ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдив - с най-много фалшиви ваксинационни сертификати, но никой не казва точно колко са
Автор: Цвети Тончева 16:32 / 10.10.2021Коментари (10)12177
©
Само един е сигналът, подаден в прокуратурата в Пловдив досега за фалшиви ваксинационни сертификати.  Това съобщи за Plovdiv24.bg районният прокурор Атанас Илиев. По думите му все още тече срокът за извършване на проверката и засега няма нищо, което да бъде оповестено. В сигнала обаче няма посочени никакви конкретни данни, поясни той. Имейлът, който е бил доста общ, е подаден към Районната прокуратура от Здравното министерство.

Реално сигналите за фалшиви сертификати никак не са малко. Те валят като дъжд в социалните мрежи. Хората пишат и имена на лекари, но отговорните институции трябва да си направят труда да ги проверят. Ако, разбира се, имат воля за това.

Така, към днешна дата няма никаква яснота колко точно сигнала за фалшиви ваксинационни сертификати срещу COVID-19 са подадени към здравното министерство. И колко от тях са в Пловдив. Гражданите сочат, отново в социалните мрежи, че градът е един от тези, в които са извършени най-много фалшификации.  

Никой не дава информация и за това какъв е броят на подадените сигнали, касаещи медици, които не слагат ваксина срещу коронавирус, но въвеждат данни в системата и излиза, че все едно са сложили. Вместо това изхвърлят ваксината в мивките и прибират парите, които им дават пожелалите фалшиви сертификати. Неофициално сумите варират между 200 и 400 лева за сертификат. Има и данни за промоционални цени за семейства.

На подобен въпрос от РЗИ в Пловдив отговориха, че знаят, че престъплението съществува сега, но не могат да го докажат, нито имат конкретни данни.

В този случай, остава всеки, който е поискал да му бъде извършена подобна "услуга“ да се моли "да не го среща мечка“, тоест да не се среща с невидимия враг – коронавирус. Защото ще съжалява горещо. Реално същият няма да има и възможност да си постави отново ваксина, дори да поиска това.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И как ще докажат, че сертификатите са фалшиви? Никак! Всеки, който може да даде между 200 и 350 лв може да се сдобие съссертификат!
0
 
 
Хем сигналите в Пловдив били най-много, хем не се знае колко са ! ... Какво искате ? КОВИД-ИДИОТИ , сър !
+1
 
 
"Реално сигналите за фалшиви сертификати никак не са малко. Те валят като дъжд в социалните мрежи" Значи информацията е от социалните мрежи, там всичко написано е вярно :) ! Забравихте БГмама там има още достоверна информация за ковид фалшивите сертификати....
+1
 
 
Кирето с фалшива декларация министър стана, за разлика от тези дребни шушумиги със сертификатите.
на 10.10.2021 г.
0
 
 
И аз чувам разни работи из махалата, ама не мога да го докажа. Доста лекари си построиха къщи около мен и ползваме едини и същи градинари и разни работ’чи клас хорица с големи усти. И аз съм в шок как анестезиолог, един пример само, не се е ваксинирал и не препоръчва ваксините.
+1
 
 
Фалшиви ваксинационни сертификати?? А как се доказват при положение че специалисти признават за възможна липса на имунен отговор? А " ваксинираните" които са заразили близки и са се разболяли няма ли да сезират прокуратурата, че са им поставили фалшиви ваксини?!
на 10.10.2021 г.
0
 
 
Ами с тези глупави правила , какво очаквахте , чудно е чак сега започнаха разследване. Това е малко , като ни изненада снега през зимата. И логика да се правят проверки в края на летния сезона , когато заразените от т. А тръгнали почивка и минали през всички възможно точки и са се върна обратно в т. А ... Цяла лято ( за съжеление и все още) на нито едно РЗИ не му дремеше за никакви правила и изведнъж - о боже 4 , 5 , .., n-та вълна и нашите да решат проблема ще издават книжлета за достъп до заведения и кога успяха да ги напечатат и раздадат при факт , че срещат затруднения с някакви елемтрни избори .... Цирка ще е на макс... И стига с тези "Ваксари" и "Антиваксари" - всеки има право на мнение и си негово правото сам да избира еветулно да се вакиснира , да се лекува или просто и елемтарно да подържа нормална хигиена и здравословен начин на живот... Опазване на живота ви , зависи от вас , а не от държавата , за която просто сте работна ръка и ако може биха ви избили , ако не им трябваше някой да ги избира парламент...
+1
 
 
После ще излизат в статистиката на починали ваксинирани. България пак ще е на първо място по най- много починали ваксинирани в кавички в света и ще има хляб за антиваксерите, да казват, че с ваксините пак се мре
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: