ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Започнах да пътувам в страната! И аз мога да черпя и да раздавам топки!
Автор: Стойчо Генов 11:41 / 16.09.2021Коментари (14)3870
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че вече пет клуба са застанали зад него за предстоящия конгрес на БФС, който трябва да избере новия президент на футболната ни централа. Според бизнесмена представителите на въпросните клубове щели да се изкажат в негова подкрепа и с пълно одобрение за предложенията, които ще даде.

"Още поне 50 клуба обаче ще появят активност и ще поставят доста неудобни въпроси. Този път ви гарантирам, че ще стане истински конгрес с дискусия, спорове, размяна на идеи. Накрая делегатите ще преценят кой да подкрепят и бъдете сигурни, че доста ще са зад мен. Вече пътувам из страната и държа да се срещам и с тези, които се явиха на сбирките с Бербатов. Ще ги убедя, че има смисъл да чуят това, което имам да им казвам. И аз мога да черпя, и аз мога да раздавам топки. Смисълът обаче в цялата работа е друг. Трябва да има принципи, за да може и топките да са по-качествени, и мрежите по-здрави и банкетите по-весели", заяви Христо Крушарски, цитиран от "Мач Телеграф".
Още по темата: общо новини по темата: 211
25.03.2024
22.03.2024
21.03.2024
20.03.2024
18.03.2024
18.03.2024
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 16.09.2021 г.
+1
 
 
нема да пипате бай Круши ,с него все напреж ! саде локо саде 3 точки за шес мача . юруууш
-1
 
 
ВСИЦХКО Е ПОД ВАДЕИИСТВИЕТО НА ББ И БИВ6ИЫАТ МЕЙДУРАДЕН РЕФЕР ОТ ПЛОВДИВ КОИГО Е ОБ6ТИНСКИ САВЕТНИК.
+1
 
 
Комунягата винаги си личи по това, че защитава всячески статуквото. Защото благодарение на статуквото цоца кинти, иначе не може да събере 2 и 2.
+1
 
 
Г-н Крушарски,може ли да поясните пред хората за вратарчето Томов,с което подписахте договор..та въпросното вратарче,,то ли беше най-доброто от набора или паричките на баща му са добри,да,онези парички господине,с които се хвалите,че сте построили пет терена,те не са ваши уважаеми господине,те са от ТОМОВ...и за сметка на това,вратарчето ,некадърничето има договор...Е,така ли смятате да управлявате БФС ,ако спечелите,а....Всъщност вие и друг начин не знаете.....
+2
 
 
Дърти мастии са този и дебелия търбух, поддръжници на статуквото, не искат и да чуят за промяна. Какво ви е виновен Бербатов, олигофрени? Той ли съсипа футбола, той ли назначава съдии, комисии? Демагогския плач онзи ден от съдии и ВАР е много смешен на фона на защита на статуквото!
+3
 
 
. Вече пътувам от страната и държа да се срещам и с тези, които се явиха на сбирките с Бербатов. Ще ги убедя, че има смисъл да чуят това, което имам да им казвам. Дъртият комунист по поръчка е тръгнал да прави мизерии на Бербатов. Ей, тарикати.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: