ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Не става и не става! Локо пак не успя на "Лаута"!
Автор: Стойчо Генов 22:16 / 15.10.2021Коментари (40)8312
Локомотив (Пловдив) не успя да прекъсне неприятната си серия без шампионатна победа на "Лаута" през настоящия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите завършиха 0:0 срещу Арда (Кърджали) в мач от 11-ия кръг на Първа лига, който се игра при непрестанен дъжд.

Така възпитаниците на треньора Александър Тунчев имат вече актив от 8 точки заедно с още 3 отбора и са на 10-о място във временното класиране.

Въпреки тежките атмосферни условия за игра локомотивци бяха по-активният отбор на терена. В 10-ата минута Венсан Марсел проби отляво в наказателното поле и пробва силен шут от малък ъгъл, но не успя да  не уцели вратата.

В последната минута на първата част Лукас Салинас центрира от фаул в пеналта, където Димитър Илиев бе с гръб към голлинията, но отклони топката с глава. Вратарят Иван Караджов обаче внимаваше и спаси.

Секунди след почивката отново Венсан Марсел се пребори чудесно за една топка, напредна и центрира в наказателното поле. Там Бирсент Карагарен си спря топката и шутира, но неточно в аут.

В 56-ата минута Димитър Илиев центрира в пеналта, където топката удари по рамото Пламен Крумов. Главният съдия Ивелин Занев отсъди дузпа, но след разглеждане на ситуацията с ВАР отмени решението си.

В 70-ата минута Арда беше много близо до откриване на резултата. След продължително меле Жуниньо отправи удар от 6-7 метра и след рикошет в тялото на Димитър Илиев топката срещна гредата.

Малко след това осветлението на два от четирите стълба на стадиона загасна и мачът бе прекъснат за 7-8 минути.

В добавеното време Венсан Марсел опита удар от дъгата с левия крак, но Иван Караджов спаси с блестяща намеса.

Локо игра в състав:

Лукас Рейдър, Кристиан Гомис, Олексий Биков (77- Шакил Сно), Милош Петрович, Петър Витанов, Лукас Салинас (73- Айвън Ангелов), Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен, Венсан Марсел, Димитър Илиев, Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
АБЕ ТЕЕ ЛИЛАВИТЕ ДАНЕ БЫАХА НАКАЗАНИ ДА ИГРАЫАТ БЕЗ ПУБЛИКА?
0
 
 
Митю Тангото отново показа танцов подход във футбола,само че тоя път не би дузпа,а с танцова стъпка падна за фаул!Тоя път обаче успя!Наздрави припознавачи!
0
 
 
Инданците се опитват да се забавляват, играят го, че не им пука, обаче Петата и 6те бахура кънтят като камбанен звън в кухите им кратуни :)))
0
 
 
мърши .за тва ли им плащаш ве бай круши ? и земи изгони тоя некадърен треньор , толкова ли си кьораф че нестава
0
 
 
Сега Жълти Глисти като ви нафарфорят Цска-Литекс и Лудогоряц,какви ще ги дъвчете е интересно???
0
 
 
Честито, г-н Крушарски. Успяхте да разбиете Локомотив. И ако продължавате да се правите на разбирач и да се инатите с този "треньор" ще ИЗПАДНЕМ със СИГУРНОСТ. Евтиното винаги излиза по-скъпо... Но няма нищо - важното е, че взехте мерки... Сашко, ако имаш достойнство се махни сам. С тези играчи Бруно дънеше наред а при теб те не само, че не могат да ходят, но и не могат да спрат топката. Само ти не видя, че този Минчев няма ЕДНО ОТИГРАВАНЕ от 10 мача насам. За какво го дърйиш? Къде са ти алтернативите. Ами Томошевич? Ами този Сно кой изобщо го взе? А на жълтата к***а дето постоянно троли тук ще кажа, че класирането се гледа на пролет. Нека ми отговори на два въпроса - на кое място се класираха с кой играят за купата.... Всеки мач им бутат съдийска аванта - голове от засади, дузпи вместо фалове... Забелязва се и как противниковите вратари им пускат леки голове - уж изпуснали топката. Да, същия този Караджов който днес с лекото хващаше такива топки, при това мокри.... Затова нека да е тих и да се наслаждава на факта, че са пред нас - защото от както падна комунизма не им се случка често въпреки подкрепата на една плеяда местни патриоти като бат Пешо Коня който ги спаси 2 пъти от Б група
0
 
 
Цигани викаха на Турци,Българи юнаци....купон....аааахахахахахах
-1
 
 
Пичове, недейте така да ги гаврите, те са за съжаление завалиите.
0
 
 
Не победихме,но този път играхме добре дори на наводнения терен. Марсел беше страхотен. След толкова много купи, медали, пети, 6-0, футболист на годината 2 пъти подред и куп победи над всички силни отбори в групата , тази година е време за почивка. Сега имаме много по-важна цел...
-2
 
 
Играха момчета но отново малшанс.Ще стане но се иска малко време.Един равен и идва Пирин.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: