ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Сигнал от Пловдив: Някакъв ад е!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:52 / 03.11.2021Коментари (6)13230
© Plovdiv24.bg
Улица в Пловдив е в отвратително състояние - за това сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Ето и впечатленията му: "Здравейте, от повече от 3 месеца ул. "Парк Отдих и култура" е в меко казано отвратително състояние. Започна се с едно нескопосано копаене пред един от новите комплекси, където първо се разкопа половината улица изключително безразсъдно, без организация на движението и ставаха големи задръствания и се вдигаше зверски прах, а единствената оставена за движение "лента", ако изобщо може да се нарече така, беше цялата в дупки.

Изпотрошихме си колите. Този изкоп беше асфалтиран толкова некадърно, че преди да се разкопае, асфалтът беше по-добре. А тогава беше доста зле. В момента този асфалт е като лунен пейзаж, някои дупки продължават да стоят, а шахтите стърчат на 10 см над асфалта.

Сега се копае от вече над 2 месеца по цялата дължина на улицата и ситуацията е абсолютно същата - 1 "лента", оставено подобие на асфалт, по което движението не се регулира от никого, колите влизат в камънаците и всичко е в прах. Ама всичко. На снимката пред един от комплексите е изкопана някаква дупка, незнайно защо стои вече над месец, а при големите валежи преди 23 седмици ми е слабо въображението колко коли са се изпотрошили там, защото се образуваше локва и никой не знаеше,че отдолу има дупки.

След разкопаването на тази дупка вкусът на водата е друг - по-лош. А на снимката може прекрасно да се види на паркираните пред комплекса коли колко прахоляк има. Този прах беше във въздуха цялата предишна седмица. Съжалявам, че не снимах как тогава имаше прашна завеса над цялата улица и на 50 метра не се виждаше нищо. Прахът беше и по сградите и постройките по цялата улица. Някакъв ад е. На снимката се вижда вдигнатият от преминаващите коли прах.

Отделно, предполагам е излишно да казвам, че камионите, които излизаха от строежите, бяха без покривала на каросериите и не им се миеха гумите.

Това копаене в момента се извършва толкова бавно, че докато го довършат, сигурно Америка и Азия пак ще се съединят. Само за сравнение - някои хора строят болници за под 2 седмици.

След подаден сигнал, на който беше реагирано изключително неадекватно след една цяла седмица, беше обяснено от служителя, че улицата е от второстепенно значение. Сиреч - не е толкова важна, явно и хората, които минаваме и живеят там, са от второстепенно значение.

Моля ви, всекидневно огромно количество хора използват улицата. Оправете я, асфалтирайте я качествено, сложете тротоари - има майки с бебешки колички, които вървят по пътното платно и целия прах е в тях, невъзможно е да се мине от там пеша, а когато вали е още по-зле. Някак не е нормално в този район данъците и таксите да са толкова високи, а да изглежда като бойно поле. Благодаря".


Още по темата: общо новини по темата: 238
23.03.2024 »
26.12.2023 »
09.07.2023 »
15.05.2023 »
01.05.2023 »
06.04.2023 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя кмет където го плюете сами си го избрахме.Да не съм гласувал за него но повечето хора да.Какво прави се вижда .
0
 
 
Това е нашата Родина. Представяте ли си това да се случи в западна страна? Нека Plovdiv24 питат кмета това нормално ли е и гледайте как отговарят в България политиците. И така са от всички партии когато стане дума за свинщините на мощни фирми.
+2
 
 
С тоя кмет и неговата герберастка администрация...толкова!? А тия от ПИМК наистина са се самозабравили,но...нали са "наши"...така ще е!?
+4
 
 
ПРАВ Е КОЛЕГАТА,ТОВА НЕ Е ПЪТ А РАЗОРАНА НИВА,ОКОЛО ОБЕКТИТЕ НА ФИРМА ПИМК Е САМО КАЛ,ДУПКИ И МРЪСОТИЯ!
+4
 
 
Още по-забавно е, когато е валяло малко повече и цялата "улица" от край до край е наводнена, а кратерите долу не се виждат.
+6
 
 
Не знам какво очакват да се случи в град в който оня малоумен каун дето се води кмет нахилено обяснява: "Пловдивчани трябва да слезнат от личните си автомобили". Както и "не знам какво са вършили" за подчинените си когато се разбра че превозвачите от т.н. Обществен транспорт са разследвани от прокуратурата заради буквално рекета който ни оказват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: