ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Наш писател: Антиваксърите са като хомосексуалисти, които парадират със своята различност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:07 / 10.11.2021Коментари (20)5801
©
Писателят Христо Стоянов с доста интересно мнение във фейсбук относно мнозинството антиваксъри у нас. Публикуваме мнението му без редакторска намеса.

АНТИВАКСЪРСТВОТО КАТО ФИЛОСОФИЯ НА БЕЗИДЕЙНОТО КАМИКАДЗЕ , или МАСОВА ЕКЗЕКУЦИЯ ОТ ИДИОТИ

НЕваксинираните на нормална смърт дори не могат да разчитат. НЕваксинацията е форма на евтаназия в момента. Лошото е, че завличат и невинни със себе си... Разбирам да си играят със смъртта тогава, когато не увличат в тази игра и близките си - родители, деца, колеги, приятели... Колко по-малко заразени би имало, ако неваксинираните, антиваксърите се отдръпнат колективно от живота ни...

Не съвсем от живота, ама поне от нашия... Антиваксърите ми приличат на хомосексуалистите, които демонстрират своята различност в общество, където никой не им забранява тази различност. Демонстрирането на тази различност е неморална толкова, колкото публичен полов акт между хетеросексуални. Демонстрирането на хомосексуализъм също е налагане на философия на НЕживот - защото този тип еднополови връзки са НЕрепродоктивни. Затова не е демонстриране на смърт, а на НЕживот. Защото животът се ражда биологически между разнополови.

Само че АНТИваксърите проповядват не философията на НЕживот, т.е., на лишаване от живот без той да е съществувал, а заразяване със смърт. АНТИваксърът отнема животи, не лишава от живот. Тази философия на НЕживот не е репродуктивна. Тя не е част от еволюцията.

Тя е опит да се прекъсне еволюцията. Антиваксърството като опит на камикадзето да унищожи... Но, докато камикадзето със себе си освен хора унищожава и артефакти, сгради, техника, тези камикадзета унищожават само човешки животи... Нека да помислим върху това. Дали пък АНТИваксърството не е движение на масови убийци за узаконяване на масовата екзекуция...


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
примати сте , другарЕ анти-ваксъри,живеете примитивно и ще умрете също така примитивно.
-1
 
 
*Великобритания ще въведе задължителна ваксинация срещу Ковид-19 за всички служители в общественото здравеопазване. Това трябва да стане факт от месец април 2022 година. Тези, които нямат желание да се имунизират, трябва да бъдат убедени, отбеляза министърът на здравеопазването Саджид Джавид. * Примати антиваксърни,поне четете какво пише в сайта,в този ,не в други,че ще ви боли чутурата от много мисАл!
-1
 
 
антиваксърите са примати!Всичките до един!Живеят уж в 21-ви век,но мислят като приматите от Африка!
+1
 
 
Не знам дали такива реторика ще накара някой да се вакинира или да си промени мнението. Доста не продуктивен е този начин на комуникация. Ако някой иска да ми промени мнението нека да го направи по същество. Има толкова много въпроси на което е невъзможно да се намери отговор. Защо например никой не говори за естествения и придобиват имунитет? Кои хора умират? Колко други заболявания имат умрелите? Защо никой не говори за подобряване на здравето кота начин на профилактика? Защо ваксинирани спортисти припадат с инфаркт? И още много...
0
 
 
Ицката се изходи в типчна за зодията му крайност. Иц, от помаци и помакини може и да разбираш - онова нещо, с което изникна от нищото тогава, го доказа. За днешното изпразване обаче не си прав - даже никак. Но в последно време медиите здраво са ги впрегнали да канят Сульо и Пульо да се изказва без хабер да се няма от имунитет и ваксини. Модерно е. Но и това ще отмине. Аналогията ти е тъпичка за ужким интелигентен човек. Да не пийваш повече от позволеното?
-1
 
 
Тези животни,тези говорещи шимпанзета, антиваксърите, не са виновни ,че мозъчната им дейност клони към нула и имат закърнял орган,който едвам смогва да извършва елементарни операции по подобие на Правец 8 .Виновна е държавата ,че не ги възпитава с тоягите както е по Белия свят !
-2
 
 
Вие ги правите такива.Май ваксърите повече се фукат.
-1
 
 
А ваксърите са като хетеросексуалните, които парадират със своята еднаквост. Като първосигналните примати, които се гордеят, че са изпитали определен нагон, който натрапват публично на всички останали. Ваксърите също се заразяват, а неоправданото им дискриминационно нехайство също завлича невинни, които ваксърите имат право да заразяват сертифицирано. Щом е сертифицирано, значи ли, че не е драматично и трагично? Колко по-малко заразени би имало, ако инакомислещите бяха извън живота на ваксърите? Графиките на заразените в Дания, Норвегия, Великобритания и др. към днешна дата, които уж си бяха решили проблема, дават отговор на този въпрос. Вашият живот? Вашият живот си е ваш, моят живот си е мой. Точно при срещата с такива потисници трябва да се уповаваме на конституционните ни права, които защитават демокрацията, толерантността и свободата на личността! Участвайте в медицински експерименти, но не очаквайте другите да го правят, а и не настоявайте публично за това. Такива инстинкти, придобити през тоталитарното минало, не са повод за гордост в настоящето! Тоталитаризмът ражда егоисти, които са саможиви - те живеят, но не съществуват пълноценно в социума. Такива егоисти са камикадзета, които консумират човешки съдби и унищожават човешки души. Нека да помислим върху това. Дали пък вашето не е движение на масови социопати за узаконяване на новите масови другарски съдилища?
-1
 
 
Кой си ти, че да определяш кой какъв е, а. Нещо заместник на Господ ли се явяваш.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: