ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Миленка от "Игри на волята" с шокиращ разказ след смъртта на майка си: Напъхват те в чувал, като непотребен боклук!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 10.12.2021Коментари (8)21323
© Инстаграм
Милена от "Игри на волята" вчера съобщи трагичната новина за смъртта на своята майка. От думите й стана ясно, че родителката й е паднала жертва на ковид. 

Часове след трагедията, Милена събира сили и разкрива неподозирани неща за последните ужасяващи дни на майка си. Милена обвини лекари за смъртта на майка си и обясни защо. 

"Публикувам това, за да видят хората, които не са наясно през какво минава човек, нуждаещ се от помощ. Историята е действителна и лично се наложи да мина през това последните дни...", пише Милена в своя Инстаграм профил. 

"Влизаш в болница заради ковид. Слагат ти кислородна маска след 1 час чакане в спешното. След това те изпращат в пулмологията, където ти пускат кислород с маска "балон". Никой не се грижи за теб, не допускат близки, заради ковид и трябва да се оправяш както можеш.

Не можеш да се храниш самостоятелно, искаш да се отвори прозореца в стаята за малко свеж въздух, но след като помолиш учтиво, санитарката ти отказва и ти казват, че си лигльо. След като успяваш да споделиш това с близките си, те са принудени да намерят някой в болницата, на когото да плащат извънредно всеки ден, за да се грижи за теб.

След няколко дни се подобряваш. Очакваш да бъдеш излекуван, но те вкарват в интензивно отделение на апаратно дишане. Там ти взимат телефона и единствения контакт с външния свят. Вече си пленник! Никой не може да те види, да говори с теб и да се погрижи за теб. Не те информира никой за начина на "лечение".

След известно време разбираш, че имало подобрение в състоянието и се изпълваш с оптимизъм. На сутринта за съжаление си интубиран... Вкарват ти тръба в гърлото и пускат 100% кислород. Изпадаш в безсъзнание и часовникът започва да отмерва последните ти дни. Всякакъв опит на близките да бъдат до теб и да бъдат в час с лечението е отблъскван.

Вече никой не може да ти помогне. Болницата получава тлъста пътека, изписват се лекарства, които няма да се купят. Всички печелят от теб - от директора - до санитарите. А кислородът гори в теб, изгаря органите ти. Дробовете ти вече са разкъсани от налягането и капацитетът им е на минимум. Бъбреци, Сърце, Мозък са пред отказване...

Роднини и близки звънят притеснени: - Състоянието е стабилно, организмът се бори - казва дежурният всеки ден... Да, ти се бориш срещу убийството ти - упоен, вързан, с маркуч в сухото ти гърло, изплезил език, като куче в жега... Минават две седмици, пътеката е готова, готов си и ти. Сърцето отказва и те напъхват в чувал, като стар непотребен боклук, от който вече не могат да се изкарат пари. А не е така. Има още хляб в теб. Хляб за гробарите, за поповете, за каменоделците за надгробния ти паметник. От близките достигат до теб плач и ридания. Ти не ги чуваш - убит си. По документи - от ковид, а реално - от "Ллечението"... -по действителен случай", споделя терзанията си коравата блондинка.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лошо, следващият път да не забрави да се ваксинира.
+1
 
 
Само ако имаше нещо безплатно което може да се сложи, за да не се стига до там да влиза в болница за кислород. А, забравих, то е експериментална течност която убива хора
-1
 
 
Напълно я разбира, наскоро загибих баща си отново беше вписано Ковид , но на мен лекарите ми бяха казали че го е преболедувал и се възстановява. Един месец беше в болница , всеки ден искахме информация едно и също, Час и половина преди да почине ми обясняваха колко по-добре е .....
-1
 
 
За голямо съжаление , може би това е истината!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: