ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акрапович: Разочарован съм от ЦСКА! За мен мъжката дума винаги е значела повече от договор!
Автор: Стойчо Генов 08:56 / 05.10.2021Коментари (3)3569
© Plovdiv24.bg
Бившият треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА-София Бруно Акрапович се е захванал да си търси правата заради уволнението си от "Армията". Босненецът е завел дело срещу във ФИФА срещу "червените" за неплатено финансово обезщетение след преждевременното му освобождаване от поста през пролетта.

По информация на "Мач Телеграф“ става дума за сума от порядъка на 100 000 евро. Специалистът, който в момента работи в северномакедонския Шкендия Тетово, се надяваше, че от ръководството ще удържат на думата си и ще му платят парите, за които са разписали и съответните документи.

След като е изчакал два месеца след изтичането на фиксирания в споразумението срок, Акрапович се е обърнал към ФИФА с искане да се намеси и да задължи ЦСКА-София да преведе сумата.

"Аз съм спокоен, че ще си взема парите, защото имам необходимите документи, удостоверяващи, че те ми се полагат. Не е в това въпросът. Разочарован съм обаче от некоректността от страна на хората в ЦСКА. Очаквах, че думата на тези хора значи нещо. За мен мъжката дума винаги е значела повече и от договор. Все пак аз работих коректно за тях и помогнах на клуба да си осигури добър приход. Наел съм адвокат от Хърватия, който ме представлява. Не отива на клуб като ЦСКА такова нещо“, заяви пред "Мач Телеграф“ Бруно Акрапович.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че след бягството си от "Лаута" Акрапович се опита да лансира версията, че собственикът на Локомотив Христо Крушарски не е изпълнил някакви обещания към него. Впоследствие обаче бизнесменът потвърди, че треньорът е подписал нотариално заверен документ, с който заявява, че няма финансови претенции към ПФК Локомотив.
Още по темата: общо новини по темата: 338
08.08.2022
30.05.2022
29.05.2022
27.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ДА БРУНО направи отбора , но за повече пари си тръгна по средата на сезона , което не е МЪЖКА ДУМА , но КРУШАРСКИ го пусна щом иска да си ходи да си ходи и на АРМИЯТА го изритаха бързо бързо и сега плаче като вдовица
-1
 
 
СеднАл Бруно да говори за мъжка дума и достойнство..
0
 
 
Бруно е треньорът, на който дължим всичките си успехи през последните години! Дано един ден отново го видим на треньорския пост в Локомотив!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: