ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Мъри: Защо нощните заведения работят, а публиката на стадионите е забранена?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:29 / 15.10.2021Коментари (3)1846
© Plovdiv24.bg
Станимир Стоилов заяви преди гостуването на Локомотив (Сф), че недоумява как нощните заведения работят, а публиката на стадионите в София е забранена. 

"Нощен клуб работи - вътре са на 50 сантиметра един от друг. Вече има и така наречените зелени сертификати. Има и ваксини, който иска да не се разболява, може да отиде да се ваксинира. Не виждам защо трябва да има съответните забрани. Би трябвало всеки сам да може да избере. Недоумявам. Нощните клубове работят, а стадионът на открито не. Има начин да се реши проблемът, стига да има желание. Като гледам тези мерки така и така никъде не се спазват", сподели Мъри. 

Старши треньорът на Левски призна, че всички футболисти на този етап са здрави. 

"Има отговор от ФИФА И УЕФА всичко е както трябва. На Хосе Кордоба може да се разчита. Проблеми имахме, че на Шелис му отложиха двубоя в последния момент. Той не е играл официален мач. Всички други са играли, даже Гьоко Зайков има записани 15 минути", каза Мъри. 

"В началото Локомотив направи добро впечатление. Отбор, който също се изгражда в движение. Те също търсят най-доброто си лице. Важно за нас и за мен лично е как ние ще играем. Единственото нещо, което ме притеснява утре, е, че мач без публика за мен не е мач. Трябва да се намери някакво решение след като работят заведения, кина, театри и нощни клубове. Стадионите са достатъчно големи. Не виждам каква е разликата да си в нощен клуб или на стадиона. Васил Левски е за 40 000 хиляди човека. Всичко е въпрос на желание", добави Стоилов. 

Станимир Стоилов обясни, че 48 часа след преизбирането на Михайлов  е твърде рано да се правят крайни оценки.

"Всичко зависи от него, а и не само от него, а и от всички нас да направим промяната. От тук нататък трябва да се работи. От Михайлов може да очакваме помощ в такива ситуации като с мерките, за бази и т.н. Има проблеми във футбола, които трябва да се решат. Изборът не беше лесен. Има недоволство към работата на футбола и трябва да се изчистват проблеми - сигурен съм, че Михайлов ги е видял също", заяви Стоилов. 

Според Стоилов Левски има крещяша нужда от точки.

"Не отива точковия актив на името Левски. Има двубои, които ги прилислямаве в графата задължителни. Надявам се да започнем да бележим гголове и да допускаме по-малко грешки. Нямаме време накъде да отстъпваме. Единственото, което ме притеснява в утрешния ден, е, че когато Левски не е подкрепян от своите привърженици нивото на игра е друго. Нашият отбор играе още по-силно когато има подкрепа. Това е целта на футбола, коментира още Стоилов.

Дербито Локомотив Сф -Левски е на 16 октомври от 20:00 часа.
Още по темата: общо новини по темата: 338
08.08.2022
30.05.2022
29.05.2022
27.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
СТОИЛОВ ТЯ РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА , като видиш кой ги назначи всичките НЕКАДЪРНИЦИ ти е ясно , в кръчмите може на стадионе не може .
0
 
 
АМИ ЗАЩОТО СЕ ПРАВИШ, ЧЕ НЕ ГИ ВИЖДАШ ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ, КОГАТО СКАЧАТ, КРЕЩЯТ И СИ ПЛЮЯТ В УСТИТЕ, КОГАТО ТЕ ПСУВАТ!!!
0
 
 
Станимире, ще ти отговоря кратко ясно и се надявам да разбереш.В заведенията ходят ваксинирани хора и си говорят спазвайки някакви правилаговорят, а на стадионите ваксинирани и не ваксинирани примати.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: