отсъдиха дузпата срещу Карагарен? ВАР - това е дявол на магаре!
Автор: Стойчо Генов 13:05 / 14.09.2021Коментари (7)6347
© Plovdiv24.bg
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира по любопитен начин спорното съдийство на Никола Попов по време на дербито между Локомотив Пловдив и Левски, завършило 2:2 на "Лаута".

"Искам да кажа, че ВАР се явява голям проблем. Помните, че аз бях против него от самото начало. Мишел Платини и други големи футболни фигури са на същото мнение. За мен имаше дузпа срещу Бирсент Карагарен - имаше нарушение в наказателното поле на Левски! Защо тази дузпа не беше отсъдена? Нали горе в стаичката гледат положението! Да, но това е Левски - как ще бъде свирена дузпа срещу Левски при 0:0?! Няма шанс, срещу Левски не може! После Петър Петров ни обяснява колко добре било с ВАР - дявол на магаре", заяви пред Sportal.bg ексцентричния бос на "белите".

Той каза и срещу какво е готов да даде вратаря Светослав Вуцов на ЦСКА- София. Както е известно, синът на Велислав Вуцов е запален фен на "армейците".

"Светльо е много кадърно и добро момче. Гришата трябва да ми даде две бензиностанции, за да го има в състава си. Говоря за две софийски бензиностанции - и то на централно място, разработени. Това е условието", заяви шеговито шефът на най-стария столичен клуб.
Още по темата: общо новини по темата: 338
08.08.2022
30.05.2022
29.05.2022
27.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ха дебела блажна свиня, като порязаха Ботев в полуфинала за купата с неадекватни съдийски отсъждания беше добре.Свиньо, нищо не се е променило оттогава, заради такива като тебе! Виновни са и журналистите, които вместо да те награбят се хилят угодно на плоските ти елементарни лакърдии!
0
 
 
Всички във БФС ЗАЕДНО С КРИВАТА НЕКУЛТИВИРАНА СЕЛСКА БУЦА (ПЕРУКАН ) трябва да се омитат за да може и Българският футбол да просперира.Този нагъл и безскрупулен тъпанар как не се наяде просто нямам думи.Когато Перукан решава мача няма ВАР няма МАР все пак синът му е там.
-1
 
 
Никаква дузпа :) мангалите все реват :)
0
 
 
БРАВО ВЕНЦИ - вие от изпълкома е крайно време да пресичате подобни ПОДАРЪЦИ и този да БЪДЕ ИЗВАДЕН ОТ НАРЯДИТЕ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА такива като него НЯМАТ МЯСТО ПО ТЕРЕНИТЕ
+1
 
 
Че защо ВАР да е проблем ? Чичо Венци пак се изцепи неподготвен...Проблемът беше в съдията. Той ако реши да не свири дузпа и да има и да няма ВАР, все тая. Обратното, сега ако има истинска комисия, трябва да го нагъзи с наказания, защото ако в игрова ситуация не си видял нарушението, то с ВАР се вижда ясно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: