ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Политически
Общество
БСП-Пловдив става олигархична партия от Димитровден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:57 / 24.10.2009Коментари (35)23674
© Plovdiv24.bg
Двама олигарси влизат в битката за БСП. Георги Гергов и Илия Баташки са  фаворитите за лидер на пловдивската столетница, която утре по тъмно избира новия си лидер в панаира. Атанас Петков, Атанаска Тенева,Тодор Кръстев, Георги Гергов и Илия Баташки спорят утре вечер за шеф на пловдивските социалисти. Домакин на червения форум е мажоритарният собственик на панаира. Пловдивските социалисти не " броят за живи" в надпреварата Наско, Наска и Тошко. Битката е между Гергов и Баташки. Привърженици на първите трима роптаят открито, че битката за овакантеното от Захари Георгиев лидерско място, се превръща в битка на олигарсите в БСП. Само за последните две години от управлението на Иван Чомаков Гергов се сдоби в Пловдив с имоти , оценявани на  300 милиона евро и превърна града в нарицателното "Герговград". Зад него обаче стои целият сегашен апарат на БСП начело със Захари Георгиев и ексоблластният управител Тодор Петков. Това червено крило се противопоставя категорично на кандидатурата на доскорошният директор на УМБАЛ "Свети Георги " доктор Илия Баташки.

Последният одит на здравното министерство показа, че краткосрочните задължения на Държавна болница са в размер на 35 милиона лева, а пресрочените на 10 милиона лева. Това практически предопределя фалита на най- голямата болница в България. Паметливи припомнят, че назначеният преди около 15 години  от професор Зънзов за директор на Окръжна болница Илия Баташки  , се превърна в един от най- богатите пловдивчани. В сферите му на влияние попадат Държавна и Окръжна болници,където продължава да дърпа конците  чрез свои протежета, Онкодиспансера, за който  води титанична битка в местния парламент , за да назначи бившия си заместник от УМАЛ "Свети Георги"доктор Ананащев  за директор  и разбира се ХЕИ, където успя да назначи бившата си съпруга доктор Барганова за директор.Твърде вероятно е Баташки да играе и в предрешен конкурс за директор на Втора градска болница.

Малцина останали идеалисти в БСП, които са делегати на форума в неделя признават, че са преглътнали социалният статус на олигарха Георги Гергов. Недоумяват обаче как "безработния" в момента Баташки разполага днес с автопарк за близон милион лева.

Който и от двамата да спечели битката за шеф на БСП партията ще се превърне в олигархична структура, признават делегати на утрешния червен форум. Те обаче са категорични, че в битката за БСП с едни гърди напред е домакина на отчетно-изборната конференция - Георги Гергов.


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 6
25.07.2022 »
23.07.2022 »
23.07.2022 »
23.07.2022 »
23.07.2022 »
26.10.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.09.2011 г.
+2
 
 
Да кажем не на олигархията !!!
0
 
 
ЛИЛИ И ОСТАНАЛИТЕ БАБИ КУПОНЯСВАХА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО
+1
 
 
След 10 ноември БКП си стана олигархична партия под името БСП !
-3
 
 
НЯМА ГЕРБ НЯМА БСП САМО СИНЯТА КОАЛИЦИЯ арх.ИЛКО НИКОЛОВ Той е
+3
 
 
другари и другарки сега ще хапнете свинската опашка обречени сте колкото и да не ви се иска това е факт
+6
 
 
Защо политиците не платат даанаците и осигуровките на народа ,за една две години напред,такмо ще си варнат парите които са украли,а народа ще излезе от кризата,а пак те ще помогнат на даржавата да се оправи щом мислят за нея толкова
+6
 
 
Такива олигофрени и тапигьози като Гергов и Баташки са още живи, но краят им нее далече.
+3
 
 
ДВУБОЙ МЕЖДУ ТИТАНИ употребата на думата титани се налага от самосебеси в пряка връзка със способностите на тези "именити" наши съграждани да концентрират върху себе си титанична по количество омраза. Ако тази колосална негативна реакция беше с положителен знак, то бате Бойко щеше да им завиди. И ДВАМАТА СА ОТ ЕДНО ОБЩЕСТВО НА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА АКАЦИЕВИЯ МЕД - СИНОВЕ НА ВДОВИЦАТА, ТАЙНО ОБЩЕСТВО НА ЗИДАРИТЕ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕ ТАМ СА И ЛИДЕРИТЕ НА СДС, ВМРО - НИЕ И ВИЕ, ГЕРБ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИЙКИ КОИТО СЕ ПОВДИГАТ НА ПРЪСТИ ЗА ДА ГИ ЗАБЕЛЕЖИМ. СЛЕД ТОВА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ И МОЖЕБИ ВСИЧКО ЩЕ Е ВЯРНО. ТОВА И ПАРИТЕ С КОИТО РАЗПОЛАГАТ ГИ КАРА ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА БОГОИЗБРАНИ, НО ПРОПУСКАТ ЕДНО СЪЩЕСТВЕНО НЕЩО, А ИМЕННО, ЧЕ ПЛОВДИВЧАНИ СА ПРЕКАЛЕНО ИНТЕЛИГЕНТНИ. ТАЗИ ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ИМ ИДВА В ПОВЕЧЕ, ПОВЯРВАЙТЕ МИ. ТОЗИ ЦИРК С ТЕЗИ ГЕРОЙ МОЖЕ ДА ХВАНЕ ДИКИШ МАЙНА В НЯКОЕ СЕЛЦЕ В ДЕЛИОРМАНА, СЪГРАЖДАНИ ОТ БСП В ПЛОВДИВ ЖИВЕЯТ ЕДНИ ОТ НАЙ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА ПО ЗЕМЯТА, НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С ТЯХ. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ АКО ИСКАРАТЕ ИНТЕЛЕКТ ВЪПРЕКИ, ЧЕ СТЕ ОТ БСП, ТО ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ОЦЕНЕН ПО ДОСТОЙНСТВО. С ТЕЗИ ПЕРСОНАЖИ СКОРО ЩЕ ВИ ЗАПИШАТ В ЧЕРВЕНАТА КНИГА НА ИЗЧЕЗВАЩИТЕ ВИДОВЕ. С УВАЖЕНИЕ КЪМ ВАШИЯ СТРЕМЕЖ ЗА САМОУНИЩОЖЕНИЕ.
+5
 
 
стана ординатор в хирургията на зънзов,защото му караше к...ви на професора/бог да го прости/,беше 10 години лекар в пещера,и е доцент по социална медицина,а не по хирургия,един и същи човек им писа доцентурите с жеко пе*ала от КНСБ.на некадърния си син направи еднодневна хирургия в ембала,свиня проста от црънча,израснала в девин.
+7
 
 
Не мога да разбера обаце тия мръсни комунисти за какво продължават да се мислят за най-готините и най-важните,след като всицки разбраха,це са абсолютни боклуци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: