ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (19)
Най-добрата българска съдийска тройка ще ръководи дербито на Пловдив
Автор: Стойчо Генов 17:22 / 22.09.2021Коментари (6)3480
© Plovdiv24.bg
Най-добрата българска съдийска тройка - пловдивчаните Георги Кабаков и Мартин Маргаритов, заедно с варненецът Диян Вълков, получиха наряд за голямото дерби на Пловдив между Локомотив и Ботев. Двубоят от 9-ия кръг на Първа лига е в събота (25 септември) от 16:15 часа на "Лаута".

Прави впечатление, че четвърти съдия също е пловдивчанин - Неделчо Гаджалов, а пък първи ВАР рефер е Ивайло Стоянов - Сватбата.

Ето и пълния наряд за дербито:

ПФК Локомотив 1926 - ПФК Ботев АД

ГС: Георги Николов Кабаков АС1: Мартин Веселинов Маргаритов АС2: Диян Христов Вълков

4-ТИ: Неделчо Танчев Гаджалов ВАР: Ивайло Иванов Стоянов АВАР: Костадин Димитров Тановчев

СН: Кольо Димитров Данев
Още по темата: общо новини по темата: 75
06.04.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
08.03.2022
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Най- добрата съдийска тройка- в поръчките! По един начин свирят навън, а поръчково в България! Доказано от Перукан!
+1
 
 
Дългата ръка на узунов влиза в действие,пращат най долната к....а кабаков с поръчковите му асистенти...
+1
 
 
Пратиха Георги Кабаков да отреже крилата на „канарчетата“ в поредна Битка за Пловдив Георги Кабаков пък ще свири меко казано взривоопасното пловдивско дерби между Локомотив и Ботев. Срещата е в събота от 16:15 часа на стадиона в парк Лаута. Назначението на Кабака е скандално. Той се слави под тепетата като арбитър, който удря рамо на „смърфовете“ заради близостта си с Наско Узунов и съответно – свири срещу „канарчетата“. И то безцеремонно. Кабаков ръководи и последния мач на Лаута между Локомотив и Ботев, който завърши 6:0 за домакините, но донякъде вината за разгрома на „жълто-черните“ бе и у рефера. Той даде спорна дузпа за Локо и незаслужен ранен червен картон на Ботев, а и даваше всяка дискусионна ситуация за „черно-белите“. Бултрасите помнят и смешна дузпа в полза на Арда, която Кабаков свири срещу Ботев миналия сезон. В миналото също могат да се дадат примери, в които кючюкпарижанинът „коли“ „канарите“ жестоко. Ето защо е учудващо, че пак му поверяват толкова важна среща. Или по-скоро не е учудващо… Всички знаем що за хора управляват родния футбол и в частност Съдийската комисия. Като се води за рефер №1 у нас можеше да му дадат Вечното дерби, където често се е справял по-успешно, за разлика от Битката за Пловдив, където бута яко единия тим, за сметка на другия. Винаги!
+2
 
 
Пратиха Георги Кабаков да отреже крилата на "канарчетата" в поредна Битка за Пловдив Георги Кабаков пък ще свири меко казано взривоопасното пловдивско дерби между Локомотив и Ботев. Срещата е в събота от 16:15 часа на стадиона в парк Лаута. Назначението на Кабака е скандално. Той се слави под тепетата като арбитър, който удря рамо на "смърфовете" заради близостта си с Насо Узунов и съответно - свири срещу "канарчетата". И то безцеремонно. Кабаков ръководи и последния мач на Лаута между Локомотив и Ботев, който завърши 6:0 за домакините, но донякъде вината за разгрома на "жълто-черните" бе и у рефера. Той даде спорна дузпа за Локо и незаслужен ранен червен картон на Ботев, а и даваше всяка дискусионна ситуация за "черно-белите". Бултрасите помнят и смешна дузпа в полза на Арда, която Кабаков свири срещу Ботев миналия сезон. В миналото също могат да се дадат примери, в които кючюкпарижанинът "коли" "канарите" жестоко. Ето защо е учудващо, че пак му поверяват толкова важна среща. Или по-скоро не е учудващо... Всички знаем що за хора управляват родния футбол и в частност Съдийската комисия. Като се води за рефер №1 у нас можеше да му дадат Вечното дерби, където често се е справял по-успешно, за разлика от Битката за Пловдив, където бута яко единия тим, за сметка на другия. Винаги!
0
 
 
"Честито"!Навремето така Любе Спасов свиреше всички дербита на "Левски"...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: