ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Испанци за Димитър Илиев: Така става, когато имитираш играч за 90 млн. евро, а ти струваш 750 000
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:54 / 09.10.2021Коментари (12)21831
© БФС
Авторитетна испанска медия се подигра с национала Димитър Илиев заради пропуска му от дузпа при днешната загуба от Литва с 1:3. Както вече информирахме читателите си, капитанът на Локомотив Пловдив шутира слабо и бившият вратар на Ботев (Пловдив) Ернестас Шеткус (б.р. записал 11 мача за "канарите" през сезон 2012/2013) спаси.

Вестник AS прави аналогия с изпълнението на дузпи на звездата на Манчестър Юн Бруно Фернандеш. "Когато се опиташ да имитираш футболист, струващ 90 милиона евро, а ти си оценяван на 750 хиляди евро: ето това е резултатът. Българинът Димитър Илиев искаше да бъде Бруно Фернандеш за един ден и да изпълни дузпата по начин, по който го прави футболистът на Юнайтед".

Самият Димитър Илиев обяви след края на мача, че съжалява за направения пропуск.

"Със сигурност се чувствам много виновен. Тръгна ни перфектно, но не успях да отбележа и мачът се усложни. Най-вероятно щеше да е коренно различно, но за сметка на това бяхме неузнаваеми. Изравнихме, но не успяхме да покажем играта, която показахме предишните мачове. Неприятна загуба, чувствам се виновен. Освен да кажа, че съжалявам не знам друго. В много лош момент дойде тази пропусната дузпа. Като игра мисля, че показахме голямо отстъпление от предните мачове", заяви Димитър Илиев.
Още по темата: общо новини по темата: 454
11.10.2021
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Голямата драма за няква пропусната дузпа на супер слабо отборно представяне. И Али Соу не вкара на Пиргов и взехме тогава Купата, така чее гледайте си живота и без много много нелепи сравнения моля, испански мангоси! Изпълнението на дузпи въобще не е мерило за класата, качествата и стойността на един футболист! Мачкай Миткоо!
-2
 
 
С пълното право са журналистите в Испания , не можеш да изпълняваш дузпа по този начин , не играеш срещу житница ,че да подхождаш по този начин , направиха първа победа от 6 години тези където са много по зле от нас ... но Ясен тотално обърка отбора , не можеш да пуснеш Димитър Илиев и онзи Витанов , ясно е че не става момчетата и можеше да пусни доста други на тяхното място .. а когато 2 отбора от почти един и същ ранг играят една дузпа решава всичко :) така ,че Яска ... продължавай да лансираш такива спрели футболистчета от циганския отбор
+1
 
 
Жълтата болка, отзад и бай-Ганьовският манталитет не могат да бъдат обоздани! Болката, която Митко и клубният му отбор нанесоха на мнозина обаче остава вечна!!! Горе главата Мите! Сега чакаме да чуем, какво са казали и жителите на останалите държави по света?
-1
 
 
Ето това е СЛАВНИЯТ СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН миткуту илиевият. 22 пъти чампион мира , 32 пъти носител на златната топка и голмайстор на всички времена на племето от гората взет под мощното ляво крило на големият Христо Бонев. Бат Ице до кога ще го пробутваш напред този твой заблуден син? Не разбра ли ,че нищо не става от него? Когато беше в юношите тръбяхте колко бил добър и как Манчестър Юн. Барселона , Милан , Ювентус , Ливърпул , Нотингам Форест и Реал Брестник (начело с Крумчо) щяха да се избият за него. И след това каква ТИШИНА настана около тази световно неизвестна звезда просто не беше истина. Полша се оказа последна спирка на този голям талант. Но и там много бързо го разкриха и бързо бързо се оттърваха от него. И тогава бат ицо взе нещата в свой ръце и стана то чудото. Нашту момче без един мач в националният отбор за една година ДВА ПЪТИ ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА. Айде честиту на племето от гората.Поздрави и от другият катун с кептан тошито майца.
-2
 
 
Айде бе, а Серхио Рамос колко струваше на онзи полуфинал на шампионска лига, в който се опита да свали луната от дуспата....колко леФчета струваше Рамос тогава??? И още повече, че тоз футболист за 90 милки преди 2 седмици пропусна дуспа в 92-та минута, с която можеше да изравни и да не загубят!!! Май, по скоро Бруно е искал да прилича на нашия....
+1
 
 
Мите ,Зума пропусна срещу Франция а ти за този мач се кахъриш.Всичко е ясно още от миналата година не ставаме.Един равен с Италия и айде ще се класираме за къде .
+5
 
 
какви 750К, не мития талибан не струва и 7К, ако изобщо струваше нещо, пиянката до сега да го е продал.
0
 
 
Какво търси този некадърник в А отбора на България? Футболист на платените журналисти. Грозна циганска муцуна.
+3
 
 
ИДИ ПРИ БАТ ЗУМА ДАТЕ НАУ4И ТОИИ ЕДНО ВРЕМЕ ПАК БИЕ6Е ДУЗПИ КАТО ТЕБЕ.
+3
 
 
ДОСТОИИНО ПРЕДСТАВЫАНЕ БРАВО МИТЕ ВСЕ ТАКА ДА ПРОДАЛЙАВА6 ПУ ИЗМИСЛЕН ФУТБОЛИСТ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: