ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (28)
Съветник предложи 50 млн. от бюджета на Пловдив за общинските стадиони
Автор: Диана Бикова 11:04 / 27.10.2021Коментари (29)6898
© Plovdiv24.bg
Общинският съветник Владимир Кисьов предложи днес да се предвидят 40-50 милиона лева за общинските стадиони в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Съветникът се аргументира с думите: "Започнати са, трябва да бъдат завършени, пък и смятам, че доста радост ще донесат".

Крайната сума беше фиксирана на 50 милиона лева. Тя беше записана в актуализираната бюджетна прогноза за 2023 и 2024 г., която днес се обсъжда заедно с проектобюджета за 2022 година на Пловдив.

Така предложението на Кисьов бе прието, а за да се отпусне въпросната сума за обновяване на стадионите, трябва това да бъде някога гласувано и прието от общинския съвет.

Гледайте в прикаченото видео как протекоха дебатите за проектобюджета на Пловдив!

Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Съветника го разбирам - "човека" мисли за себе си, а не за града ни и използва евтина форма на популизъм - типично за политик от държава от третия свят ... Но ПЛОВДИВЧАНИ не мога да ги разбера. Господа, тези 50 милиона плюс предишните 50 ще ги ПЛАЩАТЕ ВИЕ и вашите ВНУЦИ!!! С вашите ДАНЪЦИ И ТАКСИ! Защо СПИТЕ!!! Не ви ли пука когато ви бъркат в джобовете?! Нима вие сте по-багати от разни милиардери от Русия, че вие ще издържате отборчето му???!!!! Нима не разбирате!!??
-2
 
 
Пари за жълтата кочина и за Лаута има явно, ако гласуват ей така едни 50 милиона, иначе да изкарат 50 милиона за стадион Пловдив нямало?!!! И 50 милиона за стадиони да гласуват се предлагат, ама 50 милиона да оправят улици и тротоари няма.....това момче Владо Кисьов от кое село е?
+4
 
 
Изгаряща дребнавост и първична злоба. Хора, които са против проекти в града говорят за "неградски". Истинският пловдивчанин винаги се е радвал на всяка нова пейка в града. Оттук нататък изводите всеки може да си прави. Дори и в шопа, мразещ Вуте, няма толкова комплекси и образа. "Истински майни"?!?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
В тази световна криза с коронавируса не вярвайте тези стадиони да станат до 10 години. Айде нашия е по скромен до 2 години може и да стане, ама Копнежа не ми се вярва. Хората нямат пари за ядене, кой го интерисува стадиони и магазини.
+4
 
 
Предвид крайно неадекватните общински проекти в последно време, тези двата поне ще донесат доста сериозни приходи на Пловдив, особено Колежа, който е с категория 4 на УЕФА и може да приеме международни срещи от най-висок ранг (полуфинал за ШЛ и четвъртфинал на Европейско/Световно). Също така има много помещения, които само с наемите си ще издържат месечната му поддръжка. Нека не забравяме, че модерните стадиони отдавна не са просто места за 2 часа футбол в седмицата, а съоръжения с множество функции, на които могат да се правят концерти, изложения и т.н. носещи сериозни приходи за Пловдив събития.
-3
 
 
Нито стотинка не заслужават, ако не могат да ги поддържат да ги освобождават и да се бутнат
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Илиян Радулов започна с победа в Испания, Янаки Милев отпадна в Турция
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: