ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Лекарка казала на починалия Ангел да не се лигави
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 28.09.2021Коментари (9)7037
©
Годеницата на певеца Ангел, който преди дни почина от коронавирус, проговори за трагедията и разкри шокиращи неща от болницата, където е бил настанен той и последните му часове.  

Христиана Пейкова разказа как е протекло заболяването при него:

"Той се разболя около 10 септември и състоянието му беше добро - кашлица, висока температура, но се беше адекватен. Направи му се снимка, оказа се че има двустранна бронхопневмония", каза тя в сутрешния блок на Нова.

"Кашлицата намаля, но температурата се поддържаше. Беше на домашно лечение и по препоръка си мереше сатурацията. Когато беше 90, му казаха, че е много ниска", спомни си Пейкова. 

"На 14-ти не пожелаха да го приемат в болница, въпреки че той се задъхваше. Той се паникьоса и викна линейка. Те също му отказаха да го закарат в болница, защото нямал PCR", възмути се тя. 

"Наша позната му помогна да влезе в Пета градска. Една седмица състоянието му беше много добро. Те веднага го пуснаха на кислород, а той нямаше нужда от такъв", спомни си годеницата на Ангел. 

"Започна да се оплаква, че диша все по-трудно с маската и тя му пречи, но не му дадоха да я свали", добави тя. 

"Местят го с линейка в ИСУЛ, сатурацията му тогава пада до 46. На 23-и го слагат на кислород отново. На 23-и каза, че се чувства много зле и без маска му е по-добре, но не му дават да я махне", каза Пейкова. 

"Казваше, че лигавицата на носа и гърлото му е много суха и сякаш го режат с нож. Не са му зареждали с вода машината", добави тя. 

"От болницата ми казаха, че състоянието му е сериозно, но за момента ще остане на кислородна терапия. Не искаха да му дават храна, въпреки че той е имал апетит", каза Пейкова. 

"На 25-и сутринта той започна да се чувства още по-зле. Чух по телефона как една лекарка му казва да не се лигави", спомня си годеницата на Ангел.

"Той ми написа, че са му били успокоително, което всеки знае, че забавя сатурацията. По-късно му биха и второ успокоително. Ръката му беше посиняла, прати ми снимка. Обадих се на докторите, но те казаха, че няма нищо такова", възмутено отбеляза тя. 

"Звънях в болницата в 8 сутринта, а от там ми казаха, че в 23 часа предната вечер е получил задух и е бил интубиран. Малко по-късно той е починал и дори никой не ми се е обадил", каза тя.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тази празна лейка какво се оплаква - нали този е бил поредното *антиваксърче*!?!Нали е твърдял,че няма вирус?!?И той като едно миризливо лайно *винд* ,постоянно говорещо против ваксините и ваксинацията,си е мисли,че това не го засяга.Да,ама не!
-3
 
 
Заради простите ваксъри които с инжектираният в себе си вирус го предават наляво надясно никога няма да се приключи сагата с него ! Спрете се не идиоти не разбрахте ли че всичко е фалшиво от вируси до бройки заразени починали. Поредният млад човек който бива убиван в болница заради неадекватните разпореждания от сзо. Мир на праха му
+3
 
 
Лека му пръст, но като не искате да се ваксинирате — ето.
+3
 
 
Пак ли лекарите? На оня пияния и дрогиран, качил се на капака на колата пак те му бяха виновни! Сега на поредния антиваксър конспиратор отново те! За нещо друго да са ви виновни?
+5
 
 
На всички тея маймуни антиваксъри са им виновни лекарите,болниците,кривия космос ,но не и Ковид.Абсурд пък да кажат ,че вината е в тях ,че има ваксина,но маймунския им мозък я отхвърля мислейки ,че имало чипове вътре
+2
 
 
Абе, нали Румен Радев му каза, че вирус няма?
+2
 
 
Не се ваксинирайте ей. По-добре е да умрете в интензивното, докато се борите за всяка глътка въздух, отколкото да се бодете с ваксини! Сухите съчки така или иначе си отиват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: