ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев се ядосаха: 1 година лъжи и обещания
Автор: Георги Кирилов 12:14 / 09.12.2021Коментари (22)8019
"1 година лъжи и обещания". С този транспарант осъмна оградата на стадион "Христо Ботев" в Пловдив тази сутрин. Пред Народното събрание в София пък бе поставен подобен, но с друго съдържание - "Цял Пловдив гори Колежа да се изгради". Снимките бяха споделени в официалната фейсбук страница на Клуба на привържениците на Ботев Пловдив преди около час.

Припомняме, че вчера община Пловдив прекрати поръчката за седалките на стадион "Христо Ботев“. Това стана само ден, след като бе стартирана процедурата за подаване на документите.

Причина за решението е "редица сигнали по отношение техническите характеристики на предмета й, както и установени непълноти в техническите спецификации", гласи официалното обяснение от Общината.

"Те са общи и не отговарят на изискванията по чл. 48 от ЗОП. Затова единственото законосъобразно действие е прекратяването на процедурата на основание чл. 110, ал. 1, т. 9 от  ЗОП. Тя е спряна с Решение, публикувано в Агенцията по обществени поръчки в 15:54 часа на 08.12.2021 г., по преписката на процедурата в АОП", се казва още в становището на възложителя.
Още по темата: общо новини по темата: 792
29.03.2024
29.03.2024
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Доколко си спомням обещанията бяха до края на годината да е готов бетона,а новото първенство да започнем на Колежа.Изоването е очевадно,защото малко хора работят върху стадиона.Изборите също оказват влияние.Посетих и двата стадиона малко преди обяд преди няколко дена и видях за какво става въпрос.Така че не злорадствайте.И от двете страни.Достатъчно дразним трети страни.Кой не иска,но не му стиска да признае,че гостуването на евростадион не е за предпочитане.С модерни тоалетни при стандартен капацитет с козирка и бързо предвижване в сектора.Злобата е корозия на нрава.Лек ден.
-2
 
 
Ревът пак почна??? Майче нагаждането за поредната порция от новата власт вече е подготвена? Смешното е, че това поведение вече сме го гледали няколко пъти след фалита на КТБ...Нямате ли малко достойнство жълти провинциалисти? Никой не ви лъже. Просто кашата около този стадион и не само стадиона, Ами и други теми свързани с вашия клуб е огромна...Дано новите управници на държавата са по-различни от всичките си предшественици и започнат да работят правилно и спазвайки законите!?
+1
 
 
Колежа рано или късно ще стане,Лаутън парк също,рано или късно ще се случи,но...предлагам двете общности,ботевистката и локомотивската,да се обидинят сега,да,точно сега....и заедно да кажем....НЕ ПОСЯГАЙТЕ на картинг пистата до стадиона на Локото,долу ръцете от там......И още нещо...Всички заедно да кажем на Стойчо от с. Плоски,че е плосък.....Заедно,да оставим другото на страна,да покажем на столичани в повече,че сме повече и заедно можем повече.....Апела ми е към фен клубовете и към всички футболни и не футболни хора в тази,най-хубавите град в България!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: