ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Тарифата на Мангъров за домашно посещение ще ви смае
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:08 / 07.11.2021Коментари (22)137868
© Plovdiv24.bg
Доц. Атанас Мангъров не спира да прави посещения по домовете, дори и в най-свирепите дни на четвъртата Ковид вълна, разкриват пред "Уикенд" очевидци. Докато мнозина лични лекари не смеят да вдигнат дори телефона на болните си пациенти, известният медик не отказва визити. Разбира се, срещу съответен хонорар, който обаче не е по джоба на всеки от неговите ценители.

200 лева е таксата за домашно посещение, по думите на ползвали услугата. Те обаче не скриват разочарованието си, че доц. Атанас Мангъров им предписал само чайчета с някакви хранителни добавки, а също и супичка, все препоръки, които източниците ни стриктно изпълнили, но те се оказали напълно неспособни да им помогнат. Наложило се в крайна сметка да се консултират по телефона и с не толкова известни лекари, които им обяснили, че без антибиотици няма да преборят вируса.

Самият доц. Атанас Мангъров винаги е споделял, че е и срещу ваксините, и срещу лечението на Ковида с антибиотици и всички, които твърдят обратното, са лаици. Според него коронавирусът неизбежно ще премине през цялото население, а въздушно-капкова инфекция не се лекува с носене на маски и затваряне.

Източниците ни, които са посетени у дома от доц. Мангъров, също казват, че и на тях обяснил колко безполезни са маските. Самият той носел маска, само когато има реална нужда от нея, най-вече когато е в болницата или когато преглежда. Обяснил на пациентите си, че е безсмислено да се носи маска на открито. Доц. Мангъров лекува и в частния си кабинет, но там хонорарът му е два пъти по-малък от визитата по домовете - само 100 лева.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Затова на Мангъров му умират пациентите след като им спре антибиотиците на пневмонията...
+1
 
 
Медицината е наука, която си служи с манипулации, за да има въобще някакво лечение, а това, което предлага доцента, си е чисто нелечение, бабини-дивитини супички и чайчета ! Цялата му работа ми смърди на елементарно печалбарство ! Така са действали до миналия век, оставяли са се на природата, за ,,естествен,, развой на боледуването, толкова естествен, че чумата е ликвидирала 70% от населението на Европа, без значение, че чумата не е вирус. Не мога да повярвам, че медик, доцент с дългогодишен стаж, е седнал да проповядва невежество, разчитайки на естествени процеси. Стига сте вярвали на привлекателни, сладки празни приказки, а отваряйте медицинските журнали, четете и разсъждавайте, защото епохата на невежите конспирации приключи миналия век. Сега на мода, са знанието и трезвата мисъл, която задължително е обект на рационалности, а не на теории на конспирацията
+1
 
 
В крайна сметка всеки е свободен да вярва на когото прецени. Ако искайте вярвайте и на тези "не толкова известни лекари", дето си мислят, че вирусът се преборва с антибиотици.
+1
 
 
Добре де знаете че е ненормален или се прави на такъв за пари .Как ще го извикаш в къщи и да го пуснеш да ти пригледа детето.той и 2000лв може да поиска бой и вънка.Който го е поканил е по тъп и от него.
+1
 
 
В едно е прав.На открито е безсмислено носенето на маска.Необходимо е да има маасова ваксинация и сертификат единствено на ваксинирани с две дози или или еднодозова ваксина.След 6 месеца и трета / втора / доза.
0
 
 
Нормално е да е толкова. Аз бих дала и повече за него!
-3
 
 
Ами човека се бори за вашата свобода а ти си пълен идиот.3152
0
 
 
Поредната помия излята върху д-р Мангъров! А не толкова известните лекари, които "обяснявали" за антибиотиците (нещо, което ме съмнява като информация), ако наистина има такива, да си избършат седалището с дипломите си.
-1
 
 
Това са стари новини. Има лекари, които взимат повече за домашно посещение. Лично изпитано.
+1
 
 
Стига сте правили реклама на този ПРОСТАК и ПРЕСТЪПНИК,да ви го нахлуза смотани мисирки!Този е за бесене,вие през ден пишете за него.Защо бе,плаща ли ви?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: