ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Лекар от Пловдив с много силни думи, посочи единственото спасение от вируса!
Автор: Цвети Тончева 11:32 / 21.09.2021Коментари (6)16206
©
"Не можем да се крием зад маските цял живот! Единственото ни спасение са имунизациите! Важно е да се имунизираме. Няма такъв вариант, при който да не се разболеем, във всички случаи ще се срещнем с вируса. Или ще се имунизираме, или ще се разболеем, друг вариант няма". Това каза пред журналисти д-р Костадин Сотиров, общопрактикуващ лекар в Пловдив, който днес бе награден за това, че е направил най-голям брой имунизации от началото на процеса у нас - общо 1100, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

Лекарят призова хората да мислят освен за себе си и за роднините си, защото "много е тежко, когато заразиш близките си хора, това е равносилно на убийство и се преживява много трудно след това".

Д-р Сотиров обясни, че винаги говори с пациентите си, за да може те да са добре запознати, за да може след това да обяснят и на роднините си, че е добре да се имунизират. Защото по този начин те ще запазят и себе си, и роднините си.

"Сега ги агитираме и за имунизациите срещу грипа, тъй като родителите, които не са имунизирани, заразяват децата си, а те страдат тежко", каза д-р Сотиров. Той посочи, че винаги успява да убеждава хората, като им обяснява до какво води заболяването и как ваксината може да ги предпази.

"Нивото на безопасност на ваксините е толкова високо, че позволява да се имунизират и бременни жени и кърмачки", каза лекарят и добави, че това сега се прави масово в света и касае както противогрипната ваксина, така и тази срещу ковид.

"В момента няма друг начин бъдещата майка да защити детето си, не само тя, но и цялото семейство, в което живее. Всички данни по света досега доказват, че ваксината дава добри резултати когато се имунизира кърмачка, защото по този начин тя защитава и себе си и детето си, ако се заразят", каза д-р Сотиров.  

"Към момента се задържа нивото на желаещите за ваксинация в Пловдив и областта. Въпреки това Пловдивска област е с най-високо имунизационно покритие в цялата страна", посочи д-р Костадин Сотиров. 

Той призова колегите си да говорят с всеки пациент поотделно, защото само така може да се постигне по-добър резултат.



Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Алоооу доФторе, правиш ли разлика между ваксинация и имунизация? Или си поредният учил недоучил, но с диплома? Предпочитам да се имунизирам чрез преболедуване! А дали е добре човек да се ваксинира, ела го обясни на сина ми. За съжаление, няма да разбереш какво ти отговаря, защото е на легло, неподвижен и неговорещ от над 12 години, заради прекрасната ваксина срещу морбили. И, докторчето, да се опитам да ти обясня, ВАКСИНАТА НЕ Е КУРШУМ, НЕ УБИВА(УВРЕЖДА) НЕЗАБАВНО. Има време, ще се появят и истинските данни,надявам се. А и да отбележа, 100% от починалите от СПИН, НЕ СА били ваксинирани!
0
 
 
Ганьо е безсмъртен ! Ганьо е хитър ! Няма какво да му се обясняват някакви докторчета моторчета ..... знаййй ги той тях .
0
 
 
*От началото на септември до вчера в Пловдивска област са починали 109 лица, от тях само трима са били ваксинирани, съобщи пред журналисти областният управител Ангел Стоев* - това пак го показва, лайнарчета -антиваксърчета *варава* и гого кано*!Четете,ПРОСТАЦИ, че после ще е късно!
-3
 
 
Още един клакьор! Мистър Сенко сигурно се обръща в гроба от толкова много фокуси!Направо от ръкава излизат и край нямат тези агитатори!
0
 
 
Ранното лечение, прилагано в други държави, за нищо го нямат тук.
+2
 
 
"Или ще се имунизираме, или ще се разболеем, друг вариант няма" - напротив има - да сме имунизирани и да се разболеем! Имам роднини, които се имунизираха и се разболяха! Факт - по-леко го изкараха, затова - имунизирайте се!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: