ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Доц. Мангъров избухна: Репортажите от спешните COVID отделения са "цирк"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:58 / 02.11.2021Коментари (12)20604
© Plovdiv24.bg
Тонът по време на този пик на Ковид-19 вълната е по-различен, защото просто ние не искаме да приемем даденостите. Мислим си, че ако се затворим и скрием, нещата ще преминат. От едно време ние винаги искаме да се снишим и да изчакаме нещата да отзвучат, категоричен бе той. - Просто в момента сме на върха на вълната и трябва да задържим още 1-2 седмици, докато нещата преминат",

това каза доц. Атанас Мангъров.

"Смъртността е толкова висока днес, защото сме вторник, и във вторник се събират данните от двата почивни дни. Да не забравяме и това, което вече почна да звучи като опорка, че в една страна, която в спокойно време е била винаги начело по смъртност, защо трябва да очакваме във време на едно такова природно бедствие да се случва нещо по-различно? Хората са напълно прави да протестират, защото тези "зелени сертификати" от епидемиологична гледна точка са напълно безсмислени. Те бяха замислени по времето когато се считаше, че тези ваксини ще успеят да създадат групов имунитет, но впоследствие се оказа, че това не става и в момента се вижда, че хората, които са ваксинирани, са способни да се заразяват и съответно да заразяват други хора. Тоест, от тази гледна точка да се дава възможност на хората, които са ваксинирани да се движат свободно, да посещават заведения е напълно безсмислено", допълни той.

"Абсолютно безсмислено е всички останали да се държат затворени и да се ограничават. Също така, децата трябва да тръгнат на училище, защото те са тази част от населението, през които тази инфекция трябва да премине", каза още той, цитиран от "Фокус".

"Щадящите тестове тип "близалка" за малките ученици са напълно безсмислени и ненужни", категоричен бе експертът. 

Относно възможността за въвеждане на локдаун само за неваксинираните доц. Мангъров каза: 

"Ако това се случи, то ще доведе до много голямо социално напрежение, защото това си е чиста дискриминация. Просто, ако някой реши да прави това, ще си вкара страхотен автогол. Още повече, че то е напълно безсмислено от епидемиологична гледна точка, защото тези, които са ваксинирани, те се заразяват и могат да разпространяват инфекцията не по-лошо от тези, които са неваксинирани. Всъщност, тези, които са напълно защитени и не могат да разпространяват инфекцията, са тези, които са я прекарали по естествен път".

Доц. Мангъров определи репортажите от COVID отделенията в столицата като "цирк".

"Аз искам да попитам само: защо тези хора, които бяха там, става дума за лекарите и въобще медицинския персонал, защо бяха люто маскирани и забулени? Това са хора, които или са ваксинирани, или са преболедували. Тоест, защо беше нужен този цирк? Ние в нашата клиника не работим по този начин много отдавна. Просто, това беше едно представление, чиято цел беше да сплаши хората", смята той.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Било вторник, за това били много починалите? Ми миналия и по-миналия вторник защо не бяха толкова бе, имбецил? Тоя кога ще бъде подведен под наказателна отговорност за умишлена дезинформация на населението и непредумишлено убийство??? И защо тъпите журналя продължават да му споделят мозъчните диарии на тоя доказан ЛЪЖЕЦ???
+1
 
 
Този идиот още ли не е в затвора за лъжи и дезинформация към населението?
+3
 
 
Аз не мога да разбера защо медиите му дават гласност на този откачалник. Простият българин само това чака, някой да му намекне, че му вкарват нано частити или извънземно ДНК за да се филмира и да отиде да протестира пред мола и нахлува със знамена "Свобода или смърт", защото видиш ли, това е най - големият ни проблем - да влезнем в мола.
+3
 
 
Само да ви *светна* :мангъреца НЕ РАБОТИ В КОВИТ ОТДЕЛЕНИЕ! Той е *началник* на Инфекциозната,в обособеното отделение кракът му е стъпвал няколко пъти! Има документи за това,така че не му се връзвайте на приказките! Всичко,което говори,е пълна ИЗМИСЛИЦА и ЛЪЖА! И пак ви казвам - това,че в клиниката има обособено отделение за болни от вируса,ИЗОБЩО,АМА ИЗОБЩО НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ КРАКЪТ МУ СТЪПВА ТАМ! Впрочем,питайте го КЪДЕ и КАК СЕ ЛЕКУВАХА СИНОВЕТЕ МУ КОГАТО ПИПНАХА ВИРУСА!
+2
 
 
Мангъров работи в Ковид отделение. Но и лъже. Излъга много нагло как уж един починал бил ваксиниран, а не беше така. Както излъга и, че вирусът ще изчезне през лятото миналата година. Като цяло не вярвайте много на нищо, което ви казвам този педиатър. Нека си гледа малките пациенти.
+5
 
 
Този палячо,вместо да пише глупости да отиде да работи в "Ковид"отделение и тогава да се изказва.Пълен палячо....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: