ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Главната не помни такъв скандал! Люти псувни и закани заради безплатно кафе
Автор: Георги Кирилов 12:16 / 11.11.2021Коментари (47)28073
©
Областният координатор на МГЕРБ - Пловдив Мирослав Тенев качи любопитно видео в социалните мрежи. Действието се развива пред предизборната шатра на "Демократична България" на Главната улица в Пловдив. Както е известно - младежите от ДБ агитират за своята партия, като раздават безплатно кафе на пловдивчани.

Във видеото пловдивчанин е възмутен именно от това, че ще бъде почерпен с кафе, само ако каже, че ще гласува за тях на изборите. 

"Каква ми се смееш, бе, урод? Купил машина да черпи кафе. Да ти е** ма**ата, до*на. Няма да се чувствам изгонен от земята на баща ми, заради уроди като и като тоя дебелия (б.р. - сочи плаката на Христо Иванов)", вика  той срещу младежите на ДБ.

След това разяреният пловдивчанин се обръща и към минувач, поддръжник на "Демократична България", който му казва, че партията се бори за съдебна реформа.

"Каква съдебна реформа, паляк. С кафе ще купуват гласове! Бягай, че ще ти чупя зъбите, урод.", казва в края на видеото пловдивчанинът.



Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Росен има малко проблеми с нервите, не му се хващайте :)
0
 
 
Как немога да го видя тоя чукундур да ми счупи зъбите!
-3
 
 
Сега да *отворя* другарчето-чавдарче *фален* - чудиш се дали си произведение на *руски презерватив*?!?Ами няма как да не се чудиш,като не знаеш за какво става дума,защото не си ходил войник,май.*руския презерватив* беше известен с това,че ако го нахлузиш на обувката,поне половин ден може да ходиш без да се скъса.Олицитворение на тъпо,лошо и не вършещо работа произведение на *техниката*.Сега разбра ли на какво творение на руската КАУЧУКОВА мисъл си рожба?Аре,че гледам мач по телевизията,лузери червеногъзи нещастни!
-3
 
 
Да обясня на природното недоразумение *БП 1912 ФК* - говньо миризлив малолетен,не съм ходил на мач в България от няколко десетилетия!Защо ли?Ами заради пияните,наркоманизираните,нискообразовани,избиващи
комплекси павиани като тебе и другите *агиткаджии*!И не смятам да ходя,докато не се въведе ред и дисциплина както е в чужбина.За твое сведение - такива като тебе,*агиткаджии*,ги има в картотеките на клубовете,следят се на стадионите и подстъпите и всяка,повтарям за такива като тебе,ВСЯКА изгъзица се наказва.Простащините може все още да си правите тук,в България,но рано или късно ще ви *вземат мярката*.
0
 
 
Чичката е провокатор създаващ смут и напрежение и целящ да предизвика скандал. Жалко,много жалко, че не му теглиха един здрав бой на този тиквеник. В понеделник ще се е скрил в миша дупка и ще си разхожда помияра само на балкона.
+1
 
 
"Олицетворение на всичко отрицателно и порочно ,срещу което воюва авторът ,е героят от едноименното произведение”Бай Ганьо”.В негово лице Алеко открива деформирани до неузнаваемост онези нравствени ценности ,които народът грижливо е съхранявал в продължение на столетия.Бай Ганьо не притежава чувство за мярка ,деликатност ,вежливост.Пословична е неговата безскрупулност и ненаситна алчност." - цитат от литературен анализ, който описва доста добре тази нетрезва карикатура!Ако Илия Бешков беше жив щеше да има много"матриал"!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.11.2021 г.
-1
 
 
Чичака яко го тресе нервата и ако не на главната - някъде другаде ще го премятат здраво, ако не се спре със заканите.
0
 
 
другарю *valen*, не е нужно да съм *близнак* с някого,за да позная,че си рожба на руски презерватив.Плащането е нищожно за троленето и това показва на какво ниво сте вие,тролчетата - селяци от провинцията,мъчещи се да захлебите в града.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: