ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът на Пловдив: Ще вдигнем цената на "синя зона", влизането с кола в Стария град - 20 лева!
Автор: Диана Бикова 10:53 / 12.11.2021Коментари (14)12519
© Plovdiv24.bg
Кметът Здравко Димитров иска таксата за влизане в Стария град с автомобил да стане 20 лева, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Бариерата няма да се демонтира. Безплатните пропуски за сватби, както е сега, ще се премахнат. Който има пари и иска да влезе с кола - да си плати, както е на Запад".

Градската администрация има идея да се вдигне и цената за "синя зона", но кметът не посочи конкретна цифра. В момента платеното паркиране е 2 лв. на час. 

"Нашите паркинги в момента са по-евтини от частните. Ако искаме да ограничим достъпа на коли, трябва да го направим. Не е правилно да затворим улиците" - коментира кметът Димитров.

Дали намерението ще се реализира - зависи дали Общинският съвет ще го гласува.



Още по темата: общо новини по темата: 213
16.03.2024 »
18.02.2024 »
01.11.2023 »
15.10.2023 »
28.09.2023 »
26.09.2023 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Писателят Нидал Алгафари щрихова основните бели, с които ще бъде запомнен мандата на президента Румен Радев на страницата си във Фейсбук. Политическият пиар припомни за високите цени, за кризата с пандемията, както и за разделението на народа, което предизвика държавният глава: Приятели, с какво ще запомним изминалия мандат на настоящия президент? С безпрецедентното нарушаване на конституцията на страната, не от кой и да е, а от действащ президент. Човек, който твърди, че запознат с най-тънки и пикантни подробности за движенията в спални и под чаршафи, не бил знаел, че нарушава основния закон на страната пред който се е клел. Ще се запомни с това, че обединителят на държавата, президентът на всички български граждани и бащата на нацията я разедини до крайност. Насъска едни срещу други българските граждани на политическа, етническа и верска основа. Човекът под пагон, допусна да бъдат унижавани и бити други служители под пагон. Ще бъде запомнен и с тоталната му изолация от европейските и световни негови колеги. Ще бъде запомнен и с причинените раздори в партията, която го извади от непознаването му, посочи го, издигна го и спомогна да бъде избран. Ще бъде запомнен и с това, че за мандата му, всички мислещи сътрудници от екипа му избягаха през глава от опеката му. Ще бъде запомнен че през периода в който еднолично управляваше, смъртността от пандемията достигна небивали рекорди. Ще бъде запомнен и с гръмките му обещания пред световните лидери около "Трите морета", от които не изпълни нито едно. Ще бъде запомнен и с икономическата му мисъл и политика, довела до невиждани цени на електроенергията, горивата, отоплението на гражданите и скокът на цените. Ще бъде запомнен и за спирането на стратегическите и жизнено важни проекти. Т.е. ще бъде запомнен като единствения провален президентски мандат
0
 
 
Гербавата чичка яко се е увъртолил в схеми за заеми и вижда, че изтеглените заеми до никъде няма да му стигнат понеже строителството поскъпна, а администрацията й трябват парички да се самоиздържа и вече превърта не спи ни денем ни нощем съвсем скоро ще му гръмнат бушоните от напрежение, което той не е в състояние да понесе на стари години, ей ти Зико килипир да удариш
0
 
 
Тоя луд ли е. Ден преди изборите той по този начин директно казва да се гласува против ГЕРБ. Съграждани, Баскетболиста и неговите заместници нямат нищо общо с ГЕРБ. Никой от ГЕРБ няма да подрепи тези налудничави идеи.
0
 
 
Такова изказване преди избори е самоубийство. Не че ще гласувам за вас но озлобявате повече хората.
-1
 
 
Да ви вдигнат всичките с черното комби.
на 12.11.2021 г.
-1
 
 
"Нашите паркинги в момента са по-евтини от частните. ..." ето я основната причина - как може частника да взима повече пари от общината, как не ги срам :D :D :D
+2
 
 
Както било на Запад. Ние само по цени гоним Запада, по нищо друго.
+1
 
 
Най-слабия кмет, само за пари говори и се чуди как да замаже положението. Ето някой други мерки: намали персонала в общината, заплатите са по-големи от часния сектор- безумие, намали си замесниците и вземи ти да ходиш пеш, а не само да правиш излишни разходи. Да не е бащиния Стария град та ти се напъна сутринта в тоалетната и измисли тая глупост. Тя синя зона и сега е много скъпа, но бездарниците немогат да измислят друго, само по- високо цени.
+4
 
 
Много хубава новина, за всички тулупи на коли е редно да се вдигнат поне 5 пъти данъците и таксите. Не може да идеш в Стария град да се разходиш на спокойствие и някой тулуп на кола да ти бибитка да се дръпнеш, че той го мързи да ходи и станал 200 кила сланини
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: