ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фен на Локо: Цял живот Зума ви беше виновен!!! Сега сигурно Митко ще е такъв за следващите 45 години!!!
Автор: Стойчо Генов 13:12 / 11.10.2021Коментари (55)13126
©
Един от емблематичните привърженици на Локомотив Пловдив - Владимир Владимиров - Дарбито, публикува емоционални думи в подкрепа към капитана на черно-белите Димитър Илиев. Както е известно, Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година пропусна дузпа при загубата на националния отбор с 1:3 при гостуването на Литва.

Владимиров е един от авторите на клубния алманах за историята на Локомотив Пловдив - "Оттук започва любовта".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса това, което Владимир Владимиров написа в личния си профил във Фейсбук:

9 ОКТОМВРИ 1976 г.

"... При една акция на Христо Бонев шотландският рефер Йън Фут надува свирката. Дузпа за България. Кой обаче да стреля? Предвидено е наказателните удари да изпълняват Павел Панов и Войн Войнов. Пачата и Воината обаче отказват. Няма време. В решаващия момент с отговорността се нагърбва Зума. Срещу него е Доминик Баратели. Българският капитан е неточен. Край на двубоя при 2:2. Година по-късно французите финишират с точка повече от нас и се класират за Аржентина'78. Пропускът на Зума пък е обезсмъртен във френския комикс "Невероятните приключения на сините с Мишел Идалго"..... "

Из "От скрина": Пред очите на българската публика

9 ОКТОМВРИ 2021 г.

"Българският национал Димитър Илиев търпи подигравки в Испания за пропуска си от бялата точка срещу Литва.... "

Пиша всичко това, защото ми прави изключително грозно впечатление, колко този пропуск на Митко направи по някакъв начин щастливи толкова много българи! Как клубните пристрастия в един момент избухнаха в подигравики и едва ли не всичките проблеми на БГ футбола се оказаха като че ли зависими от този пропуск... и някак думите на Петела "А какво ли щеше да стане ако Димитър Илиев бе вкарал... " напомнят на събитията. отпреди ТОЧНО 45 години... ама като казвам ТОЧНО, значи точно.... ТОЧНО отново на...... 9 октомври, но.... 1976 г., България играе ПЪРВИ мач в световните квалификации за първенството в Аржентина (1978 г.)... Зума изработва дузпа за България... хората (Панов и Войнов), които са избрани да бият дузпите се "СКРИВАТ" и Зума сам поема отговорността... бие дузпата, но за съжаление ПРОПУСКА!!! Мача завършва 2:2! България играе още 5 мача, но така и до днес ... този ПРОПУСК, в ПЪРВИ квалификационен мач, от бялата точка на Зума е определян като РЕШАВАЩ и Зума е обвиняван затова!!!

Историята някак се повтаря, нали?!

А ние - "феновете" в България, водени от чисто КЛУБНИТЕ си пристрастия реагираме като ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ!!!

"Цял живот" ЗУМА ви беше виновен!!! Сега, сигурно Митко ще е такъв за следващите 45 години!!!

Ето затова ще ни е такъв и футбола!!!

Каквито феновете... такъв и футбола!!!

Затова и "французи" и "испанци" ще ни се подиграват! Та нали ние сами си се подиграваме един на друг... защо и те да не го правят!!!

Горд съм да съм от Локо Пловдив.... горд съм, че имаме двама истински капитани като Зума и Митко, които могат да понесат отговорност за действията си като мъже и поведението на хората, водени от омраза, породена от чисто клубни пристрастия!!!
Още по темата: общо новини по темата: 454
11.10.2021
09.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако някой си мисли, че един селянин е способен да обича нещо различно от самия себе си, жестоко се лъже. Просто като привърженици на Ботевь, псеевдофеновете намират начин за себеизтъкване и самодоказване. Успехите на отбора се приемат като някакви лични постижения и като доказателства, че феновете на Ботевь са с нещо повече от останалите. И така се раждат разни безумия в които се опитват сами себе си да убеждават, че загубена Купа и 6:0 не е нищо особено, а да си заведеш бабите от Лъки и Мададн на Финала и 5:0 са някакви велики постижения. И в момента България е победила с два гола на техен играч, а играч от омразният им отбор е изпуснал дузпа, което за тях означава, че са много значими и много велики. И сега са доволни и спокойни, защото според тях това означава, че са по-малко селяни и всички са длъжжни да им се възхищават и да ги уважават. Спете спокойно жълти фенове, това са големите победи на малките хора.
0
 
 
И още как Стиксе. В най слабото първенство с перманентно пияно ръководство, което твърди, че корупция изобщо няма! Предполагам и защото прилича на Жиру според него. Е тва е да си красив. Найс а?
-2
 
 
Димитър Илиев е футболист на годината! Две години! Той е номер едно! САМО ФАКТИ!!!
-4
 
 
Да, драги ми Владимире, разбрал си нещо - Каквито феновете... такъв и футбола!!! Не беше ли ти точно онзи който плачеше да оставят некадърното Саше начело на Локомотив? Да се научи момчето.... Е, както сам си разбрал - Каквито феновете... такъв и футбола!!! Стягай се за Б група със Сашко Предполагам че имаш пръст и в изгонването на Бруно
-1
 
 
Канонизирането на Митю, щото е хубав, интелигентен, талантлив със страхотни шаржове на общ фон с аромат на кебапчета и фин Димитровградски музикален привкус, е като да подкараш самолет само щото си умен!
-1
 
 
Ники, недей толкова грубо. Тя работата е по скоро тъжна и жалка, отколкото за някакви персонални закачки. В край на всичко никой не се радва на подобия на стадиони и трибуни върху насип, било то и на тракийски могили. Владимир да се впрегне малко срещу шайката в БФС ако му стиска и не си прави тънки крушевидни сметки. Локомотив няма да изчезне с тоя гербав простак.
-1
 
 
Който маалко разбира от футбол знае че ако дузпата беше влезнала,мача щеше да премине по друг начин!И няма хваната дузпа,има лошо бита дузпа!А че Митко Дузпата подходи несериозно го видяхме всички!А мача не е без значение,със значение е защото това е мач на Българския отбор,и значение винаги има!
-1
 
 
Ето това е СЛАВНИЯТ СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН миткуту илиевият. 22 пъти чампион мира , 32 пъти носител на златната топка и голмайстор на всички времена на племето от гората взет под мощното ляво крило на големият Христо Бонев. Бат Ице до кога ще го пробутваш напред този твой заблуден син? Не разбра ли ,че нищо не става от него? Когато беше в юношите тръбяхте колко бил добър и как Манчестър Юн. Барселона , Милан , Ювентус , Ливърпул , Нотингам Форест и Реал Брестник (начело с Крумчо) щяха да се избият за него. И след това каква ТИШИНА настана около тази световно неизвестна звезда просто не беше истина. Полша се оказа последна спирка на този голям талант. Но и там много бързо го разкриха и бързо бързо се оттърваха от него. И тогава бат ицо взе нещата в свой ръце и стана то чудото. Нашту момче без един мач в националният отбор за една година ДВА ПЪТИ ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА. Айде честиту на племето от гората. Поздрави и от другият катун с кептан тошито майца.
+1
 
 
Жълтъци, играчи като Зума или Митко Илиев, (пловдивчани между другото), вие нито някога ще имате, нито сте имали.... виж легенди от Войсил, Белозем и Черноочене имате бол...
+1
 
 
Драги черно-бели цигани , никой не е виновен че отбора на България лансира такива утрепки с несериозни отигравания :) Относно този смешния отдолу мога да кажа следното -НЕДЕЛЕВ е мързелив и не влага нищо и пак показва много повече от онзи брадатия талибанин ... Така че цял Пловдив драги ми черни цигани , не е нужно да си правите Пи Ар и да показвате че сте живи по някакъв начин . мангали !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: