ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Две спорни дузпи на "Лаута", реферът Георги Давидов брутално ощети Локомотив
Автор: Стойчо Генов 16:54 / 01.12.2021Коментари (22)8022
Локомотив Пловдив не успя да спре успешната серия на Черно море, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Вицешампионите завършиха 1:1 срещу варненци в мач от 17-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в "Лаута".

Пабло Гарсия (12-дузпа) вкара за гостите, а капитанът Димитър Илиев (37-дузпа) бе точен за Локомотив, като и двата наказателни удара бяха доста спорни.

По този начин "моряците" имат вече 10 поредни срещи без загуба (4 победи и 6 равенства) и са с актив от 29 точки, изравнявайки се с отборите на ЦСКА-София и Ботев (Пд). Възпитаниците на треньора Александър Тунчев пък имат вече 24 точки и са на 7-ата позиция във временното класиране.

Още в 9-ата минута Черно море получи дузпа, след като Кристиан Гомис извърши нарушение срещу Евгений Сердюк. Ситуацията бе дълго преглеждана с VAR, за да се види дали фаулът е в наказателното поле. Пабло Гарсия шутира силно и отбеляза, въпреки че Илко Пиргов докосна топката с ръка - 0:1.

Малко след това бе първата идеална възможност за пловдивчани. Парвиз Умарбаев получи отляво и центрира в наказателното поле. Там Георги Минчев изпревари защитниците, но не успя да нанесе хубав удар и топката мина покрай гредата в аут.

В 35-ата минута бе отсъдена дузпа и за "смърфовете". При центриране в наказателното поле съдията видя съприкосновение между Живко Атанасов и Лукас Салинас, а нарушението бе потвърдено от VAR. Капитанът Димитър Илиев бе прецизен с десния крак и изравни - 1:1.

В 72-ата минута главният съдия Георги Давидов ощети брутално домакините. Парвиз Умарбаев преодоля Виктор Попов, след което бранителят на варненци влезе изключително грубо в краката на халфа. Попов имаше вече един жълт картон, а Давидов се направи на разсеян и дори не отсъди фаул, за да не се налага да го гони.

Локо (Пд): Илко Пиргов, Мартин Паскалев, Милош Петрович, Кристиан Гомис, Емил Янчев, Парвиз Умарбаев, Николай Николаев, Бирсент КарагаренЛукас Салинас, Димитър ИлиевГеорги Минчев.

Черно море: Иван Дюлгеров, Влатко Дробаров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Леандро Андраде, Даниел Димов, Велислав Василев, Евгений Сердюк.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Искам да публикувам мнение на друг локомотивец, от друг форум, което НАПЪЛНО съвпада с моето мение. Само да добавя, че бай Хисто е пълен глупак ако наистина вярва, че Сашко може да стане Бруно... дори и ако го чака 30 години..."Повече няма да гледам това жалко селско отборче в което превърна Локомотив този ГЛУПАК Сашко тъпото., докто той е трвньор.Черно море ТОТАЛНО НИ НАДИГРА, а тъпака седи и гледа безучастно. След 70-тата минута нашите играчи не можеха да ходят в резултат на „подготовката“ на Сашко ТЪПОТО. Няма и помен от дисциплинирания, добре подготвен и жаден за победи отбор на Бруно! Обаче простака селяндур, който на времето защитавах, си въобразява, че Сашко е Бруно. No way!! Крушарски, ти си толкова прост, че на две магарета сламата не мойе да разделиш – да ти го кажа така, че да ме разбереш. СМЕШЕН СИ! ОЛИГОФРЕН СИ!!Да започна сега с „футболистите“:1. Карагерен – е няма толков ялов играч. Но затова пък вечен титуляр. Защо, бе Саше?2. Минчев – този изобщо игра ли??!!! Прав е Гонзо за този. Заради него играе с човек по-малко всеки мач3. Янчев – този на кой е любовник, че изобщо помирисва терен? На Сашко или на Жоро Илиев? Никаква, ама никаква полза от този – още един човек по-малко4. Петрович – свършил за футбола5. Томашевич – свършил за футбола.6. Салинас – страхотен играч при Бруно и още един безполезник при Сашко.7. Умарбаев – нищо общо с играча който беше при БруноЗащо Биков не игра, бе Саше? Пу, да та е*а в тъпия олигофрен!!!Отбора е ТОТАЛ ЩЕТА! КАЙМА!!! ДРОБ СЪРМА!!!Виновниците – САШКО ТЪПОТО И СЕЛЯНДУРА БАЙ ХРИСТО!!!!!Просот се чудя как Гонзо изобщо седи и гледа цялата тази НЕКАДЪРНОСТ НА ЕДНО МЯСТО?!"
на 01.12.2021 г.
0
 
 
Реален и закономерен резултат, точка за двата отбора. Днес Локомотив Пловдив срещна един отбор,който е в подем,добре организиран и с много опитен треньор така че да не сме чирногледи.Локомотив Пловдив е институция в българския футбол с дълги традиции,реално от шампионската ни година 2004 имаме съвсем леки спадове и сме постоянен отбор,само Локо и само напред и нагоре!
+1
 
 
Има сили мачове но има и слаби .Важното е ,че Локо пд върви напред .
+2
 
 
Много слаб мач за "Локомотив"Защо Томашевич не започна?Инертен Г.Минчев,неорганизирана игра от играчите играещи в средата на терена–Салинас,Умарбаев.Отзад нямаше синхрон и късмет е,че не загубихме мача.Черно море ни надигра тактически,и физически.Но да се мисли за другите мачове,защото шестицата ще е гледаме през крив макарон,ако не вземем минимум 5 точки от оставащите срещи "Славия","Ботев"Враца и "Левски",които в момента са един слаб отбор.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 01.12.2021 г.
-2
 
 
Хохооо, поредната подарена точка на Локо. Ако съдията не даде несъществуващата дузпа, не могат да вкарат на Морето до събота. Почнаха да спъват варненци, че са вече втори. А оня откаченият реве, че ще хвърля кърпата.
-3
 
 
хубуу чи беши рефера , та отървахми загубата .А е бай Круши знай за кого да гласува , то оттогава тръгнахми нагори.
+3
 
 
Браво машини. Не може само да се побеждава, но въпреки всичко сме в супер серия от 5 победи, един равен и една загуба. С това темпо може и 2ро място да натискаме.
0
 
 
Не е само до реферът. Днес много брак в играта ни имаше, но и Черно Море не са слаби. Равния е реален САМО ЛОКО
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: