ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Протестът пред РЗИ Пловдив: Медицински фашизъм! Нюрнбергският кодекс още важи!
Автор: Диана Бикова 12:35 / 20.10.2021Коментари (71)16979
© Plovdiv24.bg
Няколко пловдивчани протестират пред сградата на РЗИ Пловдив заради несъгласието с въвеждане на зелен сертификат за посещения на определени дейности и места на закрито, определени с последната заповед на здравния министър Стойчо Кацаров, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Вкарват ни в тотална криза. Хората умират винаги, ние сме временно на тоя свят" - обясни позицията си мъж на средна възраст. Според него, заповедта е поредна степен на ескалация на насилието над човечеството при която едни са решили да си сложат нещо експериментално, други пък нямат право да влязат в ресторант. Мъжът смята, че масовата ваксинация е много добре организирана акция в световен мащаб. 

Диляна Христева сподели, че е преболедувала от ковид и не е натоварила здравната система. "Подписваме се, всички си измиват ръцете. Ваксините нито ни пазят от заразяване, нито от пренасяне. Нюрнбергският кодекс още важи" - каза тя. 

Собственичка на ресторант, която заяви, че е юрист, е категорична, че заповедта на здравния министър е безобразно ограничение на българските граждани и на правата им. "С административен акт се забраняват някои дейности, а други – не. В  автобусите всички се тъпчем като сарделки, не се изискват здравни сертификати, а за дейности за спорт и образование – забраняват ни ги или са под условие. Това е нарушение. Медицински фашизъм. Заповедта е незаконосъобразна.". 

На протеста присъстваха и привърженици на масовото ваксиниране. С един от тях се случи кратко спречкване, тъй като човекът на висок глас започна да пита дали по времето на Хитлер го е снимал как убива хора. 

Кадри от протеста гледайте в прикаченото видео!



Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво другарко так держат.Да се бием с фашизма.Ние кото истински комунисти искаме да се бием и да се лее кръв.Комунизмът иска смърт.
+3
 
 
Протестът пред РЗИ Пловдив просто демонстрира и доказва колко ограничени българи има, около 80% от нацията.Никой не ви налага да се ваксинирате! Какъв е смисъла на този протест тогава? Може би ограниченията които се налагат? Ами на запад с над 80% ваксинирани, ограничения няма! И се въртите в омагьосания кръг... като не искате ваксини ще има ограничения!!! Тъп народ, слаба държава. Фактите го доказват!
+2
 
 
Аз само не разбрах.....значи 20% са тъпи и роби, а 80% са УМНИ и свободни? Тъй ЛЕ? Ми, че ний сме нация гений до гении бе! Как пък сме на този хал само.....да се чуди човек. Па тъпия западняк е прост роб на 80%?
0
 
 
Сабахлен се васинирах.Страничния ефект е че ми цъфна налъма и ми се напукаха петите.Връщам се на село
0
 
 
Нека "сертификатите" ми обяснат,как не мога да влизам в мола и ресторанта,а мога в банка и да ходя на избори да гласувам ?
0
 
 
утре ви слагат QR скенер на работа, в рейса, в метрото, в магазина, в леглото, на чешмата, на ключалката за дома, ... тотален контрол. роби..
+1
 
 
Насочиха ни вниманието към ваксината, а всъщност искат да наложат кода. Само с тоя код след време (зависи кога клекнем) ще можем да си пазаруваме от магазините, включително и хранителните (сега просто ги оставиха извън обсега, за да видят как ще регираме) само необходимата храна. Без излишни покупки, ето има криза качват се цените, ще има и липса на стоки. Изобщо такъв сценарий са ни спретнали. Масовите телевизии за дезинформация няма да дадат инфо за тези неща. Потърсете инфо из нета... Условен Базов доход, Давос, Шваб. Две години сме в тоя цирк и лека полека ни вкарват в капана си. И първия капан, в който ни вкараха бе да ни разделят ваксинирани и неваксинирани. Няма смисъл да се заяждаме и разединяваме, лека полека всички ще си загубим свободите.
+2
 
 
Ограничителните мерки са добра идея, която поддържам, но това решение на будещото вече не смях, а съжаление служебно правителство ще влоши още повече ситуацията. Симулира се дейност и загриженост, а не се взимат логични и полезни мерки. Обявяване на зелен сертификат при 20% ваксинирани е по-зле от локдаун. От утре ще започнат масово да затварят бизнеси, защото всеки с глава на раменете си знае, че при такъв нищожен потенциал на клиентска маса минава директно в сериозен разход. Как сривът във фиска без ефекта на пълен локдаун ще помогне на здравната система не ми е ясно. ПО-ЛОШОТО - това решение е директна покана за злоупотреби със сертификати. Даже вече подозирам, че някой подковаващ жабата министър може да си е направил и такава сметка. От утре ще има минимум 100 хиляди преболедували, които не са правили PCR тест и ще бъдат ограничени, въпреки че са безопасни. Много повече от тях ще тръгнат обаче навсякъде с фалшиви сертификати и от копираната идея няма да има никаква полза. В същия момент никой от службашите не прави никакъв анализ за причините за секването на ваксинационната кампания, която тръгна в началото с добри темпове. Има ли манипулации, има ли външни намеси, откъде са? Тези неща се проследяват доста лесно, ако има желание и разум.
+5
 
 
Имащи опит споделят, че като налапаш шнорхела в интензивното, като(ако) се събудиш, преживяваш катарзис относно медицинските конспирации. Същото, но с по-малка ефективност се получава и ако гледаш с очите си как близкия ти се дави в собствен сос и нищо не можеш да направиш докато умира. Звукът, казват, бил като да си жабуриш устата, ама гледката не се забравяла. Но от втория сценарий все пак има толкова тотални малоумници, които пак не схващат посланието.
0
 
 
просто трябва да има бити политици пред камерите на БНТ .. друго решение няма за проблемите ни. Демокрации глупости .. пред сила право не важи, затова БОЙ пред БНТ, да помнят и да знаят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: