ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Радев: Преди 5 години Борисов се скри под полата на Цачева, сега - под тогата на ректор
Автор: Гено Петров 11:23 / 01.10.2021Коментари (34)6751
©
Преди 5 години Бойко Борисов се скри под полата на Цецка Цачева, сега се крие под тогата на ректор. Това заяви президентът Румен Радев, относно решението на Анастас Герджиков да се включи в битката за "Дондуков" 2.

Държавният глава посети специализираната болница за рехабилитация на деца "Св. София", която получи дарение от благотворителната инициатива "Българската Коледа" - апарат от най-ново поколение за робот-асистирана локомоторна терапия.

"Най-сетне имаме такъв апарат.  Преди 2 години по моя лична покана великият магистър на Малтийския орден дари робот за рехабилитация във виртуална среда. Много съм щастлив, че нашите деца, които заслужават всичко това, най-сетне го имат - едни съвременни форми на рехабилитация", каза още той.


Още по темата: общо новини по темата: 331
22.01.2022 »
22.01.2022 »
22.01.2022 »
22.01.2022 »
19.01.2022 »
19.01.2022 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
По добре си мълчи. Всяка атака срещу Борисов те прави жалък. Той те дразни и си гледа сеира ,а професора ще си трае тактично. Ти понеже си прост ,не ще се съревноваваш със съперника си,а ще плюеш по ментора му. Ах колко си прост и как се проваляш :)
+7
 
 
Тоя се пръкна от полата на Нинова и си мисли,че всеки от някаква пола се появява....Цървула вънига си остава цървул!Само може да му кажем-Свободно,почеши коня...
0
 
 
примитивното тролче,познато като антиваксърчето *винтЪ*,пак се е изакало!ПРОСТАКО,още преди две години Борисов каза,че няма да се кандидатира повече!Нито за президент,нито за председател на ГЕРБ!Защо ли плащат на малоумни простаци като тебе,направо се чудя!
+9
 
 
Каква озлобена, дребнава и комплексирана душица? Как е възможно човек без елементарни маниери да бъде президент на държава? Кой къде се бил скрил! Ами не може всеки да се скрие под задника на двуглавия орел! Тези избори ще са като личностен тест за всеки избирател: 1) зелен чорап или академик и ерудит; 2) радиоточка със сърдити клишета или мъдростта на античността; 3) зарязал семейството си заради секретарка или порядъчен съпруг и баща; 4) "ще представям лявомислещите хора и няма да ги предам" или "ще обединя целия български народ"; 5) боси крака и потник или Моцарт, Платон и Пинк Флойд. Всеки ще решава сам за себе си според своите убеждения, вкусове или комплекси.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+8
 
 
Толкова си може човека! Радев не може да се освободи от фуражката, дори като президент все го стяга! Политиката е процес, при който хора с различни интереси достигат до колективни решения, които са обързващи за цялата група и пораждат общи действия. За Радев политиката е битка, в която по-голямата /силна/ група трябва да победи /смаже/ по-малката /слабата/!
+5
 
 
Поздравявам другаря Радев с песните "Сбогом казах"изпълнена от Васко Найденов и "Играта свърши"на група "Атлас"...Дано след изборите "дойде най-щастливия ден"...Учен срещу военен от запаса...изберете сами!!!
+9
 
 
Румен Радев в главата ти има само един Устав за гарнизонна и караулна служба. Спри да съскаш против Борисов. Той е от 20 години в политиката- гл. секретар при НДСВ, после кмет на София, след това 10 години първа сила в парламента и Министър председател на РБългария. А ти кой си ??? Един прост лицемер от Н-ското поделение. Борисов се оттегли. Хайде кажи нещо против уважавания професор, издигнат наистина от цвета на нацията, а не от цвета на бившата държавна сигурност и нейните доносници. Говори, говори, кажи нещо, юмручето вдигни.....
на 01.10.2021 г.
-4
 
 
Като чета мненията под мен,оставам с убеждението,че проф. Иво Христов е прав,че 80% от българите са дебили. Само не мога да си обясня защо тази дебилност има такава висока избирателност към партия ГРОБ.
+7
 
 
Е, поне е учен човек, а не тъпа фуражка като теб. Ти си пълен каунь.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: