ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валентич: За мен Локо трябва да е в Топ 3! Те имат криза в резултатите, но не и в играта!
Автор: Стойчо Генов 17:49 / 24.09.2021Коментари (8)5974
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич даде пресконференция преди утрешното градско дерби срещу Локомотив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 113-ият шампионатен двубой между вечните съперници е в събота от 16,15 часа на стадиона в квартал "Лаута".

Ето какво каза босненският специалист за предстоящия мач:

Добър ден, благодарен съм, че сте тук. Това е първото ми пловдивско дерби. Знам много за историята на дербитата, защото преди да дойда тук, съм чел много за историята на града. Знам също, че откакто играем в Коматево, усещането не е такова, както на стария ни стадион.

Но дербито си е дерби, това е един специален мач. На моите играчи съм казал да се отпуснат и да се радват на шанса, защото да се играе такъв мач е привилегия.

Споменаха ми, че за първи път ще се играе дерби, в което Ботев влиза от първа позиция в класирането. Гордея се с това, като знам каква е историята на този мач. За тези точки ние сме работили усърдно и сме заслужили това място.

При дербито трябва психология. 100 процента съм сигурен, че Локомотив знае абсолютно всичко за нас – силните и слабите ни страни. Но също така всеки един от нашите играчи знае всичко за съперника. За мен Локо е в Топ 3 в България. Те имат криза в резултатите, но не и в играта. Много пъти не успяха да спечелят мачове, въпреки че играха добре.

Знам всичко за последното дерби, много пъти съм го гледал. Георги Кабаков е международен съдия и очевидно има качества. Очаквам от него професионализъм и да даде възможност на футболистите от двата отбора да покажат пълния си потенциал.

Няма смисъл от тактика, ако футболистите не дадат всичко от себе си.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на Валентич преди дербито на Пловдив!

Още по темата: общо новини по темата: 75
06.04.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
08.03.2022
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На БЕЗИМЕННИТЕ ДРАСКАЧИ да припомня че 5 основни футболисти напуснаха ЛОКОТО и сработването с новите не става за дни но на терена днес ще се види кой е по - добър или ще има равен
0
 
 
Къпи ги, да вземат да ти повярват... Нямат криза в играта? Нямат нищо общо с играта при Бруно, щото оня знаеше как да ги нареди, а Сашо-тъпото е блял тогава и нищо не е научил. Същите футболисти, никакъв футбол. Обаче с никакъв футбол като нищо могат да ни бият, щото и ти, Вале, не знаеш как да наредиш отбора. Струва ми се, че днес ще гледаме едно от най-тъпите дербита - дерби на два слаби отбора. Ама каквото - такова.
-3
 
 
Вале, когато стана тренер друго говореше! Сега напълни гащи, страхливецо!
-5
 
 
Аз не съм треньор , но изгледах много мачове и смятам че много от играчите не са си на позициите ... за това в повечето от мачовете нямат грам идея кво да правят и къде да застанат ... надявам се един път да нацелиш състава като хората .
0
 
 
Прав е човека, но това е дерби, видяхте кво стана на финала на финалите и миналия мач(6:0). Нас утре резултата не ни интересува, важнто е, че направихме победа срещу Царско Село и счупихме каръка и да паднем от вас утре пак ще наваксаме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: