ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Студен душ за пловдивчани! Част 2!
Автор: Цвети Тончева 21:51 / 08.12.2021Коментари (6)15852
© Google
Във връзка с казуса, касаещ живущите в блок на бул. "България" от 29-ти до 35-ти номер и намерението на Общината да даде 19 места от паркинга пред блока на Трето районно управление, за да могат полицаите да паркират личните си автомобили там, когато са на работа, Plovdiv24.bg потърсихме позицията на зам.-кмета по транспорт Тодор Чонов.

Ето какво ни отговори той:

"При нас в ОП "Организация и контрол на транспорта" има Комисия по безопасност на движението, в която постъпват сигнали и искания от граждани, фирми и организации. В тази комисия е постъпило искане от ръководителя на 3 РУ и на Икономическа полиция за ситуиране на места, отстрани на управлението, които да бъдат използвани за паркиране.   

След това експерти от комисията, заедно с представители на КАТ "Пътна полиция" се запознаха на място със ситуацията. Проведоха и среща с районния кмет и с граждани, които са недоволни от тази ситуация. Към момента становището на комисията е да се даде възможност на служителите на полицията да спират на това място, като на знака ще има указателна табела, на която ще пише, че забраната важи до 17.30 часа, след което хората ще може да ползват тези места.   

Търсим баланс на интересите. По никакъв начин не мислим, че ощетяваме хората от блока, които ще могат да спират там пак. Търсим всевъзможни начини да удовлетворим всички интереси - както на живущите, така и на служителите.

Това решение не е окончателно и ще влезе в сила, когато всички страни бъдат удовлетворени", каза зам-кметът Тодор Чонов.


Още по темата: общо новини по темата: 228
14.03.2024 »
13.02.2024 »
28.01.2024 »
20.01.2024 »
19.01.2024 »
13.12.2023 »
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
ПЪЛНИ МАЛОУМНИЦИ СА ВСИЧКИ ОБЩИНАРИ! КАК ТОЧНО СМЯТАШ ЧЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ОЩЕТЯВАШ ЖИВУЩИТЕ ТАМ БЕ, АЛОООУ? ИМАЛО ИСКАНЕ ОТ ЧЕНГЕТАТА И ХОП, ГОТОВО, А? А ХОРАТА ГИ КАРАТЕ ДА НАДДАВАТ ПО МЕЖДУ СИ ЗА ДА СИ ПЛАЩАТ ПАРКО МЯСТО ТАМ КЪДЕТО ЖИВЕЯТ, А??? ПЪЛНИ КРЕТЕНИ СТЕ!!!
+1
 
 
Ми да идват на работа със селските рейсове, защо трябва да им се осигуряват места за паркиране и после да налагат глоби на живущите?
0
 
 
Трябва ли да разбираме, че на всеки трябва да бъде осигурено паркомясто до местоработата? И аз не живея в този блок, но ми се налага често да свалям и качвам багаж в съседния блок и елате та вижте, какво става като ми се наложи! Отзад в двора няма къде да спреш, камоли да паркираш! Пред блока на ул. "Васил Левски" те дебнат катаджии , или паяци и варианта е да търсиш място/но дали ще намериш/ по съседни улици и да мъкнеш багаж, като шерп!
+3
 
 
Не живея в района , но често ми се налага да паркирам през деня там, синя зона претъпкана с абонаменти, няма места, въртя по еднопосочните улички и понякога се намира място пред този блок, дефакто съчуствам на живущите.Ситуация , ако живея в сградата и автомобила ми трябва да стои паркиран през деня там , трябва да стана рано сутрин , да освободя място на господата от МВР и икономическа полиция, да обикалям като гламъв по еднопосочните улики докато намеря къде да си преместя колата или да плащам цял ден синя зона ( 9ч по 2 лв ) и вечер да се надява човек , когато се освободят места пред жилищната им сграда , евентуално да се вредят. Това е един от кофти вариантите, примери много. Няма такъв ЦИРК! Браво на поредното "умно" решение!
на 09.12.2021 г.
+1
 
 
Значи аз живея там прибирам се след 17,30 часа и паркирам но на следващият ден не ми се налага да местя колата и ставам нарушител. " Кво праим сега". Не е ли редно да научим държавните служители да ходят на работа с градският транспорт вместо да ги стимулираме да затормозяват и без това натовареният график
+1
 
 
Чонов, до сега къде паркираха служителите на 3-то? Кое наложи отнемането на паркоместа от живущите за да се осигури паркинг за служителите? Само това кажи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: