ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отпадна за Купата след драма с продължения
Автор: Стойчо Генов 21:14 / 21.09.2021Коментари (24)10391
Отборът на Ботев (Пд) приключи твърде рано участието си в турнира за Купата на България. Това стана, след като жълто-черните загубиха от втородивизионния Етър с 0:1 след продължения в мач, който се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

Даниел Младенов се разписа в 92-ата минута, а редовното време завърши без гол. Цялото второ продължение ботевистите играха с човек повече заради изгонването на Мариян Иванов, който получи директен червен картон. 

Официален дебют за "канарите" записа най-новото попълнение в клуба Джеймс Ето'о. Двубоят бе генерална репетиция за възпитаниците на Азрудин Валентич за предстоящото в събота градско дерби, което е от 16,15 часа на "Лаута".

Още в 7-ата минута Ботев едва не допусна гол след груба грешка на правещия официален дебют вратар Ханкич. Той се размина с една върната назад топка, но в крайно сметка Пройчев се намеси и с шпагат успя да избие в ъглов удар. Малко след това Даниел Младенов опита атрактивна задна ножица, но над гредата в аут.

В 21-ата минута от щаба на Ботев имаха много сериозни претенции след отсъждане на главния рефер Димитър Буров. След корнер за Етър Току пое с тяло и изведе Маркиньос, който се пребори с играч на домакините и изскочи сам срещу вратаря Анатоли Господинов. Съдията обаче отсъди фаул в нападение.

В 72-ата минута "канарите" направиха бърза атака по дясното крило. Топката бе пратена към Антоан Бароан, който стреля силно, но не намери очертанията на вратата.

Две минути след началото на първото полувреме Етър откри резултата. Кольо Станев проби отдясно, преодолявайки последователно капитана Реда Рабей, Кевин Янсон и Петър Вуцов. Последва пас по земя към Даниел Младенов, който бе сам около точката за изпълнение на дузпа и шутира с десния крак покрай плонжа на вратаря Ханкич за 1:0.

В 109-ата минута Ботев пропусна златна възможност да изравни. При едно балонно центриране топката стигна до Па Конате, който бе сам в наказателното поле. Бранителят шутира с левия крак, но над напречната греда.

Ботев игра в състав:

Хидайет Ханкич, Кевин Янсон, Станислав Работов, Атанас Чернев (78- Петър Вуцов), Филип Филипов, Антоан Бароан (113- Пламен Цончев), Реда Рабей (капитан), Димитър Пройчев (46- Па Конате), Джеймс Ето'о (64- Иван Василев), Маркиньос, Емануел Току.

Още по темата: общо новини по темата: 52
16.05.2022
15.05.2022
14.05.2022
13.05.2022
04.05.2022
28.04.2022
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
как беше, Ботев ще прегърне.....мухахахахаххх байонзи и мангал от шекера да продължат аххаха
-1
 
 
Честито папагали .Не ревете сега а в събота.
+3
 
 
Нямаме футболисти като количество, за да играем в два турнира. Имаме 11 футболисти плюс 3 резерви и с този състав едва ще изкараме шампионата, като се има предвид, че наказанията ще се увеличават. Конкретно за мача, и според мен това са възможностите ни в този състав. Второто полувреме овладяхме центъра на терена, наложихме натиск, което е похвално!
-4
 
 
А ва аретьлици, ся съ прибиръм ут къръ. Някуй знай ли с кой жъ играйм нъ финалъ зъ купътъ ва дъгуевъ?
+1
 
 
Истината е, че не сме готови още за печелене на турнирни битки при гостувания. Реално взимахме мача с перфектно вкарания и скандално отменен гол, но не в това е въпросът. Още нямаме дължина на състава и всичко щеше да е до следващия кръг.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.09.2021 г.
+2
 
 
Играч на мача - оня със свирката! Отменен чист гол, червен картон на вратаря-волейболист. Това е реалността - мафията БФС държи класирането и Купата. Давай Митко, дано изринеш тая сган от Бояна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: